Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
Mey cuma dica am rabdare? Sa le cumpar ..este simplu...nu ma duc special, le iau duin zbor..Nu ai cum sa le lasi cind dai pe ele in jur de 10-15$..Iar daca v-ati refrit la rabdarea de la pastra..pai ele sint pe virste nu am cum sa le dau acum! Zicea Gibi ca se demodeaza..no way..sint chestii gen binoc ulu..telscop..lego..nu au cum sa se invecheasca..Si nu uitati un amanunt..in urmatorii 3 ani vom avea 10 milioane salariu...si cind vad ca in Ro pe net produsele Lapfrog sitn de de minim 2 ori mai scumpe..sa nu zic uneori de 3...imi vine sa cumpar tot!
Mey Luca nu are lista..nu vrea nimic de la Santa..eu va-m zis ca are atitea ca el nu cere nimic
Ioana nu cred ca este caz de Stretococ (deci antibiotic), daca nu ai febra ..este doar virus Da si cu niste miere..Sigur ca este ok sa duci antibioticul la gradi!
Papa.pozele nu am cum sa le vad decit de acasa..
Rox spor la cumparaturi...
Sanatate la toti puii!
kim222 spune:
Dana ..incerca sa-l coptezi pe Vic ..fa-l sa para "necesar"..pune-l; pe el sa te ajute cu cel mic..zic si eu...si poate ii trece
Gabi sper sa treaca daca v-a dat si calciu..
BLUE ANGEL spune:
Papa , multumesc pentru idée ..o sa vad ce mesteresc…
Olivia , si unde le tii …jucariile !!!
Dana ..eu nu indraznesc sa-ti povestesc cum facem noi ..de ma descurc lejer singura …ptr ca nici eu nu ma asteptam sa fie asa … sin u vreau sa-I deochi ..
Dar iti doresc sa se regleze repede unul dupa altul …
Gabi ,si Codrin e la categoria pana in comparatie cu Luca ..care era pufulet …are 7100 la 5 luni ..
Si Luca a avut fontanela mare …dar s-a inchis pana la urma …asa ca nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi
pai Luca nu mananca legume ..iar fructe prea putin …asa ca sucurile le bea cu placere ..ieri i-am dat sfecla rosie cu morcov , mar si telina …tot ce e ceva decat nimic !!!! daca ar fi dupa el ar manca numai carne , sandwich –uri si oua prajite … il copiaza pe taticul lui la greu …asa ca bagam sucuri …dimineata de fructe ..iar dupa amiaza de legume …
Andreea , superbe pozele !!!! ma ia nostalgia …
Ioana , si eu duc medicamente la gradi cand ii fac tratament lui Luca ..dar le las la asistenta …e normal asa !!!!
Mai fetelor ..Luca mestereste ceva c jucariile ..iar bb il urmareste atat de atent …este cu capul numai dupa el …se hlizeste la toate gesturile lui Luca …
Iar eu …pe net … hi, hi , ho, ho
Azi am facut pangasius la cuptor cu broccoli …. Iar acum vreau sa gaesesc o retete de praji cu mare …aveti ceva care se face rapid ?
Ma duc si la capitolul bucatareala ..sa vad ce gasesc !!!
O seara buna
kim222 spune:
Simo am ditamai garajul cu dulapuri de jur imprejur...deci bani sa fie!:)))
Placinta cu mere...yummy...
roxanaz spune:
neata mandrulicilor
cica azi e ultima zi mai frumusica, de maine incepe vajul si frigul. iaix, ce nasol, chiar ca vine iarna.
Dan,a si Vic face liste ptr ziua lui?? eu deja i-o tai din scurt ca nu vreau sa aud absolut nici o cerere. si ca mai vedem noi cum stam cu cadourile. eu zic ca Paul se va obisnui in curand cu dormitul in conditii de mai putina liniste
Andreea de pupi, tu ai zis marimea pliului nucal dar nu ai zis si numarul de saptamani. oricum - regula este ca pana in 3 mm este ok. nu vad de ce te superi tu daca e 2-2.3. este vreo alta chestie care te deranjeaza? zi aci.
gata, ma duc la trebile mele ca de, e vineri.
sa avem o zi buna de tot. si scurta
szivarvany spune:
Buna dimineata
La noi ploua, dar nu e foarte frig.
Andreea de Pupi, eu zic sa nu-ti faci probleme, ti-a zis ceva anume doc ? La ce eco performante sunt la voi si cate teste se pot face, nu te mai preocupa Vazut pozici
Rox, spor la munci
Kim, ioi de-as avea si io garaj si asa preturi ... moamaaa Si eu am cumparat un joc ieri care e pt 5 ani +, deci va sta pe dulap
Eu raportez o Giulia care se plange de dureri de burta, nu-mi dau seama de la ce sau cum de, cert e ca e morocanoasa, suparacioasa, nu vrea nimic decat ce vrea ea, ii lipsesc cornitele de dracusor. Sigur vom vizita zilele astea pediatra. Dadaca si altii zic ca i se prea sufla in coarne ...
Va arat un autoportret si gradina cu flori
Edit, am cumparat seturile pt gradi, abia astept sa pregatesc pungile pt 8 baieti si 10 fete Si sper sa de-a toti parintii banutii
Daria & GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Neata!
Prezenta la datorie de luni, apucam numai sa citesc ultimul mesaj dar de scris...cucu...ca sa ma exprim ca o doamna...
Acasa le-am gasit toate bune si frumoase, fetele simpatice ca de obicei, Oana ma mangaia pe cap si Maria imi ura "bine ai venit pe la noi, ce jucarii mi-ai adus?!"
Azi e ziua cercetatorului, sa traiesc si sa infloresc si eu si familia mea . Am o colega noua si de cand sta cu mine in laborator nu mai am timp deloc. Asa ca azi pentru ca nu vine chiar am venit la servici sa ma odihnesc!
Ma duc sa ma trezesc cu o cafea, o zi minunata tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
BLUE ANGEL spune:
neata !
Daria i-ai dat ceva ptr refacerea florei intestinale ..dupa antibiotic ?eu i-am dat Enterolactis ... sa nu fie de la medicamente
g_ioana spune:
Neatza,neatza si la noi este caldutz afara,parca vine primavara...azi mi-a cerut mandra pentru prima oara s-o imbrac in rochitzala gradi,m-am executat imediat...
Andreeap,pozele sunt de exceptieiti trimit un pupic si o imbratisare de la ieshi ca sa nu-ti mai faci atatea grijio sa fie bine ai sa vezi!
Daria felicitari pentru organizare..mamaa da' Giulik chiar are talent la pictura...mandra a pictat la gradi cu degetul, cu pensula si cu betishoare de urechi..nu i-am vazut operele de arta,doar manecile la tricouri pictate
Meii,ie clar nu-s in limite...mie nu mi se pare ok sa duci cupilu la gradi cu tratamentul dupa el...si ma nervozez rau cand le vad pe masa la doamna....
Simona deci ai inceput sa ai succes cu sucul de fructe..a mea mananca fructe si legume,in schimb avem probleme cu bautul laptelui..
hai sa avem o zi buna
szivarvany spune:
BlueAngel, merci de pont, nu m-a dus capu`, azi trecem pe la farmacie, intr adevar dupa bolit a ramas asa cu botu`.
Cristalina, poi
Ioana, pupam printzesa
Daria & GIULIA(2004 08 16)