Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
neata
is racita si cam fara chef da' am zis ca sa nu treaca ziua fara sa va salut.
sanatate multa lui matei
corina, nu stiu de ce plasturi vb tu, si lui philip tot "pe viu" i-au luat sange si a fost tare curajos.
alice, vb lui gabi, pai te-ai descurcat de minune, eu cred ca lasam sa inunde tot blocul. hahaha.
pupici
philip&andreea
corianai spune:
Hehehe... Daria iar ai dat-o in bara cu duamnele mame eroine de la gradi deh... unde nu-i simtul umorului, n-ai ce sa ceri...
Noi insiram si la coliere si bratari (avem un sertar intreg de podoabe homemaid, numa ca io le-am pus gand rau, ma gandesc sa le desfac sa le reciclam) dar facem si diverse figuri care apoi se calca cu fierul, cred ca sunt in genul celor pe care le vroiai tu
http://www.lekmer.se/varumarke/Hama
astea sunt naspa rau cand intra in talpi pt ca nu au marginile rotunjite
Aaa si am vazut un set care nu trebe calcat, are un soi de adeziv in loc, pe ala vroia Mara sa i-l dea Evei de craciun ( avantajul ar fi ca nu mai zbiara dupa mine sa scot masa de calcat)
kim222 spune:
Alta zi...
Roxa si Luca se uita la Looney tunes..Tom si Jerry..si Micky Mouse Clubhouse..Mai ai 4 saptamini?
Cori cum a iesit analiza la urina?
Daria super activitate..asta cu margelele..cred ca si relaxanta!
Ioana sigur ca avem si haine de iarna!
Gabi sa-ti spun ce mai facem noi..vinerea si simbata facem pijama party! Toti in pijama, punem paturi pe jos..si vizionam un film care sa fie adecvat pt Luca si care sa fie neplictisitor si pt noi!Sau seara cind vrea la Tv unul dintre noi stam cu el..comentam..nu-l lasam singur in fata TV..tot activitate impreuna se numeste!
Robi cum adica inceput de pneumonie? ori este....ori nu...Sanatate si cit mai mult stat in casa, relaxare multa...
Luca este in mood de razboinic..de cind mergem la arte martiale..plus vizionare de citeva ori a filmelor Karate kid.si Kung Fu Panda...asa.ca ce-mi patesc picioarele!
kim222 spune:
Eli cum a fost la ginecolog? Am comnadat vreo 3 filme..pe restul nu le au la biblioteca..
eli spune:
buna!
philip am vazut la celalt subiect, sorry nu stiu ce sa zic, la noi nu se masoara sau cel putin doctorul nu mi-a zis nimic. ff frumoase pozele. si clare.
ca ziceati de cadouri, noi nu ne-am gandit deloc. avem un set de activit pt copii si DVD-uri care vin lunar, cred ca ala va fi cadoul. plus niste accesorii pt brad, Stef e inebunit dupa ele, abia asteapta sa decoreze bradul. sincer, in ultimul timp tot i-am luat una alta, puzzle, masini, lego, carti de povesti si de activit, plus ce mai avea de dinainte, gem rafturile de jucarii si carti. as vrea sa fac o triere, dar za ca nu stiu ce sa las si ce sa dau. se joaca cu multe dintre ele, plus ca vine bb2. iar hainute, are tot ce-i trebuie, ult data, adica sapt trecuta i-am luat si manusi. oare sunt o mama rea ca nu ii iau ceva special de Craciun?
kim, la ginecolog a fost ok. bb ne-a aratat doar o bucatica de fata. dormea cu mana pe fata. era caraghioasa ca avea si piciorul in gura, il tinea acolo bine si sugea cu spor. e grasunica, deja cu capul in jos. data viitoare, pe 1 dec, o sa intreb de candida, ce facem daca tot mai e prezenta.
Daria, numele e hotarat si nu prea. aseara ma intreaba tati, "pana la urma ce nume punem la cupilul asta?" a fost asa de comic felul si tonul cu care a intrebat. i-am zis ca Marie Florence sau Florence Maria. a hotarat varianta a2-a. si pt ca Maria e si in jap, vreau sa il scriem in Kanji. dar mai ramane de vazut
bravo Evei si lui Philip pt curaj.
si lui Stef ii plac desenele Cu locomotiva Thomas, Mickey Mouse. Tom and Jerry. Winnie the Pooh...
ma duc sa iau piticul de la gradi. o zi buna!
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
BLUE ANGEL spune:
Neata !!!
sunt prima ? Roxy , ce faci , esti ok?
Andreea , multa sanatate ... dar ce ai intrebat la alt subiect ?
Eli , frumos nume ...sarcina usoara in continuare !!!
la noi e frumos ..adica soare , ca este frig ...
mai , io mi-am luat jucarie noua in bucatarie ...un storcator de fructe si legume ...am niste sfecla rosie si vreau sa-i fac suc lui Luca ..dar nu stiu cu ce sa o combin ...aveti cumva idei de cockteiluri de genul asta ? sa le bea cu placere ...
o zi gigea va doresc si multa sanatate
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Eli, ce nume frumos ati ales, ma bucur ca sunteti bine
Andreea, multa, multa sanatate va dorim
Corina, stiu margelele ... sunt in HU la borcan Acum parca mi-au ramas pe retina ... hmmm ...
Rox, unde esti, cum esti ???
Kim, adica Luca e un luptator toata ziua ??? Si eu o voi da neaparat pe Giulia la ceva sport , gen judo sa nu mai fie asa o printesa firava
Eu am avut o dimineata aiurea ... la gradi, Giulia a plans ca plec, e a doua zi ... si e musai sa trec pe acolo, am cumparat 2 mostre de cadouri pt plozi si le-am lasat sa-si dea fiecare parinte cu pararea ... uoofff ... O fi perioada aia de mamosenie ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza..si la noi este soare dar geer..
Daria deja va pregatiti de craciun...meii ai nostri la gradi tot la toamna sunt,picteza flori pe campie frunze,lipesc nu stiu ce smecherii,invatza poezii cu crizanteme....mandra abia asteapta sa treaca doamna la iarna...nu ai intrebat-o de ce plange,poate s-a intamplat ceva ce nu i-a convenit printesei..
Simo io ii fac un cocteil din mar,morcov,kiwi si juma de portocala iese bestial.
Vivia si la noi este la fel,tot timpul este cineva cu ea...ca sa aiba pe cine sa toace cu intrebarile..pupacim Uka luptatorul...si a mea vrea desigur la karate ca ea deja stie unele miscari..
AndreeaP insanatosire grabnica
Din categoria "esti sigur???"..ieri tati trebuia sa-i de-a copilului o lingurita de sirop de patlagina...incepe mandra"esti sigur ca nu-i prea mult?..unde-i mama? ...sun-o pe mama si intreab-o...io cred ca este prea mult o lingurita,trebuie sa-mi dai jumatate...azi dimineatza,era cam somnoroasa si incepe "esti sigura ca azi nu-i sambata?...am facut socoteala,de 5 zile ma duci la gradi esti sigura ca azi trebuie sa mergem?"...meii deja cupilu ne vede deja niste babalici sclerozati
hai sa avem o zi bestiala
szivarvany spune:
Ioana
Maria e dementiala
Nu stiu cum sunt ai vostri copii, insa Giulia are un caracter si temperament ... acum rade, acum plange. Am intrebat-o dc sa nu plec, a zis ca nu vrea ea si gata. Sa raman la gradi. Seara nu are nimic, ma tin dupa ea, o giugiulesc, pare totul ok. Problema e ca acum e musai sa merg la gradi pana rezolvam cu banii si cadourile.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
mitzura spune:
Neata fetele
Vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua Marei! Am petrecut si sambata si duminica, cu prietenii si parintii si doua torturi. mara a fost foarte incantata de cantat La multi ani si suflat in lumanari. A primit o tona de papusi, nu stiu ce o sa facem cu ele, cred ca imi deschid magazin.
Am intrat acum hotarata sa pun poze de la ziua ei, credeam ca sunt aici pe calculator descarcate, dar Cosmin le-a descarcat pe stick-ul lui. Asa ca ramane pe alta data. Chiar vroiam sa va arat niste poze ca nu ne-ati mai vazut de mult.
In rest suntem ok, Tudor se reface dupa o faringo-amigdalita tra lala, cu antibiotic, ca altfel n-a scapat. Mara e sarit peste de data asta, si mie nu-mi vine sa cred, e prima oara cand nu ia boala de la el.
In rest si la noi perle peste perle, certuri si iubit ca intre frati.
Ieri am fost cu Tudor la desntist, ne-a sunat medicul pentru un control, la el a fost prima data. I-a descoperit trei carii , si pe una a si rezolvat-o. A stat atat de cuminte ca nu-mi vine nici acum sa cred. Asta pentru ca doctorita, prietena cu mine, si tanara, i-a vorbit tot timpul foarte frumos, i-a aratat la inceput scaunul ei fermecat care urca si coboara si furtunasul de apa si de aer, iar el a fost foarte incantat. Si cariile erau la inceput asa ca tratamentul nu l-a durut, ca altfel nu statea el asa cuminte. Mai mergem inca de vreo doua ori.
Daria, si eu cu comitetul asta de care m-am cam saturat, noi am avut si ceva probleme, ca avem o pereche de parinti in grupa care ne-au facut numai probleme, am vrut sa facem niste schimbari prin clasa si nu au vrut sa contribuie (oricum nu era obligatoriu), dar au facut si scandal ca anunta inspectoratul, ca asta e gradinita de stat si de ce facem noi, parintii, investitii in ea, etc. ma rog, acu vrem sa cumparam mocheta ( nu ne linistim nici noi), ca asta pe care o au e veche si uzata, sa vedem ce o iesi. Nu ne-am gandit inca la cadouri de Craciun. dar la noi in grupa se merge mai mult pe dulciuri.