Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura e superba vestuta si lui Mirci ii sade minunat, o poza superba.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Jady, nu trebuie sa fii ingrijorata! Fetita mea e de-o seama cu bebe al tau si acum 3 sapt. avea 6 500g (e adevarat ca doar 65 cm). Nu cred ca in 3 sapt. a depasit 7 kg. Insa e sanatoasa si mai are inca loc in carucior
daca e vesel, sanatos si nu scade (asa cum ai zis si tu), nu -ti face asa multe griji!

Eu am tinut-o pe Lara pana la 2 ani si in caruciorul ei de bebe - bine-nteles modificat la Buggy/sport. Era un carucior mare, cu 3 roti, cea din fata se rotea si am carat-o peste tot cu el.

Adriana

adriana multumesc pt incurajari-putine persoane care ma cunosc stiu prin ce trec cu tema asta ,influenteaza pana si in caracterul meu am impresia ca nu ma descurc deloc ca si mamaca nu stiu sami cresc bebe meu scumpic...ce sa mai fac,sa vezi duminica ma intalnesc cu o mamica romanca siauzitii comentarii:
are un bebe de 5 luni si are 8 kg

-"Eric de aia esti asa slab ca esti tare rau si agitat!"
-"Isac mananca atat de bine si e tare bun...il inmbrac cu haine de la 6-12 luni...
"sai dai sa manance mai mult ca e tare slabanog..."
va dati seama aproape ies plangand de ciuda,fiind mama oare nu sia dat seama ca ma poate afecta???oricum la tema asta sunt tare pe langa ma afecteaza peste puterile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Jady, nu trebuie sa fii ingrijorata! Fetita mea e de-o seama cu bebe al tau si acum 3 sapt. avea 6 500g (e adevarat ca doar 65 cm). Nu cred ca in 3 sapt. a depasit 7 kg. Insa e sanatoasa si mai are inca loc in carucior
daca e vesel, sanatos si nu scade (asa cum ai zis si tu), nu -ti face asa multe griji!

Eu am tinut-o pe Lara pana la 2 ani si in caruciorul ei de bebe - bine-nteles modificat la Buggy/sport. Era un carucior mare, cu 3 roti, cea din fata se rotea si am carat-o peste tot cu el.

Adriana

adriana multumesc pt incurajari-putine persoane care ma cunosc stiu prin ce trec cu tema asta ,influenteaza pana si in caracterul meu am impresia ca nu ma descurc deloc ca si mamaca nu stiu sami cresc bebe meu scumpic...ce sa mai fac,sa vezi duminica ma intalnesc cu o mamica romanca siauzitii comentarii:
are un bebe de 5 luni si are 8 kg

-"Eric de aia esti asa slab ca esti tare rau si agitat!"
-"Isac mananca atat de bine si e tare bun...il inmbrac cu haine de la 6-12 luni...
"sai dai sa manance mai mult ca e tare slabanog..."
va dati seama aproape ies plangand de ciuda,fiind mama oare nu sia dat seama ca ma poate afecta???oricum la tema asta sunt tare pe langa ma afecteaza peste puterile mele...

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Pai... eu nu m-as mai intalni cu tanti aia, cat o fi ea de romanca, dar daca vorbeste aiurea... Stai linistita, fiecare bebe are ritmul lui de crestere! Ia sa vezi ce o s-o ia si Ericutzul tau!!! Pupic si nu mai gandi prostioare!!!! Esti cea mai buna mama ca il iubesti si ai grija de el sa ii fie bine!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Ylari multumescma uit la bebeluna ta si imi da invidie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Noi ne stresam sa nu fie prea grasa... Vezi? Nicicum nu e bine

YLARI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Noi ne stresam sa nu fie prea grasa... Vezi? Nicicum nu e bine

YLARI

Eva e numa bine-printesa si Eric e de acord cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

jady, si nu mai pune la inima comentariile tampite, fiecare bebe creste in ritmul lui... Uite, baietelul prietenei mele e cu 5 saptamani mai mic decat David si au aceeasi greutate, iar ea ii da doar san... Eu imi spun mereu ca David e fotomodel, nu hamster

Ah, iar daca te referi la experienta de la PEKiP, nu stiu daca exista si in Spania cursuri din astea, iata un link unde e explicat in engleza ce si cum www.pekip.de/pages/willkommen/english-information.php" target="_blank">DESPRE PEKiP

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Jady, vorba lui Ylari -- eu as mai rari intalnirile cu d-na romanca; comentariile ei sunt total deplasate.
Si eu eram stresata cu mancarea la bebe1, abia acum la bebe2 am lasat-o mai moale, da' nu de tot, tot mai ma stresez din cand in cand cu mancarea.

Miss, ma bucur ca de data asta a fost bine la inatlanirea bebelusilor. La cat mai multe reusite!

Reallaura, f. frumoasa vestuta! s-o poarte sanatos!

mai fetelor cu tricotatul, as fi prea indrazneata daca as comanda si eu una la voi. sau mai multe? stiu, stiu, ma intind

Ralu_t, ati gustat borcanelele?

o noapte linistita
aaa -- apropo, cine zicea ca printesa s-a culcat la 1 noaptea si nu vrea seara sa adoarma -- a mea se culca prea devreme; eu as mai tine-o, ca sa doarma mai mult dim., da maraie, baga cornul in mine, protesteaza, cere s-o pun la san si adoarme apoi imediat (asta se intampla pe la 18-18:30). Nu stiu cum s-o fac sa doarma un pic mai tarziu, ca nici maraita n-o vreau.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce aveti fetelor cu bietii copii? jady, nu te mai intalni cu romanca binevoitoare daca nu face altceva decat sa-ti amarasca sufletul. daca bebele e sanatos si voios si in grafic, ce conteaza cum e al prietenelor/fratilor/rudelor/etc...ylari are dreptate...noi ne vaietam ca avem bebelaci cu greutate. mie mi-e sa nu-mi ajunga fata obeza. mai bine slabanoaga/fotomodel...ca e fata. ce ma linisteste insa e ca e ok dpdv raport greutate - inaltime. daca mai era si mica de statura, inebuneam. stai linistita. fiecare copilas are ritmul lui de crestere da-i romancei binevoitoare un pumn in cap din partea mea si nu in ultimul rand,

apropos de greutate. fata prietenei mele, care are 2 ani si 2 luni, are numai 10kg si cateva sute de grame. dar bine, ma-sa e obsedata sa fie slaba, are 45 kg si nici asa nu e multumita si arata foarte bine, dar, e ea crazy...munceste pana la epuizare, are numai duminica libera, a iesit din CIC cu 10 luni mai devreme dar asta e alta poveste

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, Jadymercic, fetele!
Jady stiu la ce te referi si eu cand am fost ultima oara la doctor cu Mirci m-a speriat pediatra, mi-a spus ca trebuie sa-i facem analizele ca a luat prea putin in greutate cac etc...imi venea sa plang...dar adevarul e ca asta nu inseamna ca ai un copil mai putin sanatos. Ericutz e foarte bine, nici Mirci nu e mare, sa stii...si dr lui cand l-a vazut ultima oara a spus ca a slabit...mai mult doctoritele ne omoara pe noi!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput