Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 6

Lilly79 spune:
Off topic:
Mai jos mesajul lui Kay:
Citat: |
citat din mesajul lui kay va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI Daca puteti, dati mai departe ! Va mutumesc ! oana ![]() ![]() ![]() ![]() ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Poze
Lilly, mami de

gabitzam spune:
Ylari, vezi www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=a&id=115&s=Instrumente%20de%20lucru&aid=845" target="_blank">articolul 17 din CCMN, aliniatul (1), scrie acolo de 2 ani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

YLARI spune:
citat din mesajul lui gabitzam Ylari, vezi articolul 17 din CCMN, aliniatul (1), scrie acolo de 2 ani. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Pai acolo m-am benoclat, iata: Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani (asa se numeste acest concediu) beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi (eu zic ca aici ar fi trebuit scris pana la data la care copilul implineste varsta de 2 ani altfel, ramane ambiguu.), fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
Ma rog, vad eu ce si cum, multumesc oricum ptr tot!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

alina_anto spune:
Ce pustiu e pe aici.....
Eu tocmai am terminat sa-i dau supa sarei. Azi i-am adaugat si spanac+orez (din borcanel) si i-a placut. Dar, totusi, nu mananca asa mult cantitativ- adica max 100 g..
Maine merem la control sa vedem ce mai spune dr despre nasuc.
Inais Va pup pe amandoua!
Scortisoara Sara

inais spune:
Buna!
Mai ce frig este afara...uoff! Bine ca nu-i si vant. Inca se mai poate iesi.
ralu_t multum pt raspuns!
multumim celor care ne-ati admirat in poze...Reallaura, Lilly, Simonix!
Am vazut si eu filmuletzele Juliei...e taaare scumpa!
A propos de carucior noi iesim imbracati asa si inca mai incapem in landou. Sa vedem in sport...
A propos de Fe trebuie administrat cu vit C...de preferat.
A propos de revenirea in CIC, da se poate. Pana implineste bb 2 ani.
Edit: Alina si de la noi!
mamica Iasminutei...adica

iulia83 spune:
am trimis pe mailul comun un doc. cu multe retete pt bebei. mi s-au parut interesante. incerc maine reteta cu banana si lamaia
inais pai fara caciula?
alina succes la dr. pup nasuc de scortzi
miss saracutzu davidutz. mi-e asa mila de el, cum plange el cu lacrimuta...
Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

iulia83 spune:
daca as gasi, www.funnypromos.com/wp-content/uploads/2008/03/bucktooth-pacifier.jpg" target="_blank"> asa ceva sigur as cumpara. Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

YLARI spune:
citat din mesajul lui iulia83 daca as gasi, www.funnypromos.com/wp-content/uploads/2008/03/bucktooth-pacifier.jpg" target="_blank"> asa ceva sigur as cumpara. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
Si io, si io, si nea Ion ca e si el om!!!! Daca gasesti pe undeva sa imi spui si mie te rog mult. Voi face si eu la fel! Eu stiam de mult modelele astea, am cautat dar n-am gasit!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

iulia83 spune:
ylari, iti dai seama ca in Vl sansele sa gasesc asa ceva sunt, sa zicem... sub zero Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Nicole1980 spune:
Fetelor vreau si eu sa comand de la mothercare....
Este mai simplu prin babystuff ?
Sau pot direct si de pe site-ul lor.
A mai comandata cineva de la mothercare ?
Saru'mana
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008