Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vai dar ce frumos deseneaza Giulia ...
Ioana , dar ai incercat sa-i pui putin Nesquik ? eu asa i-am dat niste lapte "adevarat" de vaca ... care avea evident alt gust si a cam strambat din nas ...ca pe ala din comert il bea ca pe apa ...ceeace si este ...
si la noi e soare ..dar cam are dinti ..ca e frigutz ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Simona i-am pus si-l bea numa' de dragul meu,da' intr-o cescutza de cafea si stam amandoua la cate-o "cafelutza" ca fetele...daca-i dau 2 zile la rand,a treia nici nu pune gura pe el
Cristalina traiasca cercetatorii
Daria, scoate mama amenitarile si bata din dotare,ca vaz ca-s multe absente...
Andreeap adica o culci pe soacra-n locomotiva thomas?
Io azi n-am nici un chef de munca,in primul rand pentru ca-s racita,in al doilea rand ca-i sarbatoare mare si nu in ultimul rand ca-i ziua cercetatorului..asa ca plec la shoping..m-as duce pan' la Vivia,ca suna tentant reducerile alea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

am poze:
www.apha.shutterfly.com

nu-i asa ca-i frumos?

adica este el si nu ea?!

si e foarte frumos, sa ai grija de el acolo in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la noi (ca inca e pina in prinz...)

Philip - frumos bb-eu ai tu in burtic - stii deja, e fetita sau baiat? Cu pliul nucal si eu stiu ca trebuie sa fie sub 3 mm la 12 saptamini.
Kim - ai inteles gresit - nu ziceam ca se demodeaza jucariile ci ca astia scot in fiecare an dracii noi, asa ca eu oricum le-as cumpara si pe alea si in loc de economie, as sfirsi prin a plati dublu sau triplu...Pupam pe Luca cel modest!
Cristalina - uelcame bec si Sa traiesti de ziua cercetatorului!
Roller - am inteles acum - iti ziceam de asta ca si eu am fost singura cu ei de marti pina azi si eu asa ma descurc - dar la noi a fost invers - Stefan adormea in liniste absoluta, pe Tudor l-am invatat mai "nesimtit", adoarme in orice zgomot, doar sunete mai ascutite si neobisnuite il pot trezi...

Mai a venit sotu' aseara cu o circa de hainutze pentru copii, i-a gasit si lui Stefan pantofi sport - prin urmare i-a luat doua perechi (ca pe amindoua a dat 15 sterline), mi-a luat si mie vreo 3 bluze pentru servici, plus ceva cadouri pentru nepoata-mea si pentru fetita unor prieteni...cine spunea ca numai femeile sunt shoppoholice??

Cu Tudor - am sa-i fac programarea la eco undeva pe la inceputul lui dec si o sa-i dau calciu si vigantol cum a zis dr -daca nu vad niciun efect pina in ianuarie o sa fac si analizele de singe de care mi-a spus ea...Cu stefan eram ingrijorata ca i se inchidea prea repede (i s-a inchis la 1 an), cu Tudor ca i se inchide prea tirziu...of,of...

Si pentru ca azi ariciul face 6 luni va invit la o poza cu dedicatie:
Tudor

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am mai intrat de mult, dar acasa nu mai reusesc sa stau la calculator, iar in ultima vreme lucrez dimineata la biblioteca (acasa nu pot cu Matei si inca nu am un birou al meu) si nu am acces la Internet decat intrun loc special.

Noi noutati nu avem, inca nu am inceput sa ma gandesc la cadouri de Craciun, pentru Matei, cu toata rusinea trebuie sa recunosc nu-i voi lua decat ceva simbolic, are o tona de jucarii si una de haine, oricum va primi de la cei din jur. La Stefi e mai complicat ca este di Sf. Stefan si asteapta cadouri. Matei a trecut printr-o amigdalita virala, dupa 3 zile de febra (a ajuns si la 39,8) a trecut febra din senin, asa ca am scapat de antibiotic. Stefi se trezea dimineata un pic infundata si vorbeste pe nas, dar am reusit sa o conving sa faca aerosoli si acum este ok. Azi am primit de la gradinita rolul pentru serbarea de Craciun, va fi doctorita!

Dana, si noua ne-a luat ceva timp pana am intrat in ritm. Din fericire Matei este un copil foarte bun, il pun seara in patut cu laptele si suzeta si adoarme singur. Este si mai mare si de la 7-8 luni le fac baie impreuna in cada mare (Matei in scaunel special). Deci, daca le fac baie, ii bag pe amandoi in baie, il scot pe Matei si il sterg si imbrac in 5 minute, apoi in pat cu laptele, intre timp Stefi se joaca in cada. Daca nu le fac baie sau ii fac doar lui Matei (desi si lui ii fac baie la 2-3 zile), pe Stefi o las la desene, cu masa de seara daca nu a mancat intre timp (cereale cu iaurt sau sandwich - numai asta mananca seara) si eu il culc pe Matei. Apoi o iau pe Stefi si incepem rutina care poate sa dureze si 45 de minute - cu schimbat in pijama, poveste, joaca, spalat, etc. Dar cum spuneam, am noroc cu Matei si camerele lor sunt in colturi opuse de casa, dupa ce inchid usa la Matei si intram in camera la Stefi, el nu prea mai aude gurita ei (care nu prea tace)
Ioana, pediatra mi-a spus ca dupa 2 zile de administrare a antibioticului copilul nu mai este contagios. In schimb in bolile virale (si cred ca 99,99% sunt virale, chiar daca dr. administreaza antibiotic) un copil poate fi contagios cam 7 zile. A, Stefi ma innebuneste cu rochitele, numai in rochite merge la gradinita. Azi nici bluzita nu-i mai convenea, cred ca am schimbat-o de 3 bluze pana am gasit una ok.
Gabi, Matei nici acum nu are fontanela inchisa. Am avut o luna si jumatate (in toamna) cand i-am dat si 6 pic de Vigantol, cu calciu la inceputul si la sfarsitul perioadei. Pediatra nu a parut ingrijorata, asa ca nici eu nu m-am ingrijorat.
Olivia, si cum veti aduce toate acele jucarii in tara? Si cand ajungeti aici unde le depozitati? Oricum e super, si sora mea ma tot bazaie sa facem o vizita in State la verisoara noastra sa cumparam jucarii si haine la copii, sunt super preturile comparativ cu ce e la noi.
Vrabiuta mai are doar citeva zile. Sper sa dea un semn inainte sa plece la maternitate ca sa scoatem majoretele la lucru.

A, am fost la patinoar si esec total. Domnisoara mea credea ca isi pune patinele in picioare si va fi experta si a fost foarte surprinsa ca nu e asa. Am gresit si eu ca trebuia sa fac niste ture singura sa ma reobisnuiesc cu patinele si apoi sa o iau si pe ea si am cazut eu si am tras-o si pe ea dupa mine si s-a speriat. Poate reusesc sa o conving sa mai mergem prin ianuarie, sa mai incercam o data. Daca nu iarna viitoare.

Pupici multi si un week-end placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu, ce frumos, aveti patinoar
Leeloo, ce frumos e juniorul, sa-ti traiasca

Noi azi mergem la circ ... ioi ce n-am kef ... sambata + duminica doo zile de nastere, m-am scos we-ul asta cu programele artistice

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonjur!
Multumesc de sustinere! Victor e implicat in toate activitatile cu Paul, singurul deficit e starea lui de nestare Sper ca in ceva timp sa se obisnuiasca unul cu altul, sa-i treaca geloziile marunte lui Vic si colicii lui Paul. Si apoi pot sa ma intorc linistita la servici :))
Mey, de medicamente la gradi: acu vreo 2 ani am prestat si eu trimisul cu geanta cu antibiotic (desi, sincer, mi se parea aiurea), dar din motiv de nu pot sta acasa si n-am cu cine lasa copilul. Acum, insa, nu-l primeste la gradi daca e pe medicatie, pentru ca n-au loc unde sa izoleze copiii bolnavi si se imbolnavesc toti. Anul trecut au avut o perioada cand erau 5 copii in toata gradinita...

Olivia, io nu poci lua jucarii, ca's mai rea ca fi'miu: le-as desface imediat

Roxa, da, Vicu face liste, verbale, ce-i drept si de regula se schimba majoritatea jucariilor, rezistand una sau doua care sunt in top. Pe mine ma distreaza cum le aloca el: sa-i spui lui Oana (cumnata-mea) sa-mi ia...., sa-i spui lui Dan (fratemiu) sa-mi ia... Acu, cat a tot venit lume la Paul omu' avea o vorba: da' mie ce mi-ai luat? norok ca ne stie lumea si il cunoaste de zapacit, ca altfel...
Voiam sa te intreb ceva: wall-e filmul il ai dublat in ro sau originalul? Vic il gusta si pe asta in engleza, dar trebuie sa-i explic anumite kestii si n-are intotdeauna rabdare si ma pune sa tac, ca'l deranjez

AndreeaP, sanatate bb-lului. Fromoase poze...

Daria, bre, Giulia picteaza superb... Vicu e numai cubist si deseneaza rachete si piste de curse nu vrei sa vezi cum arata.. saptamana asta a venit cu un set de desene de la gradi si explica: asta e racheta de foc, asta e pista de masini, asta e desenul pe care mi l-a facut ilinca , asta e...

Cristalule, sa traiasca cercetarea si cercetatorii!

Io vreau sa duc copilul la antipa intr-un we da' mi-e frica sa nu sparga vitrine pe acolo, la cuum "merge" el, adica alearga continuu.... Ma mai gandesc, poate mergem totusi undeva in aer liber, sa-l mai plimb si pe Paul...

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, sa va traiasca printesa...scuze pentru intarziere!
La multi ani Mara! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

La multi ani pentru toti Mateii! Ca si ziua asta am ratat-o…scuze

Raportez ca mie mi-au iesit neutrofilele la analize cu valoare cam mica si doctorita care ne face controlul anual la institut mi-a recomandat sa ma duc la un hematolog asa ca de ieri sunt paranoica!
In schimb am o mare multumire ca l-am vaccinat pe John cu antigripalul fara voia lui (i-am zis doctoritei ca vrea sa faca injectia si nici nu l-au mai intrebat daca vreau sau ba, l-au pus direct pe scaun si l-au intepat...) pentru ca pleaca joi in Germania (respectiv tara Tusei, Mucilor si Conjunctivitei ) si nu vreau sa vina cu prea multe cadouri de acolo...

Mariei i-am luat cadou de Craciun o casuta mare cu omuleti mici din Carrefour in care au loc toate papusile cu pollypocket, mie mi se pare faina mai ales ca e ditamai cutia!!!
Oanei vreau sa-i iau un bebe cu niste accesorii care sa zica ceva sau sa cante pentru ca de fiecare data cand vede la teveu reclame cu papusele bebelusi saliveaza si vrea sa-i pupe...:))
La noi cu lista nu merge pen’ ca in principiu Maria vrea tot ce vede, la reclame sau pe viu la magazine...Asa ca noi spunem "sa vedem daca are Mos Craciun" si cumparam, ce apucam... :)))

Daria, nici nu stiu sigur daca e azi ziua cercetasului, cert e ca ne-a dat liber comenduirea si lumea serbeaza azi...:)
Sper sa va treaca durerile de burtica, un ceva pentru refacerea florei intestinale sau ce s-o da poate i-ar trebui Giuliei?!
O sa ma uit dupa jocul ala de infipt piese, nu ca m-as plimba eu prin multe magazine dar tot mai ma duc la cumparaturi... (ca si Alice am vazut si eu, de la alte firme)
Eu ma apuc sa scriu din urma, ca am dus dorul si tre’ sa comentez si eu, nu?!...:)))
Lorelai, bine ai venit! AI o frumusete de fetita, sa-ti traiasca… te asteptam la povesti.
Roxi, am admirat salopeta, e frumoasa foc, o sa-i stea minunat printesei mici cu ea. Mie mi s-a facut dor de bebe mic!!! Am si eu o problema...:)))
Roberta, da-i bataie cu bb2. La batranetze ies genii! (ma rog, n-as astepta pana la 60 dar pana la 45 daca te tzine nu cred ca e problema) Mie imi pare rau ca nu pot sa il fac pe al treilea! Prima sarcina a fost cu probleme mari, a doua tot asa dar nu le-am mai bagat in seama...Pe principiul "daca a mers o data merge si a doua oara". La Oana am fost mult mai relaxata, recomand cu caldura tuturor tratamentul asta
Daca o faceam pe a treia isi lua singurica biberonul din bucatarie!
Sanatate multa lui Matei!
Aaa, si la servici eram mult mai ocupata, deh, inaintezi in varsta, inaintezi in functii, altele sunt responsabilitatile, n-am intrat nici o zi in concediu de ingrijirea copilului (mai mult din motive financiare, dar asta e partea a doua...) Acu’ ma bate gandul sa dau statul in judecata pen’ ca m-a privat de bucuria de a sta acasa cu bebe...
Dupa cum vedeti sunt pro si o incurajez pe Corina cu mare caldura!!!:)))
Eli, sarcina usoara in continuare!
Marcelle, si noua ne-a zis nenea doctoral de Bronhovaxon dar i-am dat numai 10 zile dupa ureche si apoi am lasat-o balta…Mult mai mult noroc luna asta!
Olivia, si eu as cumpara muuulte jucarii la preturile alea!
Am vazut ca o intrebai pe Felicia de polipi sau vegetatie, habar n-am care o fi diferenta, trebuie sa studiez problema pen’ ca Maria are ceva in nas si cred ca de operatie nu scapam, respira tare greu, e un chin si sforaie in somn de cade tencuiala de pe pereti, se ia la intrecere cu John...
AndreeaP, zau ca m-am relaxat cand am citit despre croaziera. Sa va incarcati bateriile!
Mani, chiar asa, numai pana la 5 ani e faza de iubareala?! Pe urma ce ii apuca?!...
Simona, i-am admirat pe Luca si pe Codrin la aceeasi varsta…hehe…niste frumosi. Eu nu activez la bebelusi pen’ ca ma apuca si mai tare nebuneala. Tare mi-as fi dorit mai multi...
Gabi, niste dulci voinicii tai...am admirat pozele frumoase [: )]
Noi cand am plantat gazonul la curtea de arges am pus de dpua ori mai multe seminte fata de cat trebuia asa ca a iesit frumos! ...(noroc ca avem gradina mica mica si nu a necesitat multe seminte)
Felicia, si Maria e pasionata de calculator si jocuri cu Boowa si Koala ("buacola" dupa cum le zice Oana pe care a palit-o pasiunea de desene …pe care le priveste de la 20cm distant de teveu, care e cat ea de mare, zici ca e la cinema!...)
Gabi, nici noi nu suntem pasionati de jocurile pe calculator, dar pe Maria au prins-o astea de pe uptoten. Com si se joaca la ele intr-o veselie mai ales ca tantile noastre o lasa sa faca ce vrea muschiul ei cand nu suntem noi acasa…dupa acre raporteaza ca a fost foooarte cuminte...normal, daca nu a iesit cu nasul din calculator pana sa venim noi , n-avea timp sa faca prostii...
Corina, eu cu fetele nu pot spune ca ma joc cine stie cat, e drept ca ma duc acasa la 14 dar le pun la somn, pe la 16 toata casa e in picioare chiar daca nu dorm doua ore imi ia timp sa le culc, se trezesc pe rand, pe urma cand se trezesc schimb pampers, pun la olita, fac gustarea de fructe, iesim o ora la plimbare, pregatesc mancare pentru Oana, ii dau sa manance, pregatesc cina, mancam, spal vasele dupa masa, pregatesc baia pe la 20.30, la 21 laptic si in pat, pana la 21.30 se hotarasc daca vor sa adoarma sau nu chestii absolute normale pe care le face oricine dar care mananca timp, de jucat se joaca mai mult printre picioarele mele. Cred ca nu ne jucam impreuna cu Maria mai mult de juma de ora pe zi in timpul saptamanii.
Eu nu le-am facut niciodata analize fetelor. Mai e cineva ca mine?! Ca incep sa cred ca sunt chiar denaturata!...:)
Gabi, Amironeanu, mandra mica nu are nici acum fontanela inchisa si eu nu m-am ingrijorat…dar v-am zis ca eu ma calific cu brio la mame denaturate asa ca nu cred ca ar trebui sa ma dau de exemplu…
Alice, sper ca weekendul asta sa fie mult mai vessel la voi!
Papadico, va urez sa parasiti repede tara Mucilor, Tusei si Conjuctivitei! Te-ai scos anul asta de Craciun!... Ca de obicei e o mare placere sa citesc mesajele tare...hihihi
Ioana, sanatate multa!

Hai ca am scris pe saturate!...:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Danule, eu il am doar in engleza pe wall-e. stiu ca a fost un anunt ca ruleaza dublat in romana la cinema dar nu stiu unde si cum si ce. deci ramane asta in engleza.
CRistale stiu ca tu ai oi problema, dar potoleste-te . foarte bine ca l-ai intepat pe John, asa merita . astia ai mei s-au obisnuit de 5 ani asa ca nu mai cracneste unu'.
Gabitz nu io am zis ca doar femeile au o problema cu cumparaturile... ca si al meu e la fel (ma rog, el mai mult cu haine ptr el dar.... mai scapa si la alea de copii )
Andreea m imi pare rau de insuccesul de la patinoar, poate va fi mai bine in ianuarie. pupici si spor la treaba... misto, la biblioteca... cum mai e pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cristala la multi ani si la multi bani, idem Kimm,idem fetele care se ocupa de chestii destepte sa va traiasca ziua cercetatorului si sa aveti succese nebanuite
Cristala cam geaba l-ai intepat pe John deoarece aici a murit orice virus si orice urma a trecerii lui prin zona. A murit pin deces de la frigul care este. Diseara asteptam uragan (azi am luat-o pe catrina de la gradi pe principiul "marry poppins" numa ca io am zburat cu carutul sofiei).si de maine zic meteorologii "zapada si haos". Ok, n-o sa-i zic lui J. ca a suferit de pomana dar da-i caciula cu urechi si manusi de lana:) (vine tot in Darmstadt?) Noi avem rezidenta permanenta in Tara Mucilor, a Tusei si a Junghiului...daca vrea cineva sa-l sponsorizam...sau nu
Kim io apreciez rabdarea de a pastra toate aceste cadouri. Am mai luat si pe principiul asta si au zburat la Craciun spre copiii mai mari din familie.
Andreea si aici merg copiii cu mucii stalactite stlagmite la gradinita. Cica educatoarea: daca nu are febra care s-o faca bleaga sa vina la granita, asta e sg. motiv de stat acasa (copiii mei sunt blegi la febra de la 40 in sus...) Aaaaaa si la gradi daca nu esti atent iti cad muci in cap ca stau aia mici atarnati de scari ca o familie numeroasa de maimute intr-un copac anemic.
Roller ma bag si eu in clubul celor care desfac jucariile inaintea copiilor...si apoi ma chinui sa le impachetez ca la magazin...
"Acu, cat a tot venit lume la Paul omu' avea o vorba: da' mie ce mi-ai luat?" asta sa stii ca e din ciclul copiii sunt mai destepti ca noi. de regula cand mergi la un copil mic dar in acea casa mai exista un copil duci si la al mare ceva. mai ales ca al mare nu e chiar asa de mare:) Buna intrebare!
Phillip deci ce e in burtiq? ca acusi venim cu Bursa numelor:)
Eli am vazut ca e mai hotarata cu numele :)))
cristala pt rezultatele alea aici ti-ar recomanda o friptura si-un vin. Haaaaaaaaaaai daca st spre nasol ti-ar da si-un paracetamol :))
daria- catrina a trecut de la EKG uri la "lobotzi"...niste desene f. 'capabile'...bune , f. bune de ilustrat halloweenul:)
Felicia la noi la calculator se joaca Mielu daca e tacsu acasa joaca sah (eu am avut inspiratia sa ma fac ca nu stiu) sau Mahjong. Nu trecem la d-alea mai profi ca nu s-ar misca de la calc. Acum a descoperit ca poate sa se joace la tv cu Pooh (pe dvd ul cu film exista si-un joc).
LORELAI , BINE ATI VENIT! nu mai stiu daca ti-am urat, sorry. ma lasa si neuronul numit Ultimul mohican, deh :)
stiu ca sunt ca o placa stricata da' eu tot nu stiu ce sa iau de Craciun... de Mos Nicolae am rezolvat le aduce la gradi in cate-o soseta nuci, turta dulce, o ciocolatica si-o portocala:D si catrina crede ca asa trebe deci ne-am scos. de Craciun si eu o sa le iau tot ceva simbolic gen rochite...e casa plina de jucarii carepling de singuratate. de-acum parol ca iau numa culori, lipici si sclipici sa mesterim noi.

mai voiam sa mai zic dar dupa cum va spuneam ultimul mohican trage sa moara...

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput