Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

jady, vin si io sa te linishtesc. Fiecare copil are ritmul lui - cat e vioi, e f. bine! Uite, el e nascut in aceeasi zi cu fiica mea, si aceeasi greutate. fiica mea azi are 7.400gr si 70cm. Intradevar, nu sunt deasupra mediei, dar sunt in medie! Te-ai uitat pe curbe? sa vezi ca e un interval de acceptantsa, nu o cifra exacta sau norma: sa fie peste greutatea aia. Eric e lung, mai lung decat media, unul din cei mai lungi, si nu are cum sa creasca si in lungime si in greutate.
AUzi, si data viitoare cand iti zice ceva, baga-le replica: dar uite ca vine de la lectii depian si recita luceafaru! Chit ca zice ca esti nebuna, dar macar te lasa in pace

Iar despre replici de genul asta, e normal sa fii tu afectata- te doare. Am aceleasi show-uri cu socru meu, e singuru care s-a trezit sa imi zica ca daca nu am lapte bun, ca nu am lapte deajuns, "dar e fata normala?" si lui i-am zis direct, de cateva ori sa nu se mai bage unde nu il priveshte ca e de prost gust, si ma supara. Si nu pricepe, vine cu idei: da uite ala cat mananca, da uite ce ii face alalalt, de ce nu faci asha? . Pur si simplu asha sunt unii oameni, invazivi si paranoici. Nu e din rautate. Nici nu isi dau seama, nu gandesc.

Si mai e o explicatie: in romanica, si mai ales in moldova, exista un stardard: gras, deci e bine! Suntem fruntasi la obezitate in europa. Din ideea asta: ghiftuit copil, vecin, musafir, mancam cat mai mult, bem cat mai mult, ne doare capu de curu celorlalti cat mai mult. Ignora, si bucura-te ca nu ai socri, parinti, vecini, rude binevoitoare alaturi .

Ylari, sa ne aratsi poze cu ce a a lucrat mama ta. Sa ne impresionezi!
Cat despre vesta lui Mirci, e de o culoare superba. Delicios.

A, si sa mai laud pe fiica mea: nu a bagat de seama ca a vaccinat-o azi. S-a intors pe burta, a tras un pishu, un kk, a tras dr de ceas, a strans hartia pe care o dezbracasem, a facut vocalize: aaaa, eeeei, gggrrr, a scuipat putin, ce mai, harnica fiica mea. Si incepem diversificarea . Incurajator, copiii alaptati la san invatsa mai greu cum e cu linguritsa. Dar nu e bai, nu e niciun copil la scoala alaptat la san, sa nu stea in fundulets, si spalat cu apa fiarta

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

deci..mor dupa poza asta..atat dupa protagonist, cat si dupa caciula aia bestiala!!! vreau si ioooooooooooooooooo

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

jady din partea Iasminutzei!!

Ignor-o pe dna respectiva si spune-i ca se pare ca a uitat vorba romaneasca: Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!...

Cat despre subiectul greutate...eu am mai spus-o si o mai zic: nu o sa inteleg in veci vaicarelile despre asa ceva atata timp cat copilul e sanatos si s-a nascut cu peste 3 kg...Eu sunt mai categorica pe tema asta, imi pare rau, insa eu stiu ce inseamna bb mic.

iulia nu fara caciula...cu caciula, insa imbracata asa.

reallaura f frumoasa vestutza! eu zic sa lasi gulerul asa...e mai de baietzel!! si parerea mea este ca te pricepi ff bine!

va si noapte buna...noi ne retragem!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Cat despre subiectul greutate...eu am mai spus-o si o mai zic: nu o sa inteleg in veci vaicarelile despre asa ceva atata timp cat copilul e sanatos si s-a nascut cu peste 3 kg...Eu sunt mai categorica pe tema asta, imi pare rau, insa eu stiu ce inseamna bb mic.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

asa, asa... fii rea

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, ffff frumoasa vestuta, nu stiam ca esti experta intr-ale tricotatului! Bravo! Nu mai zic nimic de Mirci ca sunt topita dupa el. Totusi nu ma pot abtine: e o frumusete de baiat! Ne vedem maine, da? la 11!

Jadycat de tampita e femeia aia sa-ti spuna asa ceva????? Ignor-o, Ericut e asa cum trebuie sa fie un bebe frumos si sanatos. Eu zic sa nu-ti mai faci probleme, lumea e tare rea, eu m-am convins de asta. Si mie mi-e greu sa ignor unele comentarii rautacioasa, ca de' , sunt mama, dar ma straduiesc din rasputeri sa nu-mi pese. Nu prea reusesc din pacate, am ajuns la stadiul in care cand ma duc in "anumite locuri" imi imaginez ce afirmatii vor fi spuse si imi pregatesc replicile dinainte. Si printre replicile astea sunt si de-alea rautacioase.Asa am ajuns....

Eu sunt varza, astazi toata ziua m-am zbatut cu Vlad sa manance si altceva decat lapte. Nu stiu ce are, de doua zile refuza tot, inclusiv supa pe care pana acum o accepta cu chiu cu vai. Culmea ca la inceputul diversificarii papa si 200 ml de supa si acum ioc. Am primit o carte cu retete pt bebei si i-am facut de acolo diverse combinatii, delicioase pt mine, dar lui nu-i plac. Nici sugestia pe care mi-a dat-o Laurita cu mar cu cereale n-a mers. IN schimb seara cand ii dau lapte cu cereale linge un bibe de 240ml. Nu mai inteleg nimic

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna seara fetele !
Noi am fost la pediatra astazi, initial stabilisem sa mergem sa ne asiguram ca nu are rosu in gat, desi de doua zile nu a mai facut temperatura. Insa, astazi pe la 3, a inceput sa-i apara cateva bubite rosi pe frunte, mai apoi si pe ceafa, apoi si pe burtica... pentru ca la 7 sa se extinda si mai mult. A fost bine ca aveam programare si ne-am dus sa o vada doctora, ei bine se pare ca am facut RUBEOLA- i se mai spune in popor si <febra celor 3 zile> pentru ca asa se manifesta: trei zile cu febra maxim 38.5, alternand cu perioade fara febra, iar apoi se declanseaza eruptia.
Ce sa va spun, ne-am cam speriat initial, dar ne-a explicat ca nu e nimic grav, ca bbeii sunt dispusi la asa ceva incepand cu luna 6 pana la 2 ani, face parte din bolile copilariei...

Deci asa se explica febra ei din senin...
De luat puteam sa o luam de oriunde, din aer in principal, de pe strada... poate am trecut pe langa un copilas bolnavior.Cine stie...
Cert este ca am facut-o si suntem consemnati in casa inca cateva zile pana o sa treaca eruptia.

O tratam cu panadol si nurofen dimineata si seara si zyrtec- contra eventualelor mancarimi, desi bebelusii nu au inca simtul scarpinarii.... A... si fara baita, bine ca i-am facut aseara.

Deci daca intalniti simtomele de mai sus sa stiti de la ce vin.

Multa sanatate bebeilor bolnaviori !

Va pupam, mergem sa facem nani, pana acum ne-am dat in balansoar... tare incantata e de el

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna seara dragelor,

Am citit mai mult pe diagonala!

Laura e superba vestuta!Iar Mirci arata super in ea!!

Jady comentariul romanecei nebune trebuie sa il pui la fund!!Fiecare bebelus are ritmul lui de dezvoltare!Atata timp cat e sanatos si nu ai probleme cu el nu ai de ce sa-ti faci griji!Si da-o in colo pe romanca aia ca sigur e invidioasa,sigur Ericutul tau e mai frumos ca baiatul ei!Si nu te impacienta fetita nasei lui Ericutul meu are 7 kg si ceva nu mai retin bine exact si are un anisor,nu are nimic draga de ea,ca si nasa mea s-a speriat,si e sanatoasa tun,asa e fetita ,vrea sa devina manechin scumpa de ea!!Deci fiecare copilas se dezvolta cum are el chef nu e dupa noi!! si pt tine si pt Ericutul tau!

[b]Iulia sunt criminale suzetele alea!Si eu vreau daca gasiti
vreuna !!!

[b]Lilly e o dulce Julia cu lamaita !!!!Iti trimit maine in pm nr lui Lupea ca am uitat scuzeee!Si acum am o lene ca telefonul habar nu am pe unde e!

[b]Miss ce bine ca a fost azi bine la PEKiP!!!Sa il filmezi cand o sa poti ca vreau sa il vad si eu!

Am mai vrut sa scriu la cineva ceva ,dar varsta isi pune cuvantul...

Ieri am fost in vizita la socrii si bineinteles ca m-a enervat soacra la culme!NU o mai suport!!!Deja cum o vad mi se urca si sangele la creier!Cand am ajuns acolo Eric adormise si l-am dus sus in scaunul de masina,cand a deschis usa el si-a deschis putin ochisorii si asta aasa a urlat ca l-a si speriat,eu i-am zis sa taca ca sa poata adormi la loc,si imi raspunde :Lasa draga sa nu mai doarma atata!!!Bineinteles ca nu l-a mai lasat sa doarma,l-a luat in brate ,copilul tot dupa mine se uita si nesimtita asta topt il intorcea numai sa nu ma vada!L-a un moment dat m-am enervat si i-am luat copilul pe motiv ca trebuie sa ii dau sa pape si am rugat-o sa iasa din camera ca nu papa daca e cineva de fata,si a iesit si a stat sa pandeasca dupa usa.Va dati seama cat poate sa fie de cretina!Bineinteles ca la Eric nu i-a fost foame,asta era pretext sa il iau ,si apoi a revenit dansa in camera si Eric iar isi sugea degetele si bineintel ca vine replica ei pt a nu stiu cata oara cand mi-o repeta:De aia iti sugi degetelele ca nu vrea mami sa iti dea sa papi?In momentul ala am intrebat=-o:Vi se pare ca e prea slab?Iar ea :DA!Am mutit!Nu am mai avut nici o replica!Asta e o proasta!!Eric are 8600 si 69 de cm!E nebuna rau cu capul daca zice ca e slab!!VAi ca pur si simplu nu o mai suport,nu mai vreau nici sa o vad!Stiu ca e mama sotului meu,omul pe care il iubesc enorm,si chiar ma mir ca a iesit un om asa de bun din 2 parinti asa idioti,si ca sunt bunicii copilasului meu,dar nu mai pot!NU mai vreau sa ii vad si nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa nu ii mai bag in seama!!!
Scuze ca m-am descarcat dar nu mai pot cu oamenii astia!In plus de la botezul lui Eric nu i-au mai cumparat nimic,absolut nimic,dar se lauda in stanga si in dreapta ca vor sa isi ia nu stiu ce toyota pe leasing!Nu imi trebuie absolut nimic de la ei ,dar la neamurile lor le zic ca vai de mine ea vine aproape zilnic sa ma ajute cu Eric si imi face si mancare si curatenie!Vai ca nu mai zic nimic ,ca numai imi fac pacate si nu merita!
Va pup si mii de scuze!!!

Simona scuze La multi ani pt David si scuze de intarziereeee!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna seara
Elenuca,offf..rubeola....sper sa scapati repede si usor
Jady,Mariuca mea are la 4 ani 14,5 kg si numai 96 cm.dar e armonioasa,vioaie si isteata(normal ca o laud...)..si de cand o stiu a fost sub 'normalul' varstei...la 1 an nu avea nici macar 9kg..as aca.important e sa fie sanatos
Sara avea la 4 luni si 1/2 6,180 si 64 cm.la inaltime era Ok,la greutate ba..in seara asta am cantarit-o iar(alt cantar,nu cel de la medic..) si ar avea cam 6.450.ar fi biine,insemana aproape 300g in 2 saptamani.
Ieri nu a dormti bine,in schimb a mancat..azi a dormit bine,da' nu a mancat....si eu ce pretentioasa!sa faca de toate intr-o zi.in seara a refuzat laptele praf.bine ca apucase sa bea ceva in parc(noroc cu Mi_bebelina si apa ei fierbinte,altfel ma dezbracam la 10 grade..)..ceva adica 50 ml..ce sa-i fac?pe gat nu pot sa-i bag....sper numai sa se obisnuiasca cu laptele praf si sa manance mai bine.
alte noutati nu am....sper sa ne auzim cat mai des
multa sanatate la toate

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

Elenuca imi pare asa rau ptr Lizuca...sper sa u fie rubeola! V-a dat aciclovir?

Lily am pus aici o poza cu mine. E de azi de la meetingul cu mamicile din Timisoara.

Laura e mortala caciula lui Mirci!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ralu_t,si mie mi se pare ca de cand cu hainele groase nu prea maia re loc asa bien in carut,mai ales la umeri..oricum Sara facea si inainte crize....oricum nu ma asteptam sa fie asa ingust,si Sara nu e grasuta deloc
Andreea,ce sa zic?eu as fi mai 'usturatoare' cu ea,o merita.multi ptr.rabdarea ta.8.600kg slab????pai daca o vede pe Sara.....ma reclama la protectia copilului
Alysh,la mine nu si-au mai revenit la forma dinainte de a naste-o pe Maria..din pacate.cred ca nu exista creme eficiente..poate ceva sport(exercitii speciale,plus dusuri scotiene ptr.zona respectiva,sa fortifice) si cu siguranta operatia.deocamdata ai mei arata bine,plini cu lapte..dupa cred ca vor fi vai mama lor,mai ales ca oricum erau destul de mari si inaint,deci grei,deci se lasa
gata.fug la baie si somn
pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput