Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Honey, fetelor,
o sa zic pas la oferta soacrei. Nu pot sa stau fara cupchil! O zi poate as rezista dar seara m-ar usca dorul de el. Si sa ii vad noaptea patutul gol.... Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Inseamna c-am castigat pariul; uraaaa

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Of, ce greu trebuie sa-ti fie... Partea si mai urata este ca mai trebuie sa fii fresh a doua zi la serviciu...
Daca sculatul in timpul noptii este inca intalnit si la alti bebelusi de varsta sofiei deci,... sa zicem ca ar fi normal... simptomele pe care le acuzi tu nu sunt normale de loc
Cred ca trebuie sa investighezi serios problema pentru ca eu am facut odata o frumusete de anemie cu cadere de calciu - lesinuri - si lipsa de magneziu de am stat la pat o saptamana .... Si inainte de lesin tot asa ma simteam - cum spui tu ca te simti....

si ai grija de tine!
Incearca cu un ca.+ mg. efervescent pana afli ce si cum. Rau nu are de ce sa-ti faca!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Alina, Laura, multumesc de grija. Si mie mi se pare ciudat ca mi-e rau cand o tin asa. Mi s-a intamplat si ziua o data, dar noaptea cam tot timpul. Asa obosita nu ma sitm - bine, seara pic la 10 - dar totusi noaptea dorm cel putin 7 ore, ar trebui sa fie ok. Poate e o anemie totusi.

O sa-mi fac un set de analize, e bine oricum sa le facem dupa nastere.

Mai am si eu doua dileme:

1. Sofia nu mai vrea sa manance iaurtul, la ora 6. Primeste cateva lingurite, dupa care maraie, imi fura lingurita, plange sa o iau in brate etc. Oare sa i-l scot din meniu si sa-i dau altceva? Sa pun fructe in el? Ce fructe s-ar potrivi? Eu i l-am mai dat ocazional amestecat cu suc de portocale si i-a placut, dar o fi ok sa-i dau citrice seara?

2. De cateva zile, papa aiurea la titi. Mai mult plescaie, se uita la mine - mirata mi se pare mie...Am doua ipoteze - ori nu prea mai e lapte, ori vrea sa se intarce. Eu ii dau san si cand vin de la serviciu, si atunci papa bine, de multe ori se si ineaca. Biberonul cu formula il haleste fara probleme.

Hai ca v-am zapacit, dar...pe cine sa intreb si eu???

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Uuufff...si eu ma confrunt cu problema asta a mesei de la ora 17:30-18:00. Papa cateva lingurite si apoi intoarce capul si maraie suparata ca o sacai.
Ma gandesc ca poate vor sa-si scoata masa asta. Poate ca ar trebui sa ramana o gustare la ora asta? Sau ceva mai consistent, mai interesant pentru papilele gustative. Eu voi incerca o budinca de macaroane si branzica, gris cu lapte, papanasi fierti. Sa vedem. Incearca si tu.

Iar lapticul la san...exista si posibiliatatea sa vrea sa se intarce. Dar este numai o opinie. Din pacate nu stiu sa te sfatuiesc aici.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Roxi mi-a ramas gandul la traditia pe care ai spus ca ati avut-o cu poza in brad.Imi spui si mie te rog cum ati facut poza pt brad, sau cum o sa faci pt Adeluta?
As vrea sa fac si eu da nu stiu cam cum as putea sa le pun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

O sa-i fac poza gen 'portret' - doar, de la umeri in sus (9x12 - ca nu cred ca exista si mai mici?!)- si apoi, o lipesc pe un carton si pun desupra, conturul unei inimioare, decupate, astfel ca fata sa 'pice' in centru inimii. Si pe marginea inimii o sa pun paiete (sau sclipici de glob, dak o sa sparg vre-unul )
Traditia pe care o aveam eu si mama, presupun ecreativitate din parte amea si eu sunt cam 'bata' la caoitolul asta (mama, in schimb, exceleaza si acum).

Sper c-ai inteles si am fost cat de cat coerenta, ca nu m-am abtinut si-am batut si campii, ca altfel nu sunt eu.
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

stai linistita ca esti chiar coerenta si eu te inteleg intotdeauna !!!
Mi se pare super misto ideea-traditia voastra!
Te voi imita si eu.
Cred ca voi face trei "cartonase"////; unul cu eleni, unul cu dimitris si al treilea cu amandoi!

si Eleni - 05.02.2008

Si mai bine! Si poti sa-l pui pe Dimitri sa te-ajute.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu mi-am comandat o pizza ..

vreti si voi??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

Roxi mi-a ramas gandul la traditia pe care ai spus ca ati avut-o cu poza in brad.Imi spui si mie te rog cum ati facut poza pt brad, sau cum o sa faci pt Adeluta?
As vrea sa fac si eu da nu stiu cam cum as putea sa le pun.

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

O sa-i fac poza gen 'portret' - doar, de la umeri in sus (9x12 - ca nu cred ca exista si mai mici?!)- si apoi, o lipesc pe un carton si pun desupra, conturul unei inimioare, decupate, astfel ca fata sa 'pice' in centru inimii. Si pe marginea inimii o sa pun paiete (sau sclipici de glob, dak o sa sparg vre-unul )
Traditia pe care o aveam eu si mama, presupun ecreativitate din parte amea si eu sunt cam 'bata' la caoitolul asta (mama, in schimb, exceleaza si acum).

Sper c-ai inteles si am fost cat de cat coerenta, ca nu m-am abtinut si-am batut si campii, ca altfel nu sunt eu.

Ingerasul nostru
Albume

.Mersi mult.Eu ma gandeam ca faci poza sub forma de glob, de aceea te-am intrebat cum o sa faci.
Asa e bine cum zici tu, e mai usor.Te superi daca va fur traditia?

RAZVANICI LA 9 LUNI

E frumos si glob, dar eu m-am gandit ca, in timp, o s-o fac impreuna cu ea - ma refer la "rama".
Cum sa ma supar???! Ma bucur tare mult, ca iti place.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu mi-am comandat o pizza ..

vreti si voi??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Noi sarbatorim o colega si avem mini-tarte de la PITICOT
(cunoscatoarele stiu de ce).

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ven - Condoleante! Sunt alaturi de tine! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

L-a vrajit mama si a baut 15 lingurite cu suc de mandarine in care i-am dizolvat "midimentele". Si tati trebuie sa ne mai aduca mandarine.... eu am vazut cred si cativa clopotei care lingeau lamaie???????? Chiar le place asa acru???? Parca Yasmin a Louisei? Benji nu vrea suc de porto deloc, lamaie cred ca l-ar ingretosa rau de tot.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stancutz, am mai patit si eu cu eleni sa-mi refuze un anumit aliment. Eu am stopat pe moment - 2-3 zile - sa-i mai dau si am observat ca apoi mi-l primea iarasi... Eleni este mare fan de iaurt. Eu i-l mai dau uneori si amestecat cu legume si carnitza, dar si dimineata la masa de mere+banana...
Eu seara ii dau si cereale. Poti eventual sa-i dai iaurtelul in amestec cu cereale... Eu nu i-as da portocala asa de tarziu - la 6 seara....

Cat despre laptele de la tzitzi...nu prea ma pricep la capitolul acesta caci am alaptat doar 1 luna si aceea practic degeaba...

Monica, lui clara frumusica!

Alinutule, mi se pare super locatia propusa de tine!!!
copiii tai frumosi! Daca va fi vreme frumoasa poate ne mai vedem in moghioros sau in parcul politehnicii. Baietii pot sa vina cu bicicletele sau trotinetele

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ca vorbiti de ornamente de bradut: eu voi atarna primii papucei ai lui Benji.....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput