Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Mey tot cu Craciunul asta...eu nu v-am spus sa nu rideti de mine.l.dar eu am cumparat cadouri si pt virsta de 8 ani..eu cumpar cind gasesc pret bun ,nu cidn imi trebuie..asa eu trebuie doar sa cobor in garaj sa vad ce sortez
Nu stiu unde este Roxa..poate o fi avut vreun control ceva ..ca nici pe ym nu a raspuns..
Ieri citeam despre dinozauri si Luca de colo:
-They lived long time ago, no people around...and then they were extincted (...exterminati _..
Nu stiam ca stie acest cuvint asa ca -l intreb ..de unde stii asta?
-'cause I am smart! My brain told me!
Simo spor la blenduit! Sfecla nu am incercat niciodata..
Robi aici nu se da nimci pt tuse..cu ultimele discutii despre acetaminofen..zau ca mai bine nimic..daca se poate binenteles..Te inteleg ..de 2 ani sint mereu bolnava..asa ca pt prima data m-am vaccinat!
Daria fiecare copil este diferit..nu o mai compara nu altii...este o printesa!
Ioana da..da..sa ne bata la cap cu intrebarile!Noi nu puteam efectiv vorbi in casa..toti ne intreaba ...de ce nu stie romana..ce noi vorbim intre noi engleza in casa..Nu ..noi ne ascundem ca sa putem vorbi..noroc ca discutam mai totul la job:))))
Lore bafta sa puneti degetul bine pe harta..oricum este greu...Noi revenim in Ro..
corianai spune:
Am citit pe fuga... si scriu tot asa.
Am si primit rezultatele de la anlize, toate au iesit bine, fierul e chiar la limita, dar dr a zis ca nu tb sa-i dau nimic, eventual multivitamine daca tin neaparat. Nici la pipilone nu a iesit nimic, vom primi trimitere la clinica de pisaciosi unde se fac tot felul de analize ciudate, se masoara debitul si volumul Intre timp ne pipilim cu spor, pe unde apucam, cam ca Sofia, asa... mi-a placut la nebunie descrierea cu pisaciala hippie
Apropos de sucurile la storcaret, mie mi s-a recomandat sa nu amestec legume cu fructe, ca iasa alcool , acu nu stiu ce zic, adevarul e ca pe la noi prin magazine chiar nu se gasesc combinatii din astea, legumele separat, fructele separat...
Suntem singurele azi, avem seara romantica intre noi fetili, ne bagam in pat citim povestioare si dormim toate trei
Lorelei am citit mesajul, sigur ca tot mai vreau sa ne intalnim, nici noi nu suntem fani Suedia si am cochetat mult timp cu gandul de a ne muta mai spre sud... in Franta eventual. Intre timp ne-am cam schimbat parerea si nu cred ca mai plecam curand de aici, pt ca eu chiar am inceput sa ma simt acasa. Multam pe adresa de mail, o sa-ti scriu
Noapte buna
roxanaz spune:
neata doamnele mele
scuze ca v-am dat emotii ieri, am fost intr-o scurta chiuleala (nu spuneti la nimeni, da?). am mai luat cate ceva ptr capra mica, m-am ofticat ca nu imi pot gasi o pereche de cizme normale.... si din astea. in rest totul ok.
Cori imi pare tare bine ca au iesit bine analizele. Patrick se trezeste si el ff dimineata, adica pana in 7, rar doarme pana la 7.30. de adormit adoarme in jur de 9-9 si ceva... dar daca nu doarme la pranz pe la 8.30 il pun in pat ca e clar super obosit.
Lorelai succes la gasitul unei alte locatii... care sa va placa mai mult!
Oliv ce mama prevazatoare esti... eu nu cred ca as putea vreodata sa fac stocuri.
Andreea de pupi esti ok?
Simona daca te referi la wall-e filmul iti pot trimite eu o copie daca vrei. daca vrei jucarii ... is peste tot, carrefour, metro, selgros, si pe internet.
ma apuc de recuperat trebile aici... sa aveti o zi buna!!
BLUE ANGEL spune:
neata , neata !!!
Roxana ,sa stii ca ne-ai dat emotii ieri ..chiar ma gandeam aseara la tine ...
da, da ..filmul ..ti-am trimis pm ..multam fain
dar de ce nu dai o fuga la Baby Expo in wknd ?..ca le gasesti aici pe toate ...
dar unde a disparut toata lumea ?
o zi buna va doresc
szivarvany spune:
Buna dimineata la toata trupa.
Rox, bine ca esti bine
Noi raportam o seara linistita, ma rog, alergatura prin oras, citit povestea Ratusca cea urata si impresionat cupilu` Si i-am dat medalionul "magic" alias fluturasul si i-am spus ca daca ii e dor de mami, sa-l stranga in manuta si gata, sa nu planga, ca ma gandesc si eu la ea, a fost incantataaa Dimineata cand am ajuns eu stiau toti de fluturasul magic
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...ma doare gatul de mooradik ma doare de duminica intr-una dar azi parca mai tare
Vivia adik tu rezisti sa nu-i dai cadourile pana nu face Uka 8 ani?...am fost si noi aseara in carrefour mamaaa ce de-a jucarii,preturile priperate frate...trebuie sa mobilizez si io parintii azi de la gradi,da' nu mai tin minte care era sefa de comitet
AndreeaP ce mai faci?te pregatesti de venirea socrelei
Cristalinaaaaa treci la raport..te-au oprit nemtii acolo sau unde esti?
Daria felicitari pentru idee
hai ca daca-mi revin dupa nurofen si strepsils,mai intru
o zi buna
BLUE ANGEL spune:
Ioana ...si Voseptolul..este foarte bun ...
Strepsilul ala e frectie ...
la dok ai fost ? vezi ca circula o amigdalita dintr-asta ciudata ..vezi ca urmeaza tusea :-(
sanatate multa
szivarvany spune:
Ioana, sanatate multa la tine !
Si pe aici bantuie amigdalitele
Daria & GIULIA(2004 08 16)
papadie spune:
Joanna daca te ia tusea sa faci suc din ridiche neagra (stii tu scobita, pus zahar , bagat la cuptor:)). Pt. gat incearca tantum verde sau meri la dr. si vezi daca e cazul de niste Penicilina V (asta e ff. buna dar numa de la dr.).
BLUE pt pastor gaseste o fata de masa din damasc eventual cu ceva broderie pe la poale si la mijloc pune-i un brau:)
Daria :))) danke o sa ma uit si eu de revista cu Barbie si inele ca iti dai seama ca la mama la tzara numa inele cu piatra roz nu sunt pe garla si pe pasune :))(Apropo de asta. La mine la tzara vacile pasc undeva unde e o inscriptie in daca, se presupune caci nu a fost deslusita. Si din mosi stramosi locului i se spune "Pe Roma". Si de obicei cand vine garla mare aduce cu ea din munti diverse unelte de silex,diverse pietricele...un scaun de piatra - pe asta l-au luat de pe garla si l-au dus la muzeu.) Uite m-am invrednicit si v-am pus si pietricelele de pe peretii mei...culese, evident, dn curtea casei:) pietricele!
Coriana bine ca e numa pipi:D Catrina facea kk pe unde apuca. O data a facut unul big exact cand aveam musafiri si exact pe hol. nu ne-au mai vizitat
Kim chiar ca ai rabdare sa faci depozit...da' tare bine au sa-ti prinda jucariile alea la timpul potrivit!
mai viu!
_
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita