Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici s-a uitat ce s-a uitat la el si cand catzelu s-a urcat pe ea a inceput sa miorlaie .. si ii dadea picioare ... saracu pufi .. si e asa frumosss si cuminte.

ceska ce frumos papa baiatu castravete si madarinuta. si ce discurs tine piticu frumos.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LalaD, multumuesc de idei! ce carti frumoase...abia astept sa cresca si stefan un pic ca sa ma arunc la shopping de cartulii...
si de andreiul tau era vorba, ca doar "merge" singurel...noi n-am ajuns la nivelul ala inca...se intinde automat dupa miinile mele daca vea sa o ia din loc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor v-am intrebat si eu ceva in capitolul trecut (doar Camelia mi-a raspuns)...voi faceti vaccinul PREVENAR bebeilor? Cand se face? Stiu ca sunt mai multe doze...2 sau 3...Multumesc!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Fetelor v-am intrebat si eu ceva in capitolul trecut (doar Camelia mi-a raspuns)...voi faceti vaccinul PREVENAR bebeilor? Cand se face? Stiu ca sunt mai multe doze...2 sau 3...Multumesc!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Eu am mai raspuns la asta , cred ca ultima data chiar in capitolul trecut

Andrei va face Prevenar in doua doze incepand cu un an si jumatate .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Alina, si stefan va face tot doua doze, dupa un an. se pot face si trei doze, daca incepi cu vaccinul inainte de a implini copilul un an, dar nu vad rostul unei intepaturi in plus, mai ales la copiii ca nu sint in colectivitate.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA VA DORESC! noi ne retragem la somnic. am facut baita, acum papa baietii grisul cu lapte in bucatarie si gata...dam stingerea pe ziua de azi. pt bebe. ca noi mai stam la o poveste, un film, o cina (pt tati, ca eu mi-am papat iaurtul). ne vedem dimineata, la cafea.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor!
LalaD imi cer scuze...nu stiu cum am ratat mesajul tau din capitolul trecut

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am sosit si eu!
HappyBday Louiza! happy Bday Dariutza, Mara, Nicole, Maia si Pipetica mea draga
Multumim fetelor pt urari. Pipe a facut 9 lunitze si sunt asa happy.
Are deja 9 'in' si noua 'afara'. Ehhee...ce trece vremea. Ma intrebam azi cu sotzul care luni au trecut mai rpd, cele cu ea in burtika sau cele cu ea afara. Nu am putut sa raspundem niciunul.
Oricum, azi m'am gandit ca va stiu pe voi de 9+9 luni si ma bucur tare.
Asa, si acum cu ale noastre: culcat Pipet pe la 9 (record ca a reusit sa reziste, la 8juma ii pica ochii in gura). Am luat'o azi la un magazin sa'i cumpar ceva si m'am ales cu 2 plase de lucrusoare tare dragutze. Nu stiu de unde aduc astia marfa, dar pe la noi nu am mai vazut. Multe lucrusoare pe care le vazsem pe net si imi placeau dar nu stiam ce marime sa comand si imi era greu sa nu dau gres.
Printre cele mai frumusele sunt o pereche de cizmultite rosii, doua salopetele H&M si o pereche de raiatzi bleo-marin f frumosi. Ii fac zilele astea un shooting sa le vedetzi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

pentru felicitari, dar ne-ati felicitat de numa si noi facem doar cativa pasi nu multi multi cum fac alti bebei, sunt f curioasa cand va incepe sa mearga singura de-a dreptul.

Am laudat-o ca a papat singura, iar azi de abia de abia a mai mancat cate ceva...oricum de maine incercam sa instituim un nou program de masa ca asa nu se mai poate...insa ma intreb, ea fiind alaptata, eu cand mai reusesc sa ii dau sa pape cereale?

Shose - sa le poarte sanatoasa frumusica! Ti-am mai zis ca e o scumpa scumpa si ca seamana cu tine?

Am mai vazut poze tare frumoase cu Eva - ptiu sa nu te deochi si cu Benji care papa cu pofta castravete

LauraD - am ras cu o pofta de tine si de bancurile fetelor de era sa o trezesc pe Ana ...Referitor la secretiile sanului, eu dupa Ana am ramas cu laptic in sani si cand avea 2 ani. E bine sa faca un tratament cu Brocriptin sau Dostinex (e mai indicat asta ca e tratament in 2 doze), dar nu acum ci daca nu dispare lapticul in cateva luni si oricum dupa o determinare de prolactina.

Anca B - eu as opta pentru acuarele, plastilina, puzzle 24-35 piese, lego sau cartulii de activitati pentru 3-5 ani.

Stancutz -fetele. Cum e Sofia?

Stoisor - Imi pare sau sa aud ca aveti pb cu burtica. Incerca si Enterolactis fiole buvabile - e super bun! sau pur si simplu Biotics, dar 3 pliculete/zi. Sanatate multa!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Noapte buna! ca iar sun singura pe aici...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput