Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu cred ca ii iau un mulaj din acela de pe bebelusul tau .. mi se pare super ideea. dar si cartonasul cu pozuta in brad imi place .. si le pastrez si cred ca o sa-i placa cand va creste mare sa vada pozutele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Daria a primit un premergator masinuta (gen geanta postasului) si merge singura cu ea .
sunt asa de fericita.

daca vreti sa o vedeti am pus aici si cateva poze si filmuletul

http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaA10A#5267686103727931618

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Ce dulce e
Blondina este fetita de care imi povesteai tu ? Cea de care are grija mamica ta ? Chiar ca pare mai micuta, aproape de o seama cu Daria .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'na ziua!

Mi-e cam ciuda cand vad ca va faceti planuri de petrecere...as veni si eu dar din pacate n-am cum...sub nici o forma nu cred ca as putea sa imi conving consortul...

Am vazut poze frumoase de Yasmin cretulina si grasunica, Eva - frumoasa foc care seamana foarte bine cu mami (my opinion), Andrei pletosel care sta in aceeasi pozitie de relaxare ca si Stefanitza mea, BTW - si noi avem masinuta ca a voastra dar a noastra e albastra, Dudu cu ochi stralucitori si foarte curiosi,Ioana cochetica din oglinda si Clara - fetita de gradinita

Sa va spun si eu despre noi : ieri Stef si-a luat prima masa singurica...adica bucatele pe care le ducea cu ambele maini la gurita si nu mai contenea sa le mestece...asta dupa ce i-am dat clasicul piure si urla cum vedea lingura, iar azi a mai facut vreo 4-5 pasi singurica.Puiul mamei scump

Am vazut ca vorbeati de masa de la 6-7 - ei bine si ea urla cat o tin puterile si nici nu vrea sa auda de masa aia, in schimb vrea sa manance de la noi...paine cu unt, cu Almette, paste, etc ...

Stancutz - du-te la analize sau ia niste Centrum ca sigur e din cauza alaptatului si a oboselii.Si Stef se trezeste de multe ori noaptea , cred ca pe noi ne paste iar vreun dinte, ca asa a facut de fiecare data.

Ceska - eu zic NO WAY la distanta mare de tine! acum cum iti zice tie inima asa e bine!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Feteleeee....vesti vesti vesti!!!!

Am vorbit cu Cretulina noastra la telefon. Toata gashca e bine. Sunt cu lucrari la casa, curte si nu a avut timp sa mai intre pe forum. Mariuca a avut o enteroviroza dar acum e ok, gata sa o ia in picioruse.
Silvia a zis ca va intra zilele urmatoare. I-am transmis ca ne e dor tuturor de ea.

Elle baga si la mine o felie, plizzzz!!!1

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Andrei va multumeste la toate pentru complimente
Si mami
M-am obisnuit ca toata lumea sa il confunde cu o fetita si amandoi baietii sunt copia lui tati
Noroc ca eu cu tati chiar semanam putin la trasaturi si atunci ma mai crede lumea ca sunt si ai mei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Doamne, fetelor, mie-mi dau lacrimile cand citesc despre ornatul bradutilor! Ma gadila in stomac cand ma gandesc la primul Craciun cu Thea
Roxana, e extraordinar de emotionanta traditia ta, asa ca o voi fura si eu Din ce material decupezi inimioara (nu de alta dar si eu la capitolull imaginatie...)?
Ramo sar'naaaa! Nu am citit mesajul ca mi le-ai trimis, dar inteleg ca a fost cam deranj, daca le-ai gasit asa greu. Imi pare rau Cat au costat, ca nici asta nu stiu si cat au fost taxele de transport? (am uitat sa te intreb data trecuta daca ai primit banutii)
Am vazut-o si eu pe Daria carliontata ce bine merge ea cu premergatorul Mey, dar ce de-a par au clopoteii vostri, numai a mea are cam putintel si cam subtirel.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nati felicitari pentru primii pasi singurica ai stefiutzei!!! tare mi-ar placea sa-ti vad printesele la party dar e drumul asta asa lung!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Pentru masa aceia de care va plangeati o idee :

- poate este cazul sa le structurati mesele aproximativ ca unor copilasi mai mari , de exemplu ca la gradi .

Andrei are momentan asa :

-8.00 lapte cu cereale la lingurita
-12.30 pranz
- 16.00 - 16.30 ; o banana si un iaurt (aici intentinez sa las doar un iaurt, fructele sa i le dau bucatele in diverse imprejurari, nu masa stabila)
-19.30 -20.00 momentan lapte cu cereale . Masa asta vreau sa o mut la 19.00 si sa fie cina : sufleuri cu branzica, paste, musaca etc.
Va mai primi atunci la ora 21.00 lapte simplu

El vad ca se indreapta vertiginos spre programul asta cu masa consistenta la cina de ora 19.00 deoarece lui chiar i se face foame rau la ora aia, abia il lungesc 30 de minute cu laptele.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nati felicitari pt primii pasi si pt prima masa servita singurica As vrea sa-i fac si eu Theei asa, dar nu stiu cum: voi fierbeti legumele, de toate felurile, le taiati cubulete si le amestecati cu carnita taiata, apoi lasati copiii sa se serveasca? Nu mai punem smantanica/iaurtel/supica peste ele?
Elle ce fain ca arata ce vrea, Bitzulina Thea inca nu arata cu degetelul si nu stiu cum sa o invat, deja ma simt depasita de situatie Stie doar daca o intreb unde-i ceasul sa se uite spre el (e pe perete) si stie sa faca bravo de pe la 6 luni

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

fetle,

Sofia a cazut, are cucui si e cu tati la urgente la Budimex.
Dintr-o neglijenta a bonei - plecau afara, i-a dezlegat cureaua ca sa-i puna geaca si pe urma a uitat ca nu a legat-o la loc...si a cazut in fata ca bolovanul pe hol pe gresie, cica a plans tare tare. Era si tati acasa, au potolit-o cu greu, pe urma A ADORMIT. Sotul meu a trezit-o ca stia lectia cu somnolenta etc, si afugit cu ea la Budimex.

Mai aveau o persoana in fata si intrau la consult.

Uf...mititca mea, n-am fost langa ea sa o alin...

va tin la curent, sunt cam bulversata va inchipuiti.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput