Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !

Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate ! | Autor: Anina_n

Link direct la acest mesaj

Sarbatori minunate, alaturi de cei dragi,
cu multe momente frumoase, de neuitat si
darurile visate sa le aduca pentru fiecare !
La multi ani cu sanatate, bunatate, dragoste si intelepciune,
putere de munca si numai implinirii,
dragi mamici !

Bobocei 2008/2009: Geneza, 1, 2

Avem un total de 36 bobocei, din care 20 , 15 si 1 copil neindentificat.
Putem forma o clasa DC !

?.?.2001 --- Alexandra --- speed, Sc. Catolica, Irlanda
?.?.2001 --- Alexandru --- mariana75, Bucuresti
? --- ? --- meru, Constanta
? --- ? --- mariasm22, Constanta

Ianuarie:
10.01.2002 --- Nina-Cristina ---- Anina_n, Colegiul Nat. O. Goga, M-Ciuc
12.01.2002 --- Emma --- oLo, Franta - Paris

Februarie:
?.02.2002 --- ? --- evora, ?, Scoala privata
04.02.2002 --- Mara --- irinai, Bucuresti, Sc. nr. 12
17.02.2002 --- Bogdan Matthew --- ruxij, USA - West-Lafayette
19.02.2001 --- Vlad --- simali , Sc. Centrala, Campina
23.02.2001 --- Marcus --- danamiha

Martie:
06.03.2002 --- Dan --- arminad, USA
17.03.2002 --- Andreea --- Christel, Germany - Queis
18.03.2002 --- Sara --- devoska, Ucraina - Kiev

April:
01.04.2001 --- Matei Tudor --- teo1970 , Sc. Catolica, Bucuresti
02.04.2002 --- Marie --- Alina, Germany
19.04.2002 --- Codrin --- adriana, USA - Nevada
27.04.2001 --- Anca --- vilma, Galati

Mai:
13.05.2001 --- Remus --- ni-na , Focsani
17.05.2002 --- Lili --- Gabi_K, Oradea
17.05.2002 --- Gianina --- cici, Campulung Moldovenesc
31.05.2001 --- Vlad --- anka1, Brasov, Sc. gen. nr. 5

Iunie:

Iulie:
? .07.2001 --- George --- dennise , Sc. gen. nr. 194, Bucuresti
09.07.2001 --- Mara --- madadum , Colegiul German Goethe, Bucuresti
25.07.2001 --- Ruty --- alexxia , Colegiul Nat. Emil Racovita, Bucuresti
26.07.2001 --- David --- Amalia , Sc. gen. nr. 310, Bucuresti

August:
? .08.2001 --- Vlad --- micha
21.08.2001 --- Ana Maria --- sanse, Liceul Teoretic "Jean Monnet", Bucuresti

Septembrie:

Octombrie:
03.10.2002 --- Andreea --- Daisy, Sc. Publica Calgary, Albert, Canada
24.10.2001 --- Diana --- danielac, Brasov, Sc. gen. nr. 25

Noiembrie:
? .11.2000 --- Andreea --- stefi68 , Bucuresti
? .11.2001 --- ? --- Tanaion, Colegiul German Goethe, Bucuresti
24.11.2002 --- Julian --- Gabbriela, USA

Decembrie:
12.12.2001 --- Claudia --- kokiy, Bucuresti, Lic. Teoretic N. Iorga
16.12.2001 --- Stefan --- stefanalex, Iasi
25.12.2001 --- Cristina --- zfcristina, Bucuresti

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multumim Nina de capitolul nou! Am intrat sa semnez condica
Am scapat cu brio, au trecut 10 zile de la vaccin, si nu am avut efecte negative. Am invatat deja a, m, i, si incepem sa invatam sa citim cuvinte din combinatia celor 3 litere:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabi, bravo voua !
Oana si Tudor, bine ati venit !
Daca vrei sa ne dai datele lui Tudor, sa va trecem si pe voi in lista.
Vilma, inca nu am auzit de nici un concurs national la bobocei. Oare exista si pt. ei ?
bebe03, trebuie vorbit cu d-na. de sport, intrebata ce baremuri au boboceii, ce programa exista pt. ei la orele de sport.
Cristinuca face sport cu d-na. invatatoare, deocamdata, ca nu vor profesorii de sport sa se bage la cl. I.
De saptamana asta a inceput si Cristinuca scrierea literelor si citirea acelor lectii citate de Alice, in capitolul precedent.
Scrie foarte frumos litera "a" de mana si "A" de mana. Si consider ca fara antrenamentul semnelor cu....care ne-am chinuit atat cateva saptamani, n-ar fi reusit.
Iar la impartirea in silabe a cuvintelor si identificarea sunetelor a ajuns sa faca fara nici o greseala, testele. Se vede ca am muncit in plus cu testele de pe www.didactic.ro/?cid=disciplina&did=19&what=planuri&type=1&pagina=&cls=&cls=1" target="_blank">www.didactic.ro.
Sanatate si numai rezultate bune la bobocei !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

si aici se face mult sport,fetita mea are 2 zile pe saptamina in care merge imbracata in costum de sport (toti au acelasi costum cu emblema scolii).in schimb nu au nici un fel de barem.tin minte ca la sfirsitul anului trecut fetita mea a primit "very good" in loc de "excelent" la sport fiindca se pare ca nu le prea are cu sporturile de echipa.
martea viitoare am si eu intilnire cu invatatoarea,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

va salut si eu pe fuga!
Va multumesc mult de tot pentru urarile legate d eziua Dianei! am fata mare de 7 ani, ce mai!

Diaan merge bine cu scoala, la mate au terminat de cateva zile si 10 si au facut numai exercitii recapitulative, la scriere au facut si M mare si m mic de mana si au scris deja mama si dupa dictare...
are in carnet deja FBuri si e multumita de ceea ce face si cum se comporta doamna cu ea! se pare ca pentru doamna Diana e ca un "medicament"... i-a spus unei mamici, ca atunci acnd e suparata se uita la Diana si se inveseleste! asa ca sunt tare mandra!

de 2 sapt, merge la dnas sportiv si ii place foarte mult!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

va salut si eu pe fuga si imi cer si scuze ca nu am timp sa intru si sa citesc si sa scriu... in lini mari noi suntem bine, sanatosi, scoala merge bine, nu sunt plangeri, rezultatele sunt mai mult de cat ma asteptam...
Asteptam primul set de note oficial care va merge si in dosarului pe data de 16 decembrie.. pana atunci vom avea de serbat o zi de nastere.. piticorul face 6 ani si ma gandeam sa duc la scoala ceva pt copilasi...
o zi minunata si spor la invatat la toti boboceii

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Anina, era unul care se numea ceva de genul "Cangurul"...Fiica-mii ii plac concursurile, indiferent daca castiga sau nu (ma rog, asa zice ea).
Daniela, si Anca face dans sportiv de anul trecut si este incantata. Si eu pe langa ea. Va doresc succes.

Azi il vor face pe R. Pe i inca nu l-au facut, doar M si A. Ne-a nenorocit cu alfabetarul, mi s-au albit si ultimii peri negri din cap de nervi cu asezatul si ras-asezatul literelor. Daca aveti solutii despre cum sa nu se mai amestece in cutie, fac cinste cu sampanie!!!!
Azi am sedinta cu parintii. Sper sa fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salut!
Eu descopar chestii noi. De exemplu despartirea in silabe. Cuvantul AVION. Eu il despart ca-n romana: A-VI-ON => 3 silabe. Copii ma corecteaza: nu mamaaaaaa, c'era A-VION => 2 silabe. Am verificat si intr-adevar are doua silabe . Sau chien. Eu l-as fi despartit CHI-EN. Ei bine, nu! Este CHIEN => o silaba.
Am inceput sa-i dau cuvinte mai grele de despartit in silabe:
- paralelogramme
- electroencefalographie
- anticonstitutionnellement
S-a suparat si a zis sa ramanem in domeniul anilamelor. Si atunci i-am propus:
- dinosaure
- brontosaure
- mamanosaure*
- papaosaure *
- enfantosaure *
(*cuvant inventat)
M-am amuzat pe cinste!!!

Ieri Emma a invatat o mica pozeie despre Ursul mare care papa miere si Ursa Mare care e pe cer. I-am promis ca-i arat Ursa Mare (Carul Mare) dar am constatat cu stupoare ca nu se mai vad stelele din cauza poluarii luminoase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Vilma, ai dreptate ! credeam ca pt. cl. I nu este.
Uite, ca este concursul Canguru, la primavara ! Detalii, www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/index_Cangurul_matematic.php" target="_blank">aici.
Dani, ce avansati sunt la Diana, la lectii ! Bravo, pt. dans !
speed, si la Cristina se cere echipament sportiv, fara el nu are ce cauta copilul la ora de sport si tot de 2 ori/sapt. se face.
Copiii mai maricei, stiu de la nepotelele mele, au baremuri de indeplinit la ora de sport si nota este in functie de ele. Chiar si flotari li se cere sa faca.
oLo, ce distractive sunt lectiile la voi ! Si cea mica va tine isonul. Bravo ei !
Numai bine, pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

OLo,am vazut si aici ca despart diferit in silabe, si inca nu m-am prins de ce..
Eu stiam, de cand eram la scoala, ca desparteam in silabe cuvintele punand mana sub barbie, si nu trebuia sa se inchida gura in aceeasi silaba.. Nu stiu de ce aici e diferit ,poate tin seama de radacina latina a cuvantului.. nu stiu..

Fetele din America, copiii fac tot acealsi lucru? Adunari, scaderi, mici propozitii?
Gabriela, ia uite ce mititel e al tau. Credeam ca e mai mare, dar el abia face 6 ani... sanatate si la multi ani de la noi. E istet foc atunci, al meu nu stia pe ce lume e la inceputul anului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

yeap al meu e cel mai mic cred .. dar nue bai ca o duce bine la scoala piticul . Astazi a avut spelling test si are iara 100%.. si maine are la mate test ... la level 18... daca trece maine testul si trece si luni testul, de joi incepe inmultirile... valeu...
Am pus si ceva poze cu el noi... in semnatura unde e omul albastru cu aparat. O sa incerc sa pun mai multe poze recente zilele astea .

O zi minunata si mai revin maine, ... ca maine avem simulare de cutremur... se pare ca intreaga californie are acest "cutremur" maine... si eu sunt pe pozitia sa am grija nici un copil nu iasa din scoala ... au au au ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput