bobocei 2008-2009

bobocei 2008-2009 | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Inceputul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119670]

Nu stiu daca este subiect similar despre copii care incep maine scoala, daca da, mii de scuze...
Daca nu exista, atunci ma bucur ca am deschis acest subiect si sper sa ne adunam cati mai muli parinti cu copii de cls. I sa ne mai schimbam cate o parere, experienta.
Le doresc tuturor copiilor multa bafta in noul an scolar!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, Gabi !
Este un subiect deschis din primavara, aici, la "In floare acopilariei (4-12 ani).
Te asteptam cu drag, acolo !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ok, stiu, dar acela e pt viitori bobocei... cu semnul intrebarii:)
De aceea m-am gandit sa fie un subiect pt boboci care au si inceput scoala, noah, fie cum vreti voi

www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu avem bobocei anul acesta? Nu mai incepe nimeni cls. I ?

Fetita mea cea mare Anamaria a inceput scoala.Daca hotarati sa facem topic eu sint aici

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si noi am inceput scoala...iar primele impresii sunt pozitive ...in plus ni s-a spus ca e foarte cuminte si vorbeste doar intrebata...
Ne era teama ca o sa planga daca o lasam acolo,dar a fost curajoasa si a fost captivata de rechizitele primite de la primaria sect.1 ...cu toate rechizitele primite tot am dat 120ron pe cartile de la scoala ..in plus ni s-a mai dat si o lista lungaaaa si am mai cotizat 180ron prin Carrefour ... stiam de la alte mamici din scoala ca nu trebuie sa-i cumparam nimic dinainte ...asa ca bine am facut...
Una peste alta e bine ca nu spune " nu mai vreau la scoala"...asa facea la gradi' in prima zi,se tavalea pe jos ca ea nu mai vrea...
Acum sa vedem ce ne asteapta saptamana viitoare ..in asta abia se cunosc...
Am si pozici din prima zi de scoala http://good-times.webshots.com/photo/2728087770102564205vKDeUb

Edit: eu zic ca topicul sa ramana asta ...in celalat se converseaza mai mult de pe alte meleaguri ...eu una m-am simtit in plus acolo din cauza asta nici n-am scris ...si o pentru fetele de la topicul amintit

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Noi inca nu am primit lista pentru rechizite.Abia Joi avem sedinta .
Si Anamaria a primit ghiozdanel si cateva rechizite de la scoala .
A picat la fix ghiozdanul(pana gasim altul mai bun) pentru ca noi cumparasem unul micut si nu-i incapea abecedarul.

Azi au primit in pauza un corn si o cutiuta cu lapte Fulga.
Ma gandesc ca este proaspat laptele ala...cornul lasa de dorit(cam tare) .

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Azi au primit in pauza un corn si o cutiuta cu lapte Fulga.
Ma gandesc ca este proaspat laptele ala...cornul lasa de dorit(cam tare) .

POZICI

KG MELE

A mea a baut laptele,iar cornul l-a aruncat in ghiozdan ... oricum i-am pus doua sandwich-uri pe care le-a adus inapoi intacte ... eu i-am dat si o sticluta cu apa,sper sa ceara voie sau sa bea in pauza ... am intrebat-o de toaleta(wc) si mi-a spus ca i-au aratat fetele mai mari unde este ... la noi e nasol ca sunt clase pana la a XII-a si stiu sigur ca au si ei ore dimineata ...o alta remarca din prima zi aproape toti elevi aratau EMO (tinuta,freze,accesorii)...

Mergi la inceput

Si la noi era plin de 'printzese '

Eu nu stiu dece nu au mai lasat WC-urile alea turcesti pecare stateau copiii pe vine si nu trebuiau sa se aseze pe capac.
Eu i-am spus sa evite sa faca pipi la scoala dar mi-a spus ca nu a putut sa tina.A incercat sa se urce cu piciorusele pe WC dar nu a putut sta.
Decat sa cada...mai bine sa faca cum poate...

Mi-e groaza ...sper sa fie ok.

O sa pun si eu poze maine .

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mamici de bobocei,
avem un subiect deschis din primavara, aici. Este cu semnul intrebarii deoarece a fost deschis in primavara. Dar la urmatorul capitol nu va mai fi asa.
Va asteptam cu drag la povesti despre bobocei !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mamici de fetite, eventual sa le puneti fetelor mai multa hartie sa acopere colacul, sau batiste umede gen domestos sa stearga inainte colacul. Si mie mi-e groaza
Si la noi e liceu, mi-e si groaza cum va circula fiimea de 20 de kile pe scari, unde alearga aia mai mari ca niste tancuri.
Cu rechizitele am cam terminat, au mai ramas unele lucruri de la fiul meu, altele le-am luat deja in timpul verii, noroc ca o stim pe doamna invatatoare, si cam stiam ce avem nevoie:) Am facut comanda si la caiete speciale, nu sunt scumpe, si sunt destul de frumoase. (sper ca si utile )
Fiimea e total indragostita de doamna, e foarte entuziasmata. A comunicat cu doamna din prima zi (fosta educatoare n-a reusit nici intr-un semestru).

Mergi la inceput

Nina,
poate ne ajuta un moderator sa lipim subiectul...bineinteles daca e de acord Gabi

Mergi la inceput