Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
BLUE ANGEL spune:
multam Ioana ...ei , la fructe ma mai pricep eu ..dar legumele ..o sa le combin tot asa cu mar , portocala , morcov
eu trebuie sa-i gasesc lui Luca doua costumatii ptr sf acestui an ..unul de pastor (ptr sceneta de Craciun)si unul de soricel (ptr sceneta de la actorie )... aia de soricel poate o inchiriez ..dar aia de pastor as vrea sa o confectionez ... ei , acum sa ma vedeti ...
roxanaaaa!!!!!
szivarvany spune:
Mitzu, ce fain, la noi nu se vor dulciuri. Asa ca sper sa am noroc si sa rezolv treaba repede, am gasit cu 15 lei lego-ul (camion) si set cu gentuta cu ponei la 12 lei (aici completam cu briz-brizuri de par); de restu` 5 lei oo kinder si suculet. Pt cadrele didactice, la plic banuti si cate o atentie cine va vrea sa aduca.
ROX, unde esti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
Daria , sa stii ca si Pufulescu are o personalitate care pe mine ma termina ..pe langa faptul ca este foarte incapatanat ...este si foarte schimbator si sucit ...asa ca observ ca suntem in trend !!!
fetele , voi ati dat copiilor oua/carne de prepelita ? am auzit numai lucruri bune ..si chiar am gasit o sursa ..chiar aici pe dc
roberta04 spune:
'Neatza!
Ioana, e fantastica Maria cea sfatoasa!
Simona, uite aici ceva despre sucul de sfecla:
Sucul de sfecla rosie
Contine zaharuri, saruri minerale, oligoelemente, vitamine: A, B, C, PP. Este racoritor, foarte nutritiv si energetic. Se recomanda in anemii, demineralizare, TBC si chiar si in cancer. Este foarte folositor in cazul epidemiilor de gripa. Este contraindicat diabeticilor. Nu este indicat sa se consume prea mult suc de sfecla, deoarece da stari de voma si greturi, ca urmare a efectului de epurare rapida a substantelor toxice din ficat. Se recomanda un pahar de suc de sfecla pe zi, repartizat in trei reprize.
Combinatia dintre sucul de lamiie, morcov, sfecla si castraveti ajuta la curatirea ficatului, a rinichilor si vezicii biliare si in general a organismului de toxine. In perioada folosirii acestor sucuri este indicat sa se renunte la carne, amidon, zaharuri.
Eu stiu ca nu il suporta oricine, as incerca si eu sa ii dau lui Matei, eu de obicei ii fac la storcator suc de mere, morvoc, telina si portocale si e foarte bun la gust. poate daca la combinatia asta adaugam si sfecla e mai usor de baut, nu?
Fetele, eu sunt atat de racita de o luna de zile ca nu mai stiu ce sa fac... Si mi-e teama ca din cauza mea e si Matei mai tot timpul bolnav Noaptea trecuta a tusit asa de rau ca nu am inchis un ochi. Voi ce le dati pentru tuse plina? Eu ii dau acum ACC 100, Plantusin si Sinupret dar tuseste urat de tot...
szivarvany spune:
Of, Roberta
Noi la vremea aia faceam seara aerosoli insa doar cu ser fizio, altceva nu ne-a dat med pneumo, insa si peste noapte lasam umidificatorul cu diferite arome. Cand avea crize urate de tuse, functiona sa iesim pe balcon la aer rece. Cred si eu ca va este tare greu, tu racita, iar pt Matei e si mai greu cu bolitul. Poate ar fi bine o saptamana de conced medical, stati amandoi acasa si va tratati
BLUE ANGEL spune:
multam Gabi ,,hai ca am dat si eu o cautare si am gasit multe chestii interesante ...am cu ce ma distra ..
am si facut un suc de sfecla cu mar .... le testez mai intai pe mine a iesit cam dulce ...
poate ar trebui sa-ti intaresti ptin sistemul imunitar ...
papadie spune:
Si eu repede, repede ca plec s-o iau pe Mielu.
Noi stem cumva la iesirea din Tara Conjunctivitei, a Mucilor si-a Tusei:) PT. tuse le dau Prospan seara, o lingurita e un sirop cu iedera:D).
Tineti viu subiectul despre Mos Craciun ca sunt intr-o pana cum n-am mai fost vreodata. La mine pe lista e exclus dvd ul de masina deoarece dupa un drum in RO si cu ochii in ecran o sa se vomite stereo, deci nu:) (oricum la noi la masina partea de sus e din sticla si pentru fun fetele cauta pe cer nori, pasari etc. cel mai distractiv e cand ploua si sofia sta cu cioculetul deskis pe principiul "pica apa malaiata":)) Catrina, in principiu vrea de la Mos Craciunul care vine la mamaie sa primeasca un inel cu piatra mare si roz si pentru Sofia vrea la fel dar sa fie "mai mic si cu piatla mai mica"
incerc sa mai intru dar sunt foarte aglomerata...ne-am gasit sa varuim exact acu cand s-a lasat sof de pampersi si tre supravegheata ca in ultimele zile pipileste cam hippy asa, pin colturi:)
_
Facerea de bine nu ramane nepedepsita
szivarvany spune:
Papadie, te-ai scos: am luat ieri revista Barbie cu 3 inele la 5,5 lei Va trimit ?
Felicitari junioarei pt despampersire si voua mult spor ! Va plictiseati rau ?
Mey, o fi bine Rox ? Mi-e rusine sa-i dau mesaj pe celular ... sper sa apara maine dimineata ...
Alice, esti absenta
Polux ... AncaMaria ... ?
lorelaim spune:
Servus mamicutze dragi!
Multzumesc din suflet pt compli pt Gabisor... Pe cat e de frumusica pe ata e de dracoasa... cate-odata :-) (avem si zile bune si zile super-bune... dar si zile super-NEBUNE!)
Wow! scrietzi atat de mult si atat de repede ca ma datzi gata - de-abia prididesc sa mai citesc (ma stradui sa incep sa va cunosc mai bine dar mi-e tare teama ca nu o sa reusesc prea curand... sorry )
Roxana - multzumesc pt re-asezarea pe "pozitzie" - aproape de Eva
Corina - felicitari pt cat de cumintzica a fost puiutza la analize! Cum se mai simte? Apropo - daca venitzi in vacantza de Craciun la Stockholm - da - in mod cert mi-ar face deosebita placere sa ne vedem... Poate organizam impreuna o micutza iesire pe la Vassa Museum sau pe Muzeul de Istorie Naturala, sau - pe unde doritzi voi - astfel incat fetitzele sa zburde si sa se distreze in voie si noi sa ne putem cunoaste un pic... Uite aici, cu litere maruntzele, inainte de orice trebuie sa-tzi fac o confesiune completa... Noi nu suntem "fani Sue"... din contra... Noi suntem la ora actuala cu ochii in 4(mii de coltzuri) ale lumii, si ne plimbam cu degetul pe harta, cu gandul/intrebarea: Oare unde putem sa facem urmatorul pas? Noi vrem inapoi acasa in Canada... dar recesiunea cam ne taie avantul... in sensul ca nu am gasit inca un contract/pozitzie loco pt omul meu ca sa putem sa ne luam zborul "la sigur"... Daca si dupa cele ce tzi-am scris mai sus... inca mai doresti sa ma cunosti... e-mail-ul meu este lorelaim@gmail.com
Doresc multa-multa sanatate tuturor puiutzilor bolnaviori!
O zii faina sa avetzi (promit cel putzin sa ma stradui sa va citesc chiar si atunci cand nu apuc sa scriu )
BLUE ANGEL spune:
schimbul 3 ?
da' ce liniste e pe aici ...sigur merge dc-ul ?
Lorelai ..iti recomand Australia ...