Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
Buna seara
Se pare ca nimeni nu a citit acel articol important pe care l-am pus. Pacat, e foarte important sa fim informate, mai ales cand e vorba de sanatatea copiiilor nostri.
Nopate buna.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Cu privire la intalnire si mie imi convine data de 8 feb, mai putin ora ca as fi preferat sa fie pe la 13 sau 14 dar asta este, ne adaptam majoritatii ![]()
O imbratisare pt Ven, sunt alaturi de ea pt pierdderea suferita.
In rest va puic pe toate si imi e tare dor de voi. daca vreti sa ne mai vedeti, avem cateva poze noi http://good-times.webshots.com/album/567658223xpHfMJ?start=36
Monica, mortal bancul cu arabul
Stancutza, un pupic mare mare pt Sofiuca sa treaca buba.
Stoisor, imi pare rau ca puiuta e bp;navioara, tare rau cand sunt puii bolnaviori.
V-as spune la toate cate ceva dar abia acum cand doarme puiul apuc sa mai fac si eu ceva pt sufletul meu, asa ca doar va pupic dulce!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Laura Ioana spune:
Salutare
Alina, eu i-am facut Theei Prevenarul in 2 doze: la 7,5 luni si la 10 luni. Am dat 3 mil/doza si dr a spus ca nu-i nevoie si de a 3-a doza.
Stoisor, mi-a stat inima cand am citit ce ati patit! Sa dea Domnul sa nu mai vomite mititica si sa se faca bine repede!
Stancuta, ma bucur ca nu a fost nimic grav! Pupam cucuiata
Ufff, ce mi-ar placea sa vin si eu la petrecere, dar nu am cum![]()
Mariana
ba s-a citit articolul si s-a si discutat despre el
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Multumesc pt raspunsuri fetelor! LalaD imi cer scuze...nu stiu cum am ratat mesajul tau din capitolul trecut ![]() Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Stai Alina, nu te scuza ca nu iti raspunsesem tie personal
era o discutie despre vaccinuri . M-am exprimat eu aiurea in mesajul anterior .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Buna si de la noi Cu privire la intalnire si mie imi convine data de 8 feb, mai putin ora ca as fi preferat sa fie pe la 13 sau 14 dar asta este, ne adaptam majoritatii O imbratisare pt Ven, sunt alaturi de ea pt pierdderea suferita. In rest va puic pe toate si imi e tare dor de voi. daca vreti sa ne mai vedeti, avem cateva poze noi http://good-times.webshots.com/album/567658223xpHfMJ?start=36 Monica, mortal bancul cu arabul Stancutza, un pupic mare mare pt Sofiuca sa treaca buba. Stoisor, imi pare rau ca puiuta e bp;navioara, tare rau cand sunt puii bolnaviori. V-as spune la toate cate ceva dar abia acum cand doarme puiul apuc sa mai fac si eu ceva pt sufletul meu, asa ca doar va pupic dulce! Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ce pui mic si delicios

Angi trebuie sa ne vizitezi mai des, imi e chiar dor de tine .
Si de Doculet si de Isidora
Voi fetele de Constanta ne-ati cam abandonat

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Buna seara Se pare ca nimeni nu a citit acel articol important pe care l-am pus. Pacat, e foarte important sa fim informate, mai ales cand e vorba de sanatatea copiiilor nostri. Nopate buna. MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
imi pare rau ca te contrazic ... eu l+am citit si chiar am spus ca, daca pana acum eram 90% sa nu+l fac evei, acum sunt 100% convinsa sa nu il fac ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
neataa
lala matinala ca de obicei, multumim de cafelutza! 
angi ce baiat mare s-a facut pupinelu'! pupa mama pe el de frumos.
zic si eu ca si lala ... gata, nu mai avem bebelusi, sunt copii in toata regula .. cu fatzuce de copii si nu de bebelusi .. ieri m-am ocupat de descarcat filmuletele de pe camera video .. (ca din mai ma tot tin) si ma uitam la eva ce fatzuca de bebelus avea si ce grasuta era, falcoasa si bulanele ca niste caltabosi
.. acum s-a schimbat mult .. uite ce repede trece timpul ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ereena spune:
www.youtube.com/watch?v=JwONgAyRXbY" target="_blank">neata,zuze buburuze
ancaB , inainte sa iti cumperi o crema trebuie sa stii foarte sigur ce fel de ten ai ,eu una nu prea am intalnit un ten normal la persoane peste 17-18 ani.fie ai zone mai uscate, fie mai grase pe undeva, puncte negre ,millia, ceva ,ceva. daca spui ca e un ten sensibil atunci e simplu. iti cumperi o crema pt ten sensibil, se gasesc . recomandarea mea este clinique, fara parfum, testat pt alergii, e super. ori skincode . pe locul trei ar fi vichy.pe vremea asta in nici un caz nu poti sta fara crema pe fata. daca gasesti o crema si cu protectie UV ,ar fi perfect.cat despre ce patesti cu cremele, nu stiu ce ai incercat pana acum, dar e posibil sa fi fost prea grasa pt tine.poti cumpara o lotiune, nu crema , lotiunea e pe baza de apa, e mai usoara , ca un gel si intra foarte bine in piele.
hai ca m-am intinsssssssss
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
jelimoni spune:
neata si de la noi!raportam o noapte horror eu nu mai rezist....aseara i-am dat titzi la 12 c s-o trezit,apoi l-am pus in patut si cad sa plec iar s-a trezit plangand n-am vrut sa-i mai dau,l-am mangaiat luat in brate incercat cu ceai...nimic numa titzi vroia,,,,pana la urma n-am rezistat si am cedat...cum il fac sa renunte noaptea la titzi?ca eu nu mai rezist cu 10 treziri pe noapte..
ven condoleante!!!sa ai putere sa treci peste asta!
irlandeza eu n-am vazut despre ce articol e vorba,mai trimiteti odata linkul va rog?
stoisor imi pare rau sa aud de sara ca-i bolnavioara,sper ca ati trecut mai bine noaptea!vroiam sa te intreb de comanda de la quelle ti-e ti0a venit?ai idee in cat timp ajung??eu as vrea sa renunt la ea ca stau rau cu banii,oare pot??
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!