Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

elle , am vazut pozele cu eva. si zici ca l-a marait pe pufi

natalia, nu te-am mai vazut pe mess. mai vrei eistein? fetele frumoase,si tare ma bucur ca a papat stef singurica. am inecrcat si eu cu matei cand nu vroia cu lingurita dar nu a fos pea incantat. prea mult de munca

mamici, se pare ca va o aniversare maaaaaare , suntem deja vreo 25 cred. posibil sa vina si mitsu?creata?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni uff .. vezi .. despre asta era vorba in treaba cu dresajul .. dar nu vreau sa incing iar spiritele .. asta e, creste el si o sa doarma toata noaptea .. acum nu ai ce sa-i faci ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

jmoni, offff ca tare stiu cum e cu trezirile alea . noi l-am mutat pe matei in camera lui si se trezeste de max 2 ori pe noapte,in ultima vreme chiar o singura data. prima data se duce tac-su ii baga suzi si gata si pe la 4 papa. mai doarme pana la 7-8. seara il culc pe la 9.la noi asta a functionat. mamica obosita

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

ereena ai intrebat si de bufet la ibis?

poate facem o intrebare la o firma de aranajamente sa vedem cat ne costa baloanele .. va spun sigur ca piticii vor fi fascinati. sau .. putem sa mergem la cora sa le cumparam, cred ca iesim mai ieftin asa.

trebuie sa stabilim toate detaliile .. ce bufet, luam si papa ptr copilasi, unde facem tortul, baloane etc .. luam un cameraman, fotograf, ceva .. eu am pe cineva bun dar nu stiu exact cat mai costa, il intreb.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

neata si de la noi!raportam o noapte horror eu nu mai rezist....aseara i-am dat titzi la 12 c s-o trezit,apoi l-am pus in patut si cad sa plec iar s-a trezit plangand n-am vrut sa-i mai dau,l-am mangaiat luat in brate incercat cu ceai...nimic numa titzi vroia,,,,pana la urma n-am rezistat si am cedat...cum il fac sa renunte noaptea la titzi?ca eu nu mai rezist cu 10 treziri pe noapte..
ven condoleante!!!sa ai putere sa treci peste asta!
irlandeza eu n-am vazut despre ce articol e vorba,mai trimiteti odata linkul va rog?
stoisor imi pare rau sa aud de sara ca-i bolnavioara,sper ca ati trecut mai bine noaptea!vroiam sa te intreb de comanda de la quelle ti-e ti0a venit?ai idee in cat timp ajung??eu as vrea sa renunt la ea ca stau rau cu banii,oare pot??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Moni stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar copilul de 10 luni, alaptat are o perioada dificila in jurul acestei varste in sensul ca el se trezeste noaptea nu neaparat de foame dar cat sa verifice prezenta mamei, anxietatea de separare este mai accentuata la cei alaptati decat la cei care au facut cunostinta cu bibe.
La voi probabil solutiile ar fi doua total diferite ca si mod de abordare :

- ori il muti in alta camera si vezi daca asa e mai ok
- ori il iei in pat cu tine si vezi daca nu cumva asta este ce isi doreste

Eu nu stiu ce sfat sa iti dau, nu am patit asa cu niciunul din baieti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

trebuie sa mai anuntam si noi un . a spart gingia in sfarsit.

elle, am primit raspuns ieri. adresa de mail pe site era al unei firme de inchirieri.mi-au spus sa iau legatura direct cu hotelul,mi-a dat adresa lor de mail.incerc azi iar.
fetele de lasept-oct au luat baloane din cora,baloane normale de fapt, le-au umflat acolo.cred ca putem face si noi la feladica voi,din bucuresti.pun imediat si sugestiile pt tort

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

fetelor

miri intreaba daca nu putem muta petrecerea sambata??? ca vine vineri cu avionu' si ar pleca duminica inapoi ..

pe 7.02 face milan anisorul ..

nici nu stiu cum sa procedam mai bine ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Moni am uitat sa iti spun ca telefonic poti renunta oricand la comanda de la quelle.
Eu asa am facut candva, anul trecut.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!!!

Jelimoni - da sa colega de suferinta...si Stef ma trezeste de 4-5 ori /noapte in perioadele cand ii ies dinti si suntem intr-o astfel de perioada deci de cafea Lala - ca-s chiauna...

Ereena - nu se uita nici la baby Einstein...nu-i place TV-ul e prea pasiv, nu trebuie sa faca nimic si se plictiseste, n-am mai vazut asa ceva.

Ange-pup baietul frumos!

Stoisor - ce face Sara, cum mai e?

Merg sa-mi fac o cafea reala ca-mi pica ochii-n gura...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

MATEI, STEFAN, MATEI PATRICK

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput