Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor multumesc pentru primire.Si acum sa va povestesc un pic despre nastere.Vineri 17.10 eram binenteles pe internet asa mi-am petrecut majoritatea timpului pe durata sarcinii.Voebeam cu Danabv pe mess care cu aceasta ocazie ii multumesc inca o data pentru rabdarea pe care a avuto sa ma moseasca si sa ma suporte in acelasi timp.Da si cum spuneam,la ora 17 mi-am sunat barbatelul sa-i spun sa vina repede acasa ca aveam contractii.Noi trebuia sa mergem sa facem cumparaturi dar nu am mai ajuns la cumparaturi ca ne-am dus direct la spital.Al meu imi zicea sa nu-mi iau bagajul cu mine ca oricum ma lasa acasa ca inca nu nasc.Cand sa ies pe usa am simtit ca mi sau rupt si apele,eram disperata si bucuroasa.Intr-un sfarsit am ajuns si la spital.Cand am coborat din masina eram uda si ziceam ca mi sa deschis un robinet.Nu ma asteptam sa-mi curga asa mult lichid eu credeam ca apele sunt cam un continut de un pahar nu mai mult.Am ajuns in spital ma bufnea rasul.Am facut consultatie m-au pus la aparat sa-mi vada contractiile si sa asculte bataiile inimi bebelui si apoi la sf mi-a zis numarul de camera si m-au dus direct in camera.Al meu avea emotii mai multe ca mine si nu mai stia nici sa vorbeasca,eu eram in primul rand bucuroasa ca il vad peste putin timp pe bebe dar aveam si emotii tremuram.Am ajuns in camera al meu sa dus acasa sa imi aduca bagajul.A stat cu mune sa-mi mai faca inca un traciat apoi a plecat acasa.Era 00.30 cand a plecat el asistentele i-au spus ca il anunta ele cand intru in travaglio.El a plecat trist ca ma lasa acolo iar mie imi venea sa plang ca nu mai stat despartiti niciodata.Aveam dureri de nu mai puteam nu am dormit deloc nu am mancat de la 13.00 eram si ganditoare.Am stat asa cu dureri pana la 4.00 cand am chemat o asistenta ca nu mai rezistam ma luat ma consultat si mi-a zis gata iti sun sotul.l-au sunat pe al meu a veni intr-un suflet era si speriat,cand a intrat si ma vazut in ce stare sunt a facut o fata.Durerile erau tot mai mare si insuportabile dar am avut noroc ca am nimerit niste doctorite de nota 10 care imi faceau masaj pe spate dar degeaba ca erau asa mari durerile de nu mai suportam pe nimeni.In fine a trecut timpul cu dureri cu tot si la 10.30 l-am nascut in sfarsit pe ingerasul meu scum si drag.Nu o sa uit niciodata cand mi la pus pe burta si sa uitat la mine cu ochisorii lui mari.In timp ce ma coseau m-au intrebat daca vreau sa-l duc cu mine in camera sau sa-l lasa sa-l spele desii era curat.Al meu inainte sa raspund eu a zis ca-l ia cu noi in camera(am uitat sa mentionez ca dragul meu sot a stat cu mine tot acest timp).dupa ce au terminat totul ce aveau sa-mi faca am plecat in camera eu in scaunul cu rotile iar tati cu bebe in brate.Cand am ajuns in camera ne uitam unul la altul si nu ne venea sa credem ca il avem langa noi.Ar mai fi multe de zis dar nu vreau sa va plictisesc.Cam asta a fost nasterea ingerasului cam grea si dureroasa dar a trecut.

va multumesc pt ca m-ati ascultat si va doresc numai bine

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

CAmi, bebe e cuminte va lasa sa dormiti noaptea? Alaptezi? Am incercat sa trec datele dar se modifica ultimele trei randuri din lista, cu toate ca nu am umblat la ele...o asteptam pe KAtia ca se pricepe mai bine

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAMI ce emotii citind povestea nasterii...parca am retrait nasterea mea. Sanatate multa, refacere rapida si bb sanatos, mancacios si necolicios.

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cami sa va traiasca sufletelul...m-au trecut fiori citind povestea...off te-ai chinuit ,dar toate trec...asteptam poze

Copiloi mei sant mucosi amandoi,ca de, s-a ocupat micul fotbalist de asta,o pasa si la surioara.

Azi mare sarbatoare la noi in sat de Sf Martin...castane,bomboloni si vin...dupa slujba "binecuvantarea copiilor" au urmat si focurile de artificii...fata nu s-a speriat deloc mai vroia

Raluk atunci cred ca astepti cu nerabdare sarbatorile ...cred ca si de asta esti stresata...ca nu trec zilele mai repede

pup toateeee fetele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!

Cami,felicitari,sa-ti traiasca copilasul si sa fie sanatos!Deci maine ar avea o lunita..daca am calculat bine

Danangie,l-am vazut pe Alessio in pozici,este tare scump!Ce ai hotarat pana la urma cu diversificarea?

Roxali,imi place ca intelegi cum merge treaba cu obiceiurile pe aici si participi la toate cele

Petro,au mai ramas clatite?!

O zi buna,gagici!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Cami felicitari si numai bine,speram sa vedem curand poze cu ingerasul tau

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!!!!

ralu - nu au mai rams clatite, da' fac alta tura, nu-i nici o problema ...

Am fost ieri in plimbari la nasi, vizita la prieteni toata ziua ... Silvia s-a comportat impecabil ... da' cand am ajuns acasa era franta ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Helooo!Camifelicitari pt bebe,sa-ti traiasca!

Abramburicasotul ]meu este plecat in deplasare,de aceea sunt singura si da locuiesc in Italia

Nicio inseamna ca am calculat bine saptamanileMaine intram in saptamana 36

Rereritor la cola sa stiti ca mi-am luat fara cofeina si acum savurezmmmm ce buna e

Ieri am fost in Alba in vizita la cumnatica mea,doamne ce obosita am venit nu mai aveam chef de nimic, numai deiar azi am fost cu o prietena la spital deci zilele astea am fost very,very busy daca ar trece toate zilele cum au trecut astea trei....eeeei...;nu mai avem mult si ne tinem bebeul in brate

toate fetele!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Irina doar ce m-am uitat acum la montajul tau super misto observ ca Fabian a fost un grasut cd s-a nascut de fapt ai si povestit lucrul asta

Fetele eu ma uit tot timpul la poze cu bebicii vostrii si incerc sa-mi imaginez cum o sa fie al meu vorba lui Katia sau Raluka nu mai stiu exact eu bionda el biondo(sotul)per forza sara biondo dar...cine stie...brunet nu are cum sa iasa deci stim culoarea parului

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput