Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
Anka, parerea mea e ca nu e foarte urata iritatia... adica la cate am citit si am vazut pe net, la Aida e parfum... are doar pe maini si pe la gat pielea aspra si mai rozalie asa, si mai are vre-o 2 pete pe la marginea scutecului pe picior. Si nu cred ca o mananca pielea pentru ca nu pare deloc stresata. Dimpotriva, e vesela, rade foarte mult, doarme bine noaptea.
Si ne-a mai zis sa schimbam laptele din Nan in Humana...
Da de ce zici sa nu o fac albastra? e nasoal violetul ala de gentiana? nu rezolv nimic cu el sau de ce?
EDIT: si dupa experienta asta m-am hotarat si eu sa nu ma mai duc la stat ci doar la privat.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
narcisa.s spune:
Didi puiule, imi pare rau...o fi fost dra ne...sau sindromul PM...oricum n-are nici o scuza...du-te sa vezi de alt dr...
ile, mie imi place indigo-ul...sau culoarea plamanului...daca te lipesti de un adv de culoarea asta ma bag si eu...cum l-ai luat pe asta nou, pove aici
kimmy, daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne...ce s-a intamplat...
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
narcisa.s spune:
Didi, noi am cumparat de la rangali.ro o chestie pentru dermatita.Eco...A costat cam multisor, vezi la sectiunea copii mici lotiune pentru bb-i...Nu stiu ce te-a speriat asa dr aia...
Ile si pe tine, ce a zis pediatra?E bine gandacelul?
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
ankalaura spune:
DIDI- habar n-am mai, mie nu mi-a recomandat nimeni violet, si am cerut vreo 10 pareri pana acuma.... Da' nu as da-o eu cu violet. Daca nu se mai spala?? 
Eu as zice sa cauti ceva potrivit din gama Avene...
a.cicel spune:
Am reusit si eu in sfarsit sa imi fac album pe Picassa. O sa pun si alte poze.
Va multumim mult pentru voturi si sustinere la concurs. Noi am trecut de prima etapa, asa cum v-am spus. Si suntem www.aventuratrasnita.ro/noile_vedete/extragere1/pagina3/" target="_blank">vedeta. Acum asteptam marea finala.
M&M spune:
Ileanna, si eu il am pe Mihaita inscris la MEdlife...
Didi, ti-as recomada-o pe dr. Chelemen Miruna de la MEdlife pt problema Aidei...E ceva mai scumpa cvonsultatia, dar eu zic ca merita...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
bubuleana spune:
Didi: imi pare rau de experienta prin care ai trecut. Daca te ajuta cu ceva, eu merg cu bebe la Euroclinic la dna dr. Petran Madalina. E super. Insa o consultatie costa 92 lei, noi avem asigurare si nu platim primele 7 consultatii asa ca se merita...
Tel pt programari: 0212006800
narci: hihi si eu tot de la rangali comand toate cosmeticele pt mine si bebe: gel dus, creme, sampoane, tampoane, etc Sunt tare misto
AnnaBaby spune:
Gini din cate stiu eu mucozitatile in kk nu sunt ok. Mai bine ar fi sa intrebi medicul.
sa fie bine!
Deci fetele, azi Ioana a papat 10 lingurite de supica de cartof si morcov!!! Ma asteptam sa fie mult mai putin, dar cu chiu cu vai, cu strambaturi si priviri debusolate, a inghitit...mai scotea cu limbuta afara, eu adunam cu lingurita din barba si bagam la loc
si tot asa...mai nasol e ca inca nu am cumparat un blender si am pisat legumele cu furculita da nu s-au facut prea omogene, asa ca mi-a fost un pic teama sa nu cumva sa se inece, dar nu au fost probleme
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
bubuleana spune:
Anna: Felicitari Ioanei pentru prima supica!!! 
Si noi incepem diversificarea de la 1 dec dar noua ne-a spus sa incepem cu mar ras pe razatoare de sticla, luni cand mergem la controlul de 4 luni imi va recomanda o schema de diversificare personalizata in functie de cum e bebele meu. Dr mea spune ca nu recomanda aceeasi schema la toii bebeii pt ca sunt diferiti
Va dau mai multe detalii sapt viitoare.
flo1980 spune:
Didi imi pare rau ca esti speriata de dermatoloaga aia....Violetul de gentiana se spala, dar se duce greu...
Ai putea sa incerci la un dermatolog de la Grigore Alexandrescu sau Budimex...sau cum zic fetele la particular undeva.
fata!
Multa bafta!
Felicitari pt. Biencutza, Andreea! 
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"
Emanuel Swdenborg