Copilasi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Chiul mult, va citesc dar nu apuc sa scriu... De marti suntem iar singuri acasa, de data asta toata trupa fara tati care a plecat la reparat tractoare.... Asa ca mr Vic si-a luat iar lumea in cap si nu ma mai inteleg cu el. Peste zi e cum e, dar seara, la culcare, caraie si maraie si face galagie mosntru si nu vrea sa se culce. Asta pentru ca trebuie sa-l adorm pe Paul. Chestia cu adormitul lui Paul inainte nu merge, ca domnii au acelasi program de somn... Asa ca... daca aveti o reteta de calmare a cupilului indaratnic...
Aseara, dupa ce ca ii cadeau okii in gura de somn mi-a populat patul cu cateii de plus si cu el, ca deh "mi-a promis ca vine noaptea la mine in pat cu cateii" de parca mi-e frica noaptea sa nu ma fure cineva
Paul cere din ce in ce mai multa atentie. In plus din cauza regimului meu alimentar a inceput cu dureri de burtica chinuitoare si plans. Asa ca sa adauge asta la spinii din patut...
Azi am o zi ceva mai libera, Vic e la inot si se intoarce acasa abia pe la 5 jumate....

Ca intrebati de tuse: pentru Victor folosesc grindtus, e singurul sirop de tuse la care dumnealui reactioneaza. restul sunt apa de ploaie si bani aruncati.
Din fericire, si sper sa il tina tot asa, anul asta vaz ca n-a mai facut inca nici o raceala, ceea ce ma bucura nespus..

Cadou de Craciun: Victor s-a hotarat la o lista luuuuunga (imi arata peste tot ce trebuie sa-i aduca moshul, ce sa-i cumpar eu, ce sa-i ia matusa-sa etc - ca deh, de cand cu Paul primeste si el o tona de lucruri si jucarii). In capul listei este "avion cu telecomanda" - ne bazaie cu asta din vara. Din nefericire tot ce am vazut in magazine e pentru copii de peste 8 ani. Nu asta ar fi problema, dar chiar nu vreau sa schimb toate lustrele prin casa... Asa ca negociem un avion fara telecomanda - nu are mosul material de telecomenzi in fabrica - dupa care incepe lista de jucarii: masina cu telecomanda, joc de construit, cartile din colectia Disney pe care nu le are si orice mai apare pe minimax sau prin revistele pe care le are

in rest, va urez sanatate bolnaviorilor, mari si mici!

Pupam trupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

PS: Cristala cred ca s-a intors pe aripile vantului acasa la cum sufla alizeul pin copaci:)
PPS: Roller...noi de la Paste facem listele pentru Craciun...iar de-o luna mergem la magazin cu pix si foaie si scriem tot ce ne dicteaza Catrina

Tschuß

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadie, , tare Catrinaaa
Vazut pietricelele, interesant loc la tara Sa mai pui pozici. Mey, revista asta chiar contine inel cu piatra roz Cand veniti in tara ?
Corina, bine ca analizele sunt ok
Roller, hahaha, imi si inchipui avionul prin casa

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua mai pe la prinz...
Am fost cu ariciul la control (ca miine face 6 luni) - avem 70 cm si 7760g - acum cred ca l-a luat frica ca tot ii spuneam eu "grasule" si vrea sa se inscrie la grupa de balerini unde activeaza Stefan... asa ca dr. ne-a "prescris" cereale in laptele de seara si in cel de dimineata si sa fac ceva sa manince si legumele...sa fac, dar ce??
Roller - si la noi programul de somn de seara coincide dar eu fac asa - il spal mai intii pe Stefan, dupa vreo juma de ora il spal pe Tudor (asistata de Stefan, evident!), ii dau sa manince lui Tudor - timp in care Stefan sta pe scaunel si asculta o poveste, Tudor e pus la el in pat unde adoarme (asta daca nu a adormit deja la biberon) si apoi il iau pe Stefan si ne culcam si noi...cam asta e rutina noastra si ne straduim sa o respectam cu strictete!
Papadie - misto pietricelele, cred ca poti deschide deja muzeu la mami a ta in curte! Daca era locul asta pe altundeva in lume deja erau trasee turistice pe acolo...dar asa e la romani...Spor la varuit!
Kim - vorba Roxanei, nici eu nu as putea face stoc de jucarii...ma gindesc ca oricum apar jucarii noi si interesante in fiecare an si oricum le-as cumpara si pe alea...
Blue - eu am renuntat la sucuri de fructe - intr-o perioada imi faceam si eu, dupa aia am citit ca de fapt ai numai beneficiul caloric ca fibrele se duc odata cu pulpa asa ca am renuntat...iar Stefan oricum prefera oricind apa in loc de orice fel de suc, fie el si natural, si fructele intregi.
Daria - super-idee ai avut cu fluturasul magic!!

Revin dupa ce ii dau fructele lui Tudor...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata si fructele...

Unde ramasesem?

Corina - bine ca au iesit analizele bine - sper sa iasa si urmatoarele la fel! Iar despre oferta cu gradinaritul, sa stii ca o iau in serios si la primavara cind sper eu sa ma pot apuca pe ici, pe colo de gradinarit, am sa te intreb!

Am uitat sa va zic ceva - de ceva vreme dr de familie imi tot spune ca fontanel lui Tudor e prea mare - i-a dat si calciu, i-a marit doza de Vigantol la 4 pic/zi, dar tot mare este - acum dr de la Medicover m-a trimis la o ecografie trans-fontanelara - nici nu stiu daca s ama ingrijorez...ce poate arata fontanela marita, in afara de semne de rahitism?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Papadie, avionul e pe lista de la o zi dupa ziua lui de nastere din iulie ... de atunci tot il aburim...
Daria, asta imi imaginez si eu: avionul / elicopterul zburand prin casa Mnealui deja a dezmembrat o lustra cu o minge de burete, imi imaginez ce poate face cu avionul....
Gabitza, eu nu pot face un astfel de program daca sunt singura, pentru ca Victor nu functioneaza pe butonul cumintenie. Am incercat sa-i fac lui baie intai si apoi lui Paul, dar Vic isi baga mainile si trage de bb si vrea sa-l spele si oricat il las sa stea sa ne ajute sau sa se uite mai mult sunt cu okii dupa Vic decat la paul, asa ca... Iar Paul are o rutina nasoala, tre' sa fie liniste, in sensul ca nu tre' sa ne auda vocea, ca altfel e cu okii dupa noi. Spre deosebire de el, Vic adormea in orice conditii (nu ca acum ). Aseara il adormisem pe Paul, era in patut si ii citeam ovesti lui Vic. In 10 minute galma mica a facut oki si a inceput sa planga... Si mi-a luat o ora sa-l adorm iar mai ales ca Vic avea kef de comentat povestea . Noroc ca maine seara vine tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fetilimerci de retete...acu ziua nu prea ma doare,dar noapteaaa..incerc sa ma tratez singurica ca-s satula de doftori
Leelooasa am patit si io cu mandra,ei i s-a inchis fontanela pe la un an juma...indiferent cat calciu si vit D ii dadeam,cel mai bine s-a cunoscut cand am dus-o la un anisor la mare...aaa si tot la fel,la un control era prea grasa...la alt control prea slaba
Roxi la cat mai multe chiulangelida' cu conditia sa ne anunti si pe noi,sa nu ne ingrijoram...btw stie cineva cand trebuie sa nasca Vrabiutza parca ea era urmatoarea pe lista.
Daria nu vrei sa fi sefa noastra de comitet,la gradi...incercai sa abordez doua mamici mai tinerele..esec total se uitau la mine de parca venea pastele nu craciunul...
Papa nu stii cumva unde a aterizat Cristalina,la rascruce de vanturi:))...interesante pietricele...mei a mea nu le are nici cu bijuteriiledeja incep sa ma ingrijorez....pe mine ma pune mandra sa notez cand incep reclamele de pe minimax si jetix..le-am notat pe toate
of topic,sa vaz daca-s in limite normale,este ok sa aduci cupilu la gradi cu nurofen,baraka sau antibiotic si sa le pui pe masa la doamna sa i le administreze ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am moaca asta, am fo` de am luat briz-briz de par alias set de 6 elastice de par pt ploadele de la gradi si m-a intrebat gagica ce fac cu atatea, la care io "cum ce fac, io`st comitetu` si casieru`, le impart" fara alte adaugari, s-a uitat aia la mine ... dupa ce ca sunt imbracata ca un artist neinteles (am nejte blugi rablagiti, bocanci, geaca, fular luuung, sapca si manecile de la pulover imi atarna de sub geaca

Leeloo, poi parca se mareste doza de Vigantol (noi am luat o perioada 5 pic / zi, numai dupa o luna se recomanda alte investigatii; oricum, eu zic sa nu-ti faci probleme, chiar de mergeti la eco nu are ce sa fie bai, din moment ce nici fontanelele astea nu se inchid in acelasi ritm la toti bbii, parerea mea

Ioano, amu` am intocmit decontu` justificativ al banilor, il voi trage la xerox cu 1 examplar pt fiecare mamica in parte

Si bine-nteles ca am comandat doua jocuri pt noi care au sosit ... jocuri de societate, mie-mi plac, prevad dixtractzie

Vrabiuta mai are 5-6 zile pana la sosirea domnisoarei Teodora

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
ieri n-am intrat la voi ca am fost plecata cu treburi, basca am ganduri ca grosimea pliului nucal a iesit 2-2.2 mm, si desi toata lumea zice ca sub 3 mm e ok, eu ma tot ingrijorez. in rest, s-a stricat masina sotului asa ca ma trezesc cu noaptea in cap sa-l duc la munca, pat soacrei n-am luat ca n-am avut masina si tot asa. a, ea aterizeaza maine seara, cred ca o culcam in patul lui philip si pe philip pe saltea de aer. 'om vedea, poate repara sotul masina maine si tragem o fuga sa luam pat.

am poze:
www.apha.shutterfly.com

nu-i asa ca-i frumos?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, pai ceva vitamine nu raman in sucul ala?

ioana, aici se practica sa duci medicamente la gradi atat timp cat copilu' nu-i contagios.

philip&andreea

Mergi la inceput