Cirese de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
ralucis spune:
Iata ca am reusit si eu sa pun o parte din poze, ca sa vedeti cum mai aratam, sper ca maine sau duminica sa va incarc altele si mai frumoase, facute cu un aparat buun, bun. va pupam pe toti
http://flickr.com/photos/20241237@N00/
P.S. Mai e vreun copil care se dezbraca in peilea goala si alearga prin casa? Ma dispera Ilinca, isi da singura televizoirul la muzica si isi scoate toate hainele, ramen in chilotei, dupa care isi ia un microfon sa cante... Nu vrea sa inteleaga absolut deloc sa nu mai faca asa, a si racit, ii curge nasul, nu stiu cum sa o mai conving...
OanaRusu spune:
Ralucis, hai sa punem de formatie... al meu isi face din orice microfon si canta taaare -tare de tot ![]()
Ana nu canta inca, insa e disperata cand incep sa o imbrac... nu poate ea inca sa se dezbrace (5 luni) da' stie sa protesteze... se aude in tot cartierul - si face vocalize impreuna cu frate-sau - cred ca auzul meu n-o sa-si mai revina in veci ![]()
Si aici
Paul si Ana
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
abibrinza spune:
Neata!
Ralucis, ai o vedeta in devenire!Ce mari au crescut printesele!
Am fost vineri la BE.Super!Copiii tare cuminti, neau lasat sa ne plimbam, Victor a probat ghetute pana ne-am hotarat de care vrem.
Mihai mi-a dat trezirea la 4,50 si acusi casca.El o sa adoarma si se trezeste frati-su.
Oare o sa mai dorm vreodata pana la 8-9?
Oana, Ana ta se ia de mana cu Mihai al meu.Urla de cate ori il imbrac cu ceva.Cred ca cel mai bine se simte in pielea goala.Cand iesim afara, mai intai ma imbrac si ma incalt eu apoi el ca e jale!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
carminabulina spune:
Lya multumesc, azi a cumparat sotu, lapte batut, iaurt si branza de capra si de-asemenea a luat si lapte de capra. Eu la cautarile mele pe internet am vazut ca toate fetele iau laptele de la cineva care are capra in curta eu am gasit la magazin. E un lapte produs in germania, cu 3,2% grasime si cred ca e un fel de UHT desi nu scrie asta pe cutie, dar are termen de valabilitate 2 luni la temp maxima de 20 grade.
Azi a mancat iaurtul si se pare ca l-a dat pe spate. de obicei mananca un pahar de 125 gr. cu 4 biscuiti. Cu asta de 300 gr. parea ca nu se mai satura. ma bucur ca i-a placut. Sincer era bun, semana cu smantana la gust.
Am mai citit tot pe net ca e bine sa le dai copiilor laptele de capra diluat cu cel de vaca.
SA fiu sincera nu prea stiu cum e mai bine, nu ma astept la minuni dar macar la o ameliorare a starii lui.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
Raluca m-au dat pe spate ochii sabinei, atat de mari si atat de palbastri
.
Trebuie sa pus ca a avut un totrt superb la ziua ei, mai frumos decat al Ilincai...
. Si crede-ma c a nu stiam ca deja a facut un an Sabina. Sa-ti traiasca amandoua!
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
andruskandu spune:
Buna, Copacei cu Ciresele
Noi nu prea avem cu ce ne lauda... sau poate m-am obisnuit eu cu Andreiutzu.
E bine, sanatos (momentan), maine va merge la cresa, ca de obicei. Saptamana trecuta a mers toate zilele, sper ca asa va face si saptamanile urmatoare, mai ales ca-i place.
Altfel, e razacios, vorbeste tare, aproape ca tipa, si nu se lasa pana nu-ti explica tot ce vrea el sa stii. Si vorbeste intr-una
!
Are o fire vesela, adora sa te joci cu el, adica prefera sa nu se joace singur (ce bun ar fi fost un fratior)...
Am constatat ca stie sa numere pana la 10, recunoaste cateva cifre, aproape toate. Dar uneori le mai incurca.
Stie o gramada de animale.
Recunoaste culorile de baza, dar le mai incurca... sau poate se joaca prefacandu-se ca le incurca. Avem cuburi si lego cu 6-7 culori si ii cer cate o piesa de o anumita culoare si mi-o da, spunandu-mi "ata-i gabena, beu, iotie, abata, aba, vede"
Aaaa, si vorbeste pocit tare... uneori ma chinui sa-l inteleg. Si daca nu-l inteleg se enerveaza.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
NINGEEEEEEEE!!
Ninge cu fulgi mari, frumos si cu ceva raze de soare....
Deja s-a asezat zapada pe jos si totul e alb...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu NINGEEEEEEEE!! Ninge cu fulgi mari, frumos si cu ceva raze de soare.... Deja s-a asezat zapada pe jos si totul e alb... |
Aoleu dar unde locuiesti Andreea? Ca stiam ca stai pe langa parcul IOR?
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
carminabulina spune:
Am uitat sa spun ca 1L de lapte de capra din asta cumparat de mine este 13 lei si este Bio. Asta e mai mult pentru tine Amonar ca tu te pricepi ce si cum cu alimentele bune sau rele.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008