Cirese de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

ce stiti despre vaccinul de 2,5 ani??
am inteles ca deja sa trecut la noua schema de vaccinare si urmatorul vaccin o sa fie la 4 ani.voi cum ati procedat?+

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nicoleta si eu ma pregateam de vaccin dar cand am fost cu Mihnea la spital asa mi-a spus si mie doctora ca s-a schimbat schema de vaccinare si se face la 4 ani acum. Maine voi merge cu Irina sa o vaccinez cu Rotarix si trebuia sa mearga si Mihnea dar evident ca nu-l voi vaccina. Atata stiu si eu cat stii si tu dar e bine ca ai intrebat ca si eu voiam sa stiu daca a mai aflat cineva de asta.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Carmina, in general alimentele biologice sunt mai sanatoase din punct de vedere al modului de crestere si ingrijire. Cartofii nu sunt agreati de Mihnea? Nici cartofii prajiti cu maioneza? Ce ai mai incercat si el nu accepta? Chiar mananca NUMAI produse lactate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

Carmina, in general alimentele biologice sunt mai sanatoase din punct de vedere al modului de crestere si ingrijire. Cartofii nu sunt agreati de Mihnea? Nici cartofii prajiti cu maioneza? Ce ai mai incercat si el nu accepta? Chiar mananca NUMAI produse lactate?

Stiu e greu de acceptat ca un copil e lacto si atat. Azi insa i-am dat cartof fiert si a mancat cam un sfert din el.
Nu mananca nimic ce e moale, pana si iaurtul il mananca cu biscuiti in el ca nu suporta consistenta altfel.
Mai mananca rar, fasole verde, mazare, pilaf.
Si mai rar se pacaleste cu un pic de ciorba, cam o data la 2 luni.
De ex azi a mancat asa:
12.30 - 250 ml lapte (capra)
15.00 - un sfert de cartof fiert si 3-4 fasiute de pui ( ca sa intelegi cantitatea e cat o muscatura de-a noastra normala)
18.00 - 250 ml lapte (vaca).

Acum e aproape ora 20.00 si atat a mancat copilul meu. Nu am nici un interes sa exagerez in vreun fel. oricum mie nu mi se mai pare aiurea deloc, avand in vedere ca sunt zile in care sta nemancat si pana la 6 seara. Asa ca azi a fost festin .

Maioneza, kechup, mustar sau alte sosuri sa nu le vada.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

CARMINA citesc ce scri despre Mihnea si imi aducaminte de noi,asa am fost si noi,la mare o saptamana a mancat doar lapte,iaut,paine cu unt si castraveti.
sa-ti scriu cateva trucuri care la noi au functionat,fructe a inceput sa manance cu verisoara lui de 10 ani ,mai mult in joaca,a contat foarte mult,apoi cereale de la nestle,pt ca si le cumpara el singur din hipermarket,el le punea in cos singur ,si il intrebam ce faci cu ele ,o sa le mananci...recompensa de ciocolatele mici kinder,a aparut acum cu sarbatorile o cutie kinder frends mixt,sunt foarte mici,se joaca cu ele si stie ca o sa primeasca recompensa dupa ce mananca,doar una...acum dupa doua cuti deja nici nu ii mai dau decat daca intreaba,dar bineanteles ca daca le vede in magazin le pune in cos ,de o luna primeste dimineata pe stomacul gol ou de prepelita cu o lingura de miere,e sirop bun pt el
morcovei din ciorbica ii tai foarte mari si ma pune sa-i caut ,ii plac foarte mult acum ,sunt mari si dulci,colorati,ma ajuta sa-i pun in ciorbica eu ii tai el ii aranjeaja,ne jucam face castel cu ei...
cam atat ,stiu ca ai senzatia ca ziua in care v-a manca e departe,dar nu renunta,sotul cand il vede mestecand l-a masa il ignora de frica ca daca e bagat in seama incepe sa se rasfete,si nu ar mai manca.
cu pestele am cam dat-o in bara ca se uita la mine cum il taiam si vroia sa-i dea pup si sa-l ia in brate...regret,nu o sa-l mai las sa se uite.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Carmina, eu te cred, doar ma minunez....Nici Kailan nu e un mancacios si si eu ma chinui cu el dar totusi mai reusesc sa-l pacalesc cat de cat. Cred si eu, asa cum spune Nikoleta, ca schimbarea mediului ar ajuta poate la schimbarea lui. Adica la gradi sau in preajma altor copii care sa-l faca curios la anumite alimente. Si Kailan a inceput sa manance mai multe fructe la gradi. Bine macar ca mananca cat de cat putin cartof si pui. Nu ai incercat sa-i faci piure sau cartofi prajiti..nu stiu ce sa mai zic ce sa incerci daca spui ca structura mancarii e iarasi importanta. Stiu ca si Luana a lui Virgi era o dificila si mergea cu ea prin piata, unde Luana manca bine din produsele ce se vindeau acolo. Nu stiu, probabil ca ceva trebuie schimbat...mediu, metoda....poate te poate ajuta un pediatru/psiholog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

NINGEEEEEEEE!!

Ninge cu fulgi mari, frumos si cu ceva raze de soare....
Deja s-a asezat zapada pe jos si totul e alb...

Aoleu dar unde locuiesti Andreea? Ca stiam ca stai pe langa parcul IOR?
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Din iunie ne-am mutat in Campina.

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Unde sunteti?

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu - in Cluj, dar cu foarte multe treburi. In weekendul trecut am avut Internet cu ceva probleme. In seara asta plec (cu trenul) inspre Bucuresti, unde maine am de obtinut niste acte de la Ministerul Sanatatii, posibil si din alta parte. Maine noapte revin in Cluj.

Vedeti ca in Bucuresti incepe un festival al dulciurilor, la Palatul Copiilor, de maine de la 12 pana duminica (nu mai stiu ora).

Va pup!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna seara, dragele mele!

ma mai primiti, dupa ce-a trecut un an?...

Mergi la inceput