Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Monica, ce dulce e Clara, mai ales in poza "eu nu inteleg nimic" .
(am citit si 'cursa off-road' facut in compania politiei )

Si, am vazut-o si pe Daria, vad ca si ea e amatoare de carti (am si eu un 'soricel ' acasa).

si acum, urarile pt mami:

LOUIZA

si pt clopotzei:

MARA
DARIA
NICOLE
IULIA
MAIA

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce bine merge Daria cu premergatorul! Felicitari ei!

Frumoasa si serbarea de Sf Martin!

Roxi mi-a ramas gandul la traditia pe care ai spus ca ati avut-o cu poza in brad.Imi spui si mie te rog cum ati facut poza pt brad, sau cum o sa faci pt Adeluta?
As vrea sa fac si eu da nu stiu cam cum as putea sa le pun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

zuzeeeeee,am primit mesaj pe mess de la miri . ne roaga sa hotaram data petrecerii ,sa isi poata rezolva la munca. sunteti de acord cu 8 februarie 2009 ora 14 ? sau vreti sa impacam si capra si varza sa fie ora 15?mai scrisesm un mesaj , la vot a iesit cu 6-5 ,1.02 fata de 8.02 dar ca sa poata veni si miri ,madalina si aweya ,putem sa schimbam cu 8.02?
puteti da reply with quote aici si spuneti da ori ba
errena-da

miri , va pumpizeaza si ii e dor de voi.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

ok pt 08.02 (dar mai devreme de 4:00 pm tot n-ajung )

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pai e duminica .. sau face adeluta??

si la noi e ora de nani dar vad cum fac ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Da, adoarme pe la 1:30 si se trezeste pe la 3:00 (cate-odata si pe la 3:30). Da' banuiesc ca nu plecati pana la 6:00, nu ?!

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata, acum!
Mama a iesit cu Benji, eu ma apuc de aspirat dupa mesajul asta.

Monicaa,
ce frumoasa serbare ati avut! Mi-au placut si laternele copiilor. Ei sunt grupa soriceilor???? Sanatate multa tie, sa nu ia si Clara raceala. Zici asa cu slabitul? Poate fi tiroida? Dr meu nu a zis nimic, eu dadeam vina pe anticonceptionale!!!!

Am vazut-o pe Daria frumoasa cu premergatorul ei. Ce bine merge!!! aluneca pe parchet, asa-i?

L-am mai admirat si aratat si mamei pe Andrei al LaleiD!!!!!! Si ea a zis ca pare mai mare si ca seamana cu tati al lui. Si a e frumos ca o fetita!

Honey, fetelor,
o sa zic pas la oferta soacrei. Nu pot sa stau fara cupchil! O zi poate as rezista dar seara m-ar usca dorul de el. Si sa ii vad noaptea patutul gol.... Oricum in locuinta noua- NE-A ACCEPTAT PROPRIETARUL MERGEM SA DISCUTAM INTR-O SEARA SAPTAMANA ASTA DETALII SI SA FACEM CONTRACTUL-Benjaminu va avea camera lui care e cam in celalalt capat al locuintei fata de dormitorul nostru... O sa ne luam probabil baby-fon, sotul nu e de acord sa ma mut sa dorm pe o camapea in camera copilului cica e baiat mare va avea 1an!

Uite cum trece timpul si acusa fac clopoteii nostri cate un anisor si ii serbati in februarie! Am vrea si noi dar nu vom putea...

Chiar asa: unde sunt MIRI? CREATA? IRINOUKA? si restul de zuze care oare nu mai au timp de noi???? Lasati un mesaj ca sunteti bine, sper si cateva poze sa va vedem clopoteii de care ne e dor!!!

Merg sa aspir pe aici, sa strang pana nu vine taifunul inapoi. I-am zis mamaei sa nu stea prea mult ca e totusi frigulet!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Roxi mi-a ramas gandul la traditia pe care ai spus ca ati avut-o cu poza in brad.Imi spui si mie te rog cum ati facut poza pt brad, sau cum o sa faci pt Adeluta?

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

O sa-i fac poza gen 'portret' - doar, de la umeri in sus (9x12 - ca nu cred ca exista si mai mici?!)- si apoi, o lipesc pe un carton si pun desupra, conturul unei inimioare, decupate, astfel ca fata sa 'pice' in centru inimii. Si pe marginea inimii o sa pun paiete (sau sclipici de glob, dak o sa sparg vre-unul )
Traditia pe care o aveam eu si mama, presupun ecreativitate din parte amea si eu sunt cam 'bata' la caoitolul asta (mama, in schimb, exceleaza si acum).

Sper c-ai inteles si am fost cat de cat coerenta, ca nu m-am abtinut si-am batut si campii, ca altfel nu sunt eu.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

PROBLEMA MARE!

Pana acum cateva zile (am crezut ca e ocazional dar e de azi regula) Benji mai accepta si dimineata dupa trezire lapte, pana la 150ml. Dar acuma avem un refuz total! Ma dispera ca asa nu ajungem deloc la macar 500ml/zi. Abia am adunat ieri 370 si asta fiindca bea noaptea cand se trezeste cam 200, iar seara undeva pe la 150-170. I-am mai strecurat cateva lingurite de suc de mandarine dupa ce a supt el zeama dintr-o mandarina molfaind-o. E grav ca isi scoate masa de lapte de dimineata????? E normal??? Daca ii ofer la pranz inainte de somn lapte intarziem mult cu masa de legume abia la 3-4 dupa somn. UF! Ziceti si voi um sa fac?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Luiza la multi ani, mami!!!!

MARA
DARIA
NICOLE
IULIA
MAIA

Laurici D ce faci??? Cum e Elenita? I-au iesit dintzocii? La intalnire il vei lua si pe Dimitri, nu? Pentru ca eu ma gandesc sa-l iau pe Luca dar daca Dimitri n-ar veni....parca nu l-as mai lua.

Stancutz eu am simptomele astea cand sunt f obosita. Dar tu alaptezi inca si in mod sigur organismul iti este mai solicitat decat in mod normal. Poate ar trebui totusi sa-ti faci niste analize.
Iar trezirile de noapte...au devenit si la noi aproape obicei. Dar sigur nu va mai dura mult situatia asta pentru ca piticutii cresc.

Mary vazut pozici si film cu Dariuta cretulina. Se vede cat e de incantata de premergator. fetele!

Elle multumim de bancuri.

Ereenuk, asa ma gandeam si eu. Baloane numai pentru fun pt bebei. O sa vorbesc sa vedem ce ne poate oferi tipul si la ce pret. Sper sa obtin niscaiva discounturi .

Monica sa treaca raceala repede!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor in ceea ce priveste data petrecerii nu ma derajeaza, ora e mai problematica la mine, pentruca duminica intrarea in buc este infernal de aglomerata, dar daca nu se poate la 11, o da vad cum fac, poate vin de dimineta la surorile mele pentruca spre iesire cred ca e mai liber.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 9 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

Citat:

RAZVANICI LA 9 LUNI

O sa-i fac poza gen 'portret' - doar, de la umeri in sus (9x12 - ca nu cred ca exista si mai mici?!)- si apoi, o lipesc pe un carton si pun desupra, conturul unei inimioare, decupate, astfel ca fata sa 'pice' in centru inimii. Si pe marginea inimii o sa pun paiete (sau sclipici de glob, dak o sa sparg vre-unul )
Traditia pe care o aveam eu si mama, presupun ecreativitate din parte amea si eu sunt cam 'bata' la caoitolul asta (mama, in schimb, exceleaza si acum).

Sper c-ai inteles si am fost cat de cat coerenta, ca nu m-am abtinut si-am batut si campii, ca altfel nu sunt eu.
Ingerasul nostru
Albume

stai linistita ca esti chiar coerenta si eu te inteleg intotdeauna !!!
Mi se pare super misto ideea-traditia voastra!
Te voi imita si eu.
Cred ca voi face trei "cartonase"////; unul cu eleni, unul cu dimitris si al treilea cu amandoi!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Citat:

RAZVANICI LA 9 LUNI

Ingerasul nostru
Albume

.Mersi mult.Eu ma gandeam ca faci poza sub forma de glob, de aceea te-am intrebat cum o sa faci.
Asa e bine cum zici tu, e mai usor.Te superi daca va fur traditia?

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput