Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
elenuca spune:
[quote]citat din mesajul lui mihaser
Elenuca imi pare asa rau ptr Lizuca...sper sa u fie rubeola! V-a dat aciclovir?
Recomandarea doctorei a fost pentru antiinflamatorii ( PANADOL SI NUROFEN) iar pentru atenuarea disconfortului cauzat de bubite- ZYRTEC.
Din cate am citit ACLOVIR-ul se recomanda in alte situatii, gen herpes, varicela ( varsat de vant) noi nu avem asa ceva, slava Domnului.
O sa trecem noi si peste asta...
E incredibil, credem ca suntem pregatite pentru orice, ne inarmam cu tarie si incercam sa ne inhibam slabiciunile pentru a fi tari pentru bebelusii nostrii dar la cea mai mica problema de sanatate, realizam cat de nepregatite si vulnerabile emotional suntem ca mame.
Uf, va trebui sa ne straduim mai mult, suntem abia la inceputul unui drum lung...
Noapte buna !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lizuca
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
Reallaura spune:
Ma inscriu si eu in seria mamelor denaturate! de 3 zile am vazut ca Mirci face cacareze, la fiecare pampers gaseam cate un bontoi...
Si nu m-am gandit ca e constipat, desi era tare...m-am gandit ca de la diversificare, ca face solid, ca ce mult face. Cand colo el se chinuia sa iasa afara! 

In seara asta cand l-am bagat in apa a inceput sa urle rau si mi-am dat seama ce rosu era la popou de atatea sfortari...
I-am pus supozitor, a facut ceva, dar nu stiu daca suficient ca a plans tare si nu i-am mai bagat altul... Imi vine sa mor!
Aveti grija fetele cu diversificarea, sa nu se constipe puii si sa puneti pe seama mancarii solide...
a plans rau, cu suspine...adevarul e ca nici nu prea a baut ca i-am schimbat ceaiul, i-am luat milutee de musetel si nu-i place...cred ca trec iar pe baby drink, dar ma gandeam ca e prea dulce...
Adriana, Inais, Mihaser, Cleo, Iulia, Andree, Alysh multumim fetele de complimente!
toate
IUlia si eu mor dupa poza aia!
Inais si eu m-am gandit ca e mai masculin cu gatul patrat asa...bine ca mi-ai confirmat!
Andree nu-ti mai face atatea probleme! E clar ca soacra-ta e sarita...geloasa si rea!
Elenuca sanatate multa...sa se faca repede bine Lizuca!
Alysh imi pare rau ca nu mai papa Vlady cum papa, poate e ceva trecator, si al meu mai trece prin perioade fara apetit... maine la 11 in RIviera, ne vedem acolo! Piggy, Adriana, Ylari ce ziceti fetele, va bagati la o Riviera?cine stie poate e ultima intalnire inainte de frig... Noi nu am mai iesit afara, dar nu pot sa rezist sa nu ma mai vad odata cu Alysh si Vladi!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Tot eu ultima si prima???
Revin cu constipatia...MAi fetelor, nu stiu ce sa-i mai fac, voi ce le-ati facut in astfel de situatii...nu am pere si prune in casa, o sa cumpar azi...se chinuieste si plange de nu se poate. Supozitorul nu pot sa spun ca are efect...
I-am bagat niste granule de ceai de musetel in lapte....dar nu l-a papat... si totusi a papat mar de 3 zile incoace...f bine...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
neatza 
nu mai pot d-le, nu mai pot! cand se termina puseul asta sau ce naiba o fi ca ma termina fata asta. ea care nu se trezea noaptea si singura problema a mea era cum s-o fac sa se trezeasca mai tarziu 

se culca la 8-9 cateodata si la 7 si se trezea la 6. dar dormea nene toata noaptea. ma trezeam la 4 sa-i dau sa manance. atat
si asta fara sa deschida fata ochii. acu are o trezire de 3 cateodata si 4 ore noaptea, de la 1 la 4-5, si cand adoarme, la 6-7 e treaza
simt ca inebunesc. ce naiba o mai fi si asta? face vocalize la 2-3 dimineata de zici ca nu-i adevarat. nu doarme prea mult pe zi sa zici ca-i odihnita. pot spune ca nu s-a schimbat nimic din programul de pe zi
sunt frantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

ma dor oasele, capul, sunt ca scandura...nu mai simt nimic, nu ma pot concentra la nimic, ma cearta toata lumea ca nu-s atenta, ca nu ma concentrez..aseara vorbeau mama si sotul cu mine cand eram la masa si nu-mi puteam da seama ca vorbesc cu mine cu toate ca auzeam clar ce vorbesc. sunt intr-o stare..jalnica. am nevoie de 2 zile bune de somn, dar n-are cine sa stea cu fata 

sotul are treaba cu masina busita, azi se duce s-o ia din service, noroc ca am avut casco...mama la servici, vine la 5..ce sa mai dorm la 5? asta ar insemna sa stau cheauna toata noaptea...
hai ca m-am plans destul...ma duc sa plang la colt..colac peste pupaza, de cheauna ce am fost azi dimi la 6, sa fac un ceai d-ala de noapte de la humana fetii -cu gandul ca poate va adormi iara - am varsat toata cutia pe jos...
si nu apucasem decat odata sa-i dau din el. si acu am ceaiul raspandit prin camera ca mi-e prea rau sa ma ridic sa ma duc sa iau aspiratorul de prin casa..
gata, terminai.
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

mihaser spune:
Neata!
Erika si Radu Daniel!
Elenuca si Cri a avut varicela acum un an si trecut cu bine de ea...Partea buna a nenorocirii asteia e ca Lizuca o sa aiba anticorpi ptr rubeola si cand o sa fie gravi nu o sa-si mai faca pb. Dar sigur e rubeola? Eu mi-am facut analiza la sange ca nu eram convinsa ca am varicela...am avut o forma usoara, fara febra...doar cu putine bube. Va doresc sanatate maxima...
Fetele sa fiti f atente ca asta e perioada virusilor...si eu tot cam anul trecut pe vremea asta am luat varicela de la un loc de joaca ptr copilasi din mall.
Va pup!
iulia83 spune:
elenuca bine ca a facut acum rubeola..ca nu se poate scarpina. mai mare daca facea, trebuia sa stai cu ochii pe fata ca pe butelie sa nu se scarpine sa ramana cu semne. multa sanatate Lizucai
hai ca nu-i grav, o sa treaca..cu totii am trecut prin asta.
totusi...intrebare..in vaccinurile astea pe care le facem noi si pe care dam gramada de bani -cele care nu-l fac pe cel gratuit - nu sunt si impotriva bolilor copilariei???
andree27
pt socrella...si ca sfat, vizite mai scurte draga mea si cat mai putine...mai rarutz ca-i mai dragutz
laura la noi a fost invers. odata cu diversificarea a scapat de constipatie...ce anume ii dai???ceva anume il constipa. da-i apa dupa fiecare masa solida sau de laptic.si mufa mea mai face cacareze, dar inainte de un big kk, de obicei, primul kk e uscat si tare si negru asa, apoi iese grosu. nu gasesc explicatie. oricum, nu mai avem probleme slava D-lui. hai, spune-ne exact ce fructe/legume ii dai la o masa, poate te ajut cu ceva
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

mihaser spune:
Fetele aveti mare grija cu supozitoarele...Verisorul lui Cri a avut niste hemoroizi si de la supozitoare s-a agravat problema...Anul asta la sf lui septembrie l-au operat la fundulet si acum saracutul urla cand face kk...inca il doare taietura aia. Are doar 3 ani!
Incercati si cu lactuloza sau diferite fructe poate functioneaza ceva.
Lilly79 spune:
Buna dimineatza.
Am intrat doar sa va zic ca l-am vazut pe Raducu lui gabitzam la CSID. De data asta l-au aratat tot si pe tati lui
.Si ce frumos dormea el in brate la tati.
Si-a inceput Raducu cariera de actor, si va fi un actor tare frumusel 
Ma duc la maraici. Sper sa mai pot intra astazi.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 totusi...intrebare..in vaccinurile astea pe care le facem noi si pe care dam gramada de bani -cele care nu-l fac pe cel gratuit - nu sunt si impotriva bolilor copilariei??? |
ROR e vaccinul ptr rubeola si se face dupa varsta de 1 an! De aia a facut Lizuca...inca nu are vaccinul facut.
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Buna dimineatza. Am intrat doar sa va zic ca l-am vazut pe Raducu lui gabitzam la CSID. De data asta l-au aratat tot si pe tati lui Si-a inceput Raducu cariera de actor, si va fi un actor tare frumusel ![]() Ma duc la maraici. Sper sa mai pot intra astazi. Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Wow unde? Link pls!