Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 7

Reallaura spune:
Dflavia wow, ce frumos lucrezi! am facut si eu azi o VESTUTA lui Mirci.
dar cred ca o desfac sa-i fac gatul pe rotund
Socrate multumim de sfaturi pt botosei..
Nu-mi e foarte clar deocamdata, dar macar stiu pe cine sa intreb daca nu ma descurc.
Lilly dulce foc Julia la lamaie!
Ylari te poti intoarce cand vrei tu in CIC pana face Eva 2 ani
Adriana si eu sunt cu burta orice as face!
Alina_antomi-a scapat, vaduceti iar la doctor?Succes mult!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

MissParker spune:
Seara buna si de la noi. A fost mai mult decat ok azi la PEKiP, Daviducul s-a comportat exemplar. L-am lasat mai intai in body, sa se uite, apoi ne-am apropiat usor-usor de ceilalti... am stat permanent langa el si i-am vorbit, sa se simta in siguranta... Apoi l-am dezbracat si de body si l-am urcat la un moment dat pe rampa cu ceilalti, chiar a intins mana si l-a atins pe un baietel de acolo, si-a luat si el o jucarie dintre cele care erau pe acolo, deci a participat, cum s-ar zice ;-) Ne-am jucat cu o mingiuta, cu diverse obiecte, am spus poezioare de copii cu mangaieri si cu fluturatul degetelor in fata lor, iar in final le-am fluturat o panza colorata peste ei... Atmosfera acolo e relaxanta, placuta, partea proasta e caldura prea mare pentru gustul meu... dar azi am stat in tricou si a mers cat de cat... La sfarsit era epuizat, a adormit la 5 minute dupa ce l-am pus in carut si a dormit butuc o ora, timp in care eu am fost si am mancat in picioare la o terasa un gulas cu cartofi si varza rosie (yummy-yummy) si am luat autobuzul spre Steinheim... Abia acasa s-a trezit, desi nu mancase de 4 ore... Asta va fi un geniu anorexic
L-am filmat la tzitzi si apoi cand a inceput sa cintezoiasca dupa aia, apoi la biberon; fetelor, intorsese capul si se uita in camera fix in timp ce sugea, desi pusesem camera diagonal sa n-o vada... Cand va spun ca actor se face... de acum flirteaza cu camera...
Eu de 2 saptamani am scos buggy-ul si am renuntat la landou. David are loc berechet, chiar si cu saculetul in care intra tot...
Va rog frumos nu mai vorbiti de sani, eu prefer sa ma fac ca nu mai am asa ceva. Deocamdata sunt plini si frumosi ca mai am lapte, dar sa vedeti ce „pungute cu bilute“ vor ramane dupa aia...
Nicole, da, eu la fix 6 luni incep, nici o zi mai devreme... In general eu ii dau lui David o data pe zi cam 3-4 lingurite de apa, nu mai mult. Intr-o noapte am incercat sa-i dau apa din bibe si l-a scuipat cat colo
asa c am-am invatat minte... M-ai bagat in boala cu mancarica ta
Lori, eu am scos doar pozele de la calendar si o sa le lipesc eu personal pe calendare din alea speciale facute pt. a fi personalizate... Nu am incredere sa le dau lor la facut...
Lilly79, vai ce scumpa e Julia cu lamaia in gura!! Fata draga, dar n-o lasa sa linga coaja, aici ne tot avertizeaza ca la lamai si portocale cojile sunt stropite cu chimicale, asa ca sa le evitam... Si ce talent are deja la pian
Iulia, you make my day cu suzetele alea, ptiu...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Reallaura spune:
Miss ce bine ca s-a acomodat DAvid la PEkip!sa ne arati pozici!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

YLARI spune:
Laura, vestutza e o nebunie, si culoarea imi place foarte mult, e foarte calma! Merci ptr raspunsul referitor la CIC. E foarte bine atunci ca daca ma supara careva pe la servici (ca totusi o poama acra avem si noi acolo pe langa toti colegii si shefii aia dragutzi) ma intorc la dragostea mea frumoasa si blonda, mancacioasa lu' mama!!!!! Abia astept sa ii dau si maine supica. Eu am facut-o din morcov, tzelina, pastarnac, patrunjel si dovlecel. Voi cand ati inceput sa puneti si alte minuni in supa aia? Mie mi s-a parut groaznica la gust, sincer, dar Eva a lins tot! Doar 20 ml de lapte a mai vrut apoi.
Miss, ma bucur si felicitari lui David pentru participarea la curs!
Nicole eu nu stiu sa te ajut cu mothercare-ul...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

gabitzam spune:
A mai zis cineva aici pe topicul nostru ca a comandat direct la Mothercare, si a fost 28 lire livrarea. Eu am comandat de doua ori, dar prin Babystuff, mi s-a parut mai convenabil , au ajuns in 10-12 zile, cu curierul acasa. Se plateste si la Babystuff un comision si transport. Am platit in lei aici, nu stiu cum e cu plata cand comazi direct la Mothercare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Miss ce bine ca s-a acomodat DAvid la PEkip!sa ne arati pozici! |
N-am mai facut poze, nu m-am incumetat sa ma mai dezlipesc de el, de teama sa nu se crizeze iar... Poate data viitoare filmez putin, sa vedem...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Lorich spune:
citat din mesajul lui iulia83 daca as gasi, www.funnypromos.com/wp-content/uploads/2008/03/bucktooth-pacifier.jpg" target="_blank"> asa ceva sigur as cumpara. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
Si eu Iulia, stiam de mult de ele, da as vrea si eu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

jady spune:
citat din mesajul lui inais Buna! Mai ce frig este afara...uoff! Bine ca nu-i si vant. Inca se mai poate iesi. ralu_t multum pt raspuns! multumim celor care ne-ati admirat in poze...Reallaura, Lilly, Simonix! Am vazut si eu filmuletzele Juliei...e taaare scumpa! A propos de carucior noi iesim imbracati asa si inca mai incapem in landou. Sa vedem in sport... ![]() A propos de Fe trebuie administrat cu vit C...de preferat. A propos de revenirea in CIC, da se poate. Pana implineste bb 2 ani. ![]() Edit: ![]() mamica Iasminutei...adica ![]() 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
ce draguta e Iasminuta....

Reallaura spune:
Ylari inainte nu ii puneam nici eu cartof in supa, dar Culcer s-a scandalizat ca nimic din ce ii pun eu in supa nu are calorii. Cu cartof o papa mai bine! si mie imi place tare albastrul ala
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

jady spune:
Reallaura-MIRCI e super mare si ce vestuta draguta are...eu nu stiu sa fac si nici nu am timp ce norocos puiutu tau...adevarul e ca aici nici nu am cand sai dau pt ca mai putin de 10 grade nu cred ca am prins...
Miss-cred ca super experienta cu David...vreau si eu ceva asemanator tu cum ai facut ????