Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
dr_anca spune:
Didi sa fie bine bebe.
pentru Ioana de Anna astept si eu diversificarea dar mai astept macar 2 luni. Apropo, ca am si eu un fix alocatia pentru bebeii bacauani cand vine, voi ati primit-o?
Va pup si va citesc!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Didi81 spune:
Multumesc mult fetelor
, sunteti toate niste scumpe!
M-am mai linistit oricum.
Nu conteaza cat costa consultatia la particular, daca o sa mai am nevoie de acum, o sa ma duc, asa ca imi salvez ce mi-ati scris. Acuma fac o pauza de mers la doctor, ca nu vreau sa o stresez prea tare pe Aida cu asa ceva. Despre violetul de gentiana am citit ca ar fi ok pt dermatita, si de dus sigur se duce
. Oricum, e doar pentru singurul loc unde e mai nasoala iritatia: la incheietura mainii, pe interiorul cotului. Ca doar nu ma apuc acum sa imi fac copilul albastru peste tot
.
Mda, nu stiu in ce perioada a lunii era doctorita aia, dar intrase o tanti inaintea noastra care a inceput cu "fiti draguta..." si doctorita i-a retezat-o cu "nu sunt!"; normal ca tipa s-a suparat si a iesit imediat.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
a.cicel spune:
Didi stiu ce nasol e sa ti se vorbeasca in halul asta. Am patit-o si eu. Am mers cu fetele la urgenta ca tuseau amandoua iar medicul de familie era in concediu. Dupa ce ca am asteptat o ora sa binevoiasca doctorul sa vina sa ne vada ne mai si ia in suturi ca de ce am mers acolo pentru o consultatie banala? Ca nu e de datoria lui sa consulte cazurile usoare, si ca el trebuie sa stea pe sectie cu alti copii. Le-a consultat fugitiv si ne-a dat reteta pentru fiecare. Eu i-am raspuns foarte frumos ca daca aveam clinica particulara pentru copii in Miercurea Ciuc ,ergeam acolo si plateam, nu ma milogeam de nimeni sa vina sa imi consulte copiii. Nu i-a convenit raspunsul meu si ne-a expediat rapid.
printea mica si sa se faca bine
M&M spune:
Gini, Irinuca mananca numai laptic????
Prezenta mucusului in scaun nu inseamna neaparat ca este si ceva patologic...urmareste-i scaunele in continuare . Irina cum se simte??? Are si alte simptome???
Incearca sa ii faci si un examen coprologic...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Anilansa spune:
Didiimi pare rau ca ai avut o asa experienta .... sper sa se faca bine micuta
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
clabur spune:
Salutare,
si Ilinca mea a avut pielea aspra si pe alocuri rozalie...ma rog...dermatita asta atopica si am incetat sa-i mai fac masaj cu uleiuri pt bbi. Am fiert la aburi niste ulei de masline (vreo 45 de min ca sa se sterilizeze) si o masez cu el. Chiar functioneaza, chiar are "piele de bb".
Acum sa nu credeti ca am ceva cu acele uleiuri doar ca nu merg pe pielea fiica-mii.
Pupici
AnnaBaby spune:
Dr Anca nu am primit inca alocatia, am auzit ca dureaza vreo 3-4 luni de la depunerea dosarului, oricum de acum ma astept sa vina, ca doar am depus in august. Abia am reusit sa iau prima de nastere, iar trusoul o sa-l iau luna asta, ca nu am fost cand imi era randul asa ca m-a amanat pe luna urmatoare. Pt indemnizatie mi-e si frica sa ma gandesc cand o sa vina, ca abia am depus dosarul luna trecuta.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
a.cicel spune:
Mai fetelor, eu nu stu de ce dureaza asa mult pana va vine alocatia pt copii. Spun asta pentru ca mai mult de 2 luni nu ar rebui sa dureze. Adica luna in care depuneti actele...pana pe 5 ale lunii urmatoare primariile trimit dosarele la directia muncii (asta e prima luna) iar in urmatoarea luna, in data de 10 trebuie sa primiti locatia (a doua luna). cel putin la mine asa a fost. Si la Bianca si la Denisa. La bianca alocatia mi-a venit cu o luna mai repede decat indemnizatia. Acum mi-au venit deodata pt ca am trecut din CIC1 in CIC2, am depus dosarul imediat dupa ce am nascut. In iulie adica. In august am primit pt luna iu;ie indemnizatia pt Bianca, iar in septemrie indemnizatia si alocatia pt Denisa.
Caprioara spune:
Pup fetele.
Didi, no comment la ce ai patzit
. Mergi mama la privat, si vorba Ankai, eventual la 2-3
. Da chiar sa ajungi sa te gandesti la mutat, parca e prea de tot...
Kimmy, imi pare rau ca avetzi probleme. Sper sa se rezolve
.
Dia, chiar ieri descalceam la lana din ceafa Ilincai
, arata exact cum ai descris. De cate ori postezi tu ceva te citesc atent, ca stii, fetele noastre fac cam aceleasi lucruri in acelasi timp
.
Ileano, ala e alt avertisment? Sau e tot cel vechi? Daca-i altul, baga linkul ca la mine nu merge ala de pe el
. Cu cupilu, dadusi din lac in putz cu doctorii, zici
? Cand ne spui ce a zis doftora? Sunt sigura ca exagereaza, dar macar varsa aici.
Plange fata...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Serenity90 spune:
Bai am luat un biberon ...sa fac "ceva" pe el...cand m-am intors de la scoala cu ratb...a inceput bebe sa planga...si nah..sai dau niste ceai din bibeul cel nou...bibeul are un capac la fund cu niste gaurele..apoi peste el (inauntrul biberonului) are o chestie de cauciuc k sa nu curga nimiccccccc pe acolo...dar ar trebui sa lase aerul sa intre in bibe...sper k ati inteles...si tin sa va zic...k tot ceaiul din el sa scurs intre cracii mei de ziceai k am facut pe mine...si pe bebe de s-a udat pana la piele...uoffff
Am rezolvat si cu scoala...de sambata..pe cai...
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic