Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Fetele, probat storcatorul cu de-a amanuntul.
Dintr-un morcov mare si un mar asa si asa am obtinut 250 ml de suc.
Un minus pe care l-am constatat (sau nu 'oi fi montat eu bine recipientele...) cam zburau fulgii de la morcov prin bucatarie ![]()
Adica sa nu va speriati.... razatoarea asta a aparatului face bucatile de fruct rotocoale, ca niste bobite asa... si rezulta niste firimituri... Ei... alea se strecurau pe langa recipient... Dar parca inclin sa cred ca nu le-am imbinat eu corect, ca nu se poate sa iti zboare asa fulgii prin casa... O sa mai studiez problema...
Didi81 spune:
Capri si Anca, mai treaba cu mutatul am zis-o si eu asa, ca de la zis pana la facut e cale lunga
. Mie oricum imi place sa cred ca nu o sa mai stam multa vreme in Bucuresti, ca nu imi place deloc orasul asta, asa ca aveam piticul mai vechi
. Din pacate momentan nu prea e realizabil, sau ne trebuie multa ambitie pe care noi nu prea o avem 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
MissJJ spune:
Asa sa reiau ca eu inca is la cap 35
ca nah am pierdut cu plimbarile in weekend si parolele si voi scrieti atata si uite asa ramane baba in urma cu stirile zilei.
Serenity, Laremi am sa pun acusi sa reusesc sa citesc din urma mai intai.![]()
Andreea uff greu cu sistemele astea in rom si ala sanitar si ala judiciar eu sper sa rezolvati si sa nu mai aveti pb.
Multi pupici la printesele scumpe si dragi.
Bun legat de reguli la ce va ganditi? Cu parola ma refer? Eu zic cine activeaza aici si vrea sa vada pozele ok da sa puna poze si cine vine nou rabdare sa vedem daca chiar activeaza sau nu ca multa lume vine scrie trei cuvinte si dispare. Acuma nah ziceti si voi cam cum sa trasam regulile si scriem frumos pe prima pagina sa stie lumea.
Maitreyi ms.
Da aia e de la disney store da inca nu lau deschis eu ador disney store si disney in genere ma chinui sa fac colectia de dvduri ale lor barbatu zice cas nebuna.![]()
Ina nu te supara 
eu as vrea sa scrii mai des erai mai activa inainte.
Kamelya ms.
Anna well asta cu microundele e noua si la noi.
ca peste tot sunt baby changing facilities mereu curate si etc da astea is ultima moda na asa ar si trebui la un mall asa imnes ca na se plictiseste cupilu tre sa ai unde merge sai dai papa sal schimbi sa se relxeze si el si etc. Oricum arata superb...
Eu nas fi stiut de parents room asta daca nu ne intalneam cu unul dintre manageri ca se plimbau prin shop si cereau pareri de la clienti feedback si ne-a zis sa mergem sa testam si parnets room-ul sa le zicem ce credem.![]()
Tecky eu cu unghiutele le tai numai cu forfecutza nu pot cu unghiera si cand o prind calma adik dupa ce a papat s-a jucat dar nu e nici tare obosita asa intre, bine nu mereu imi iese da oricum. Acuma nu mai sunt asa stresata la Ari cand era mica aveam o frica sa nu ii tai degetele de numa.
Well am reusit sa termin cap 35 mai am 36 si 37.
Revin tre sa aduc cupilul mare jos si sa ma apuc de papa ca incerc o retata noua o tocanitza de legume cu galuste suna tare gustos si arata bine in poza sa vedem ce imi iese in realitate.
kamelya spune:
kimmy sper sa se rezolve problemele cat mai repede 
Irda sper sa treaca raceala repede 
Violeta un
si de la noi
LA MULTE LUNITE CLAREI SI MAREI ALEXANDRINA

Didi si eu ti-o recomand pe Dr Chelemen de la Medlife si consultatia din cate stiam eu costa 90 ron
AnnaBaby felicitari Ioanei ptr prima supita
Serenity bafta la scoala
eu am depus dosarul in iulie ptr trusou si in septembrie cand am depus dosarul ptr CIC am intrebat si de trusou si cica am dat nr de tel gresit ori l-au notat ele gresit 

,am facut alta programre ptr trusou si astept sa sune de data asta am dat si nr de tel al sotului acum astept sa sune
INTREBARE:
LA MASURA 74/80 SI 86/92 CATE LUNI ARE BEBEUL?
ankalaura daca comand de pe site LAREDOUTE o pereche de pantaloni ptr varsta de 1 an o sa-i fie buni pana la 1an si jumate sau tre sa-i comand marime mai mare?
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
a.cicel pai sa-ti fie rusine ca tineai asa frumusete de fata ascunsa...ptiu,ptiu ,ptiu sa nu fie de deochi
si la intrebare poate sa raspunda si celelalte fete cu experienta ca eu sunt incepatoare in tot si nu am luat lucruri la bebei doar jucarioare
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
clabur ce fata mare ai si poza cu delfinul e super
printzesele
ma duc sa vad cu ce ma imbrac ca m-a sunat sotul ca merem la ziua unui prieten
ma duc sa ma fac mumoasa
va
si va doresc o seara buna
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
violeta29 spune:
Bai mie clar ca cineva mi-a schimbat copilul,dupa doua zile in care a plans de nu stiam ce sa-i mai fac azi noapte a dormit de la 22 la 11 cu 4 pauze de papa,de la 12.30 la15.00 iar a dormit,iar acum i-am dat sa pape si doarme la mine in brate.
A.CICEL felicitari pentru micuta vedeta DIDI ,cam asta-i treaba cu sistemul medical din Romania,cat sa te duci la usile lor sa te umpli de nervi ,mai bine mergi la privat.Din pacate mai sunt si situatii in care nu poti sa eviti,dar asta e
ANKALAURA, si curata aragazul bine zici dracia aia?Si spatiile inguste de la termopan?Ia sa sondez io terenul sa vad poate m-oi lipi la sot de vreun cadou de Craciun![]()
ILLEANA, nu trebuia sa ti se ridice avertismentul azi?Sau ai facut rost de altul?'
SERENITY,sa stapaneasca sanatosi achizitiile Raducu si sora ta
MADA, si eu vreau sa vad pozele noul look
GALLYB,deci cu indemnizatia la fel ca si alocatia
Si cand ma gandesc ca abia peste doua saptamani primesc actele de la munca.O sa mai iau bani prin martie.
LADIMNA,si voi ati avut program artistic?Sa stii ca s=au inteles pepenasii sa faca scandal in grup MAITREY spor la invatat
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ankalaura spune:
KAMY - pe care Redoute? Cu punct.FR este scandal maricel, de cand s-a deschis punct.RO... Nu am urmarit disputele, dar intelegeam ca nu mai livreaza in Romania... Iar asta punct.RO nu are preturi asa de grozave... Deci daca intentionezi sa comanzi pe punct.FR unii zic ca ai putea sa nu primesti comanda, deci alta babilonie...
DAR, ca idee.... Pentru un an sunt masurile 71 si 74, cel putin la produsele din (pentru Franta). 71 poate sa ii vina la 9 luni dar si la 1 an si 2 luni. 74 poate sa ii vina si pana la tarziu. Depinde de produs. Eu ii pun Erikai (acum) o salopeta luata de pe Redoute marimea 67 (pentru 6 luni). Ii vine foarte frumos. Dar sunt sigura ca o sa ii vina si la 8 luni.
Totodata Eliza purta haine 82 si la 3 ani... cand avea 90 si ceva de cm...
Marimile sunt cumva mai "batute in cuie" in primele 3-4 luni... Dupa asta, copilul nu mai are o dezvoltare asa spectaculoasa si poate purta hainele mai mult timp.
Marimile date de tine ar corespunde pentru 1 an - 1 an si 2 luni (74-80) / 1 an si 6 luni - 2 ani (86-92).
104 e pe la 4 ani (noi am folosit de la 3 la 5 ani)
114 e pe la 5 ani (am folosit de la 4 ani si inca folosim)
126 e pe la 7 ani. (astea sunt in dulap
)
Cam asa merge graficul.
Un truc pe care l-am folosit cu succes si merge la copiii mai subtirei... am luat pantaloni ajustabili... asa ca a purtat aceeasi pereche si la 2 ani, dar si la 4 ani pe post de pantaloni trei sferturi... Sau... dupa caz... daca aveau capse de rasucire si bretele, ii rasuceam si ii purta lungi gata rasuciti la 3 ani, si acuma ii poarta nerasuciti, tot lungi, si daca ii mai intra fundul in ei, o sa ii poarte si la anul.
Sigur, asta e valabil daca rezista pantalonii...
Gini75 spune:
maitreyi, multumesc mult.
Anna, Cristina, multumesc de raspunsuri. Irina mananca numai lapte (cam 80% san, restul formula). Am vorbit acum cu doctorita si a zis ca nu e in regula, trebuie sa vedem la urmatorul caca daca mai are si daca da sa mergem cu scutecul la analize.
ankalaura spune:
VIO - daca smecheria asta curata si cuptorul, o declar scula anului!!! Acuma s anu iti imaginezi ca aragazul meu era prea jegos,... ca nu era.... dar avea niste chestii care ar fi necesitat niste CIF ceva, adica nu mergea sa dau cu laveta cu apa asa,....
Mai am de testat la butoanele de la aragaz... ca si alea au niste depuneri pe ele...