Pepenasi de iulie - august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ile eu zic k pentru tine ar putea sa inventeze o culoare noua...

Noi suntem bine...ieri am umblat de la 15:30 pana la 20:00 prin cora...nu am cumparat cine stie ce...dar mai mult am vb cu fostii mei colegi de munca de la McDonalds..k l-au vazut pe bebe 1 oara si au ramas fascinati..parca n-au mai vazut bebe in viata lor...si lu bebe iam luat un bibe fain de la primii pasi...o bluzita cu mesaj "vreau o afacere" si 2 body-pijamale cu maneci si craci...in schimb i-am luat lu sormea o gramada de hainute...si alte mii de prostioare...si sau dus 400 de lei..alocatia lu bebe pe 2 luni care mi-a venit ieri...si mai tre sa-mi vina si trusou...dumnezeu stie cand..
Azi tre sa ma duc la scoala...la 14:00...k tampiti nu m-au trecut pe listele alea k fiind inscrisa si tre sa ma duc la directoare...puii mei...nu am pe cine sa i-au cu mine asa k o sa ma duc cu bebe atarnand de mine...asta e

Vazut pozici noi cu bebei, niste frumusei foc...la multi ani sarbatoritilor de azi...

mai revin...va pupik

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata!

bai frate micuta mea s+a facut o galagioasa, si nu mai poti face nimic!
daca nu stai langa ea scoala blocu in picioare cu cantecele ei

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ile eu am aici lanaga mine, in berceni..aparatorii patriei, o clinica privata Dr.Filip..am auzit k e super

Cik Luciu a slabit 30 de kile in 45 de zile... genial bai!!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna,
O noapte agitata si la noi raportam la fel ca si precedenta,adica marait,scancit gemut etc dar fara plans doar supt din 2 in 2 ore si chiar mai des.
Nu inteleg ce are ,poate s-au inteles toti pepenasii sa faca la fel.
Oricum acum doarme de la 8.30 ,bine si asa.
In schimb seara are program de scandal ,da` nu asa distractiv si plans isteric daca nu o i-au in brate.

Ankule sa folosesti sanatoasa noile achizitii.

Sanatate la bebeii bolnaviori.

Xena da-mi si mie ceva reteta pt caderea parului care ma supara vad de vreo 2 saptamani.Sarna
FUg ca plange

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Iza,imi pare rau ca ai probleme,incearca sa ramai calma macar pt Timi. Toate trec cu rabdare si calm.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ileanna, Dia, Gabriela, Atb, Adelais, Ana, Biri, Mada, Flo ms mult.
Atb si eu trebuia sa tin la Ari am cumparat un jurnal special facut pt asta da nu am reusit sa scriu mereu in el asa ca e neterminat mi-e ciuda ca nu m-am tinut de el da na asta e nu pot sa dwell on the past ce imi adcu aminte mai completez ce nu...
Biri da a mai crescut are 88 de cm. Mai are baby fat la bulanase mai mult in rest s-a lungit deja nu mai are burtica aia care ii iese in afara ce mai devenim si noi donsoara.
A mea nu se scoala decat o data da nu mereu pe la 4 daca se trezeste acuma cu boala s-a trezit mai des da in rest nu avem pb.
Ana ce scump a fost Matei. Mai mucisorii la ale mele cand devin mai gumati atunci stiu ca le trece daca le curge mult inseamna ca inca nu trece.
Bufi asa fac toti si Ari asa a facut si Ami face pb e ca Ari mereu isi facea greata si vomita sper la voi sa nu fie cazul da faza cu mana in guritza si diverse lucruri in guritza e normala si ei asa exploreaza testand totul cu limbutza.
Carissma, Pica pun azi din nou pozele.
Flo aici de exemplu din cate se pare se poarta iar permanent anul asta care vine asa arata astia prin reviste deci se poarta parul cret.
Tiberica eu ador hainele de la adams nu sunt nici f scumpi si au lucruri faine si de calitate.
Trimit iar si iar revin ca am de intins rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza si de la noi

Sunt tare suparata , am fost de dimineata cu Aida la dermatolog, una de la spitalul Colentina care era nervoasa rau, cu o falca in cer si una in pamant, s-a luat de noi ca de ce am venit fara sa ne trimita nimeni (pentru ca pediatra noastra ne-a zis ca Aida e doar putin iritata de la transipratie si nu e nevoie sa mergem la dermatolog, asta fara nici macar sa se uita celumea la ea; deci normal ca am actionat pana la urma si fara trimitere). Si dermatoloaga asta ne-a bagat in sperieti ca e super nasoala dermatita atopica, si ca e probabil sa faca si astm, ca avem un copil alergic etc...
Uff, si imi facusem o lista cu intrebari, dar m-am izbit de o asemenea atitudine din partea doctoritei ca n-am mai putut sa intreb nimic. Asta dupa ce a rabufnit cand ne-a intrebat ce creme mai avem pe acasa si i-am zis ca avem si de galbenele. Cica nici nu se mai uita la copil daca aude de crema de galbenele Stai usor femeie, ca nu am dat-o pe Aida pe la zonele iritate cu crema de galbenele... cica "va priveste ce faceti, treaba voastra". Pai asta e atitudine de medic?!? si doar pentru ca i-am zis ca am intamplator pe acasa si crema de galbenele?!?
In final ne-a prescris violet de gentiana si crema Stelatria dermo-reparatoare (de care aveam deja si am dat-o si pana acum). Si am mai si plecat de acolo plangand si de nervii pe care mi i-am facut, dar mai ales de tare ce ne-a speriat
Ca acuma ma gandesc daca e cazul sa ne mutam undeva la mare, macar sa aerul sa ii priasca Aidei.

Scuze ca am fost atat de incoerenta si am aberat aici, dar sunt asa de suparata...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kimmy, didi

gini ieri am fost prinsa cu invatatul si nu am iesit si azi ma duc la pediatra. big promise ca maine la prima ora is cu valva in dinti la posta!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gallyb

Fetele care alaptati si scade laptele, am inteles ca si tinctura de marar e buna. O lingurita la 100 ml de apa, de 3 ori pe zi, cu 15 min inainte de masa. Eu am inceput de aseara sa beau.

Xenia (9.07.2008)

Si ce gust are?

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
IRDA - eu n-am covoare Am numai mocheta peste tot. Asa a fost planul inca de cand era Eliza "pe drum"... Urasc valatucii de praf de pe parchet si scamele din covoare. Am avut parte de de-astea cand statea cu chirie si nu mi-a mai trebuit. Nici mochetele nu sunt niste minunatii, dar baremi daca iti vine nebuneala o data la 5 ani, le strangi, le arunci, si cumperi altele...

Sa va mai zic ce am curatat azi cu pinguinul
- aragazul > nota 10
- gainatul de pe unitatea externa de la aerul conditionat > nota 7-8 (ori n-am insistat eu destul)
- spatiile alea extrem de inguste de la termopan > nota 10

IRDA - am comandat H2o-ul pe 30 sept... deci a facut vreo ... 5 saptamani?

Eu nu intru pe HI5

VIO_29 > pe cutie zice ca si pe pardoseli de lemn. Eu n-am de-astea. Dar parca ramane cam ud pe gresie... Eu stiu ce sa zic de lemn? Parca nu m-as risca... Depinde si de parchet...

ILE - depinde ce cauti. Sanadorul are rubrica de pediatrie, Medlife-ul...
In cazuri de urgenta eu merg la IOMC ca este vis a vis de noi...

DIDI - relax mama, ce-ai?? Nu face fata violeta si nici nu iti muta domiciliul!!!
De fapt care e problema ta acuma? E asa urata iritatia fetei sau cum?
Noi avem un dermatolog bun, vrei sa mergi sa va vada si pe voi? E la Academica (eu am de-astia la chestii private, ca la stat v-am explicat de ce nu merg des...)

Mergi la inceput