Mamici si Gravidute de ITALIA (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Irina20 spune:
Neatza, 

Bionda eu nu puteam sa dorm din cauza
,ca sa ce se mai zbatea...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
bionda spune:
Prezenta si eu la datorie
Mai da 
mai sunt,eu imi calculam saptamanile dupa UMC si imi iesea ca sunt in sapt 35 dar de fapt sunt in 34 offfff....nu mai inteleg nimic
si eu care ma bucuram ca vine bebe mai devreme
Am terminat de facut curat, mancarica, sunt o harnica ce mai![]()
Irinaziceai ceva de o adresa de yahooo
Am o pofta de
si cafea dar parca n-as vrea sa mai beau macar acu pe ultima sutami-e frica ca-i fac rau
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Irina20 spune:
da Bionda intra pe irinanello,si daca mai vrea cineva....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
abramburika spune:
Ciao!!!
bionda - eu tocmai in ultimele sapt. de sarcina am baut la cola cat n-am baut toata viata mea. Aveam asa o pofta !!!!! Acu' eu nu-ti zic sa faci ca mine
... cred ca de aia a fost Silvia asa agitata, un adevarat duracell. Cafea nu beam ca nu aveam voie ... aveam tensiunea mare. Da' tu stai in Italia? Si sotul de ce nu e cu tine? (daca te deranjeaza intrebarile, nu raspunde, nici o problema
).
Am facut clatitele ... cine vine? ![]()
o broscuta mica, mica ...
Berarpiri spune:
bionda dc nu-ti cumperi Coca Cola fara cafeina?
Aia nu cred ca ii face rau.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
camicreata spune:
Buna fetelor.Scuze ca nu am intrat pana acum dar stiti cum e dupa ce nasti.In sfarsit a venit bebe pe lume.Sunt foarte fericita atat eu cat si sotul si intreaga familie.Este un vis nu-mi vine sa cred ca-l tin in brate dupa lungi asteptari.
eu va pupic pe toate

Poze Vacanta
Berarpiri spune:
cami-felicitari noua mamica!!!
Multa,multa sanatate la amandoi!Cand mai ai timp,
povesteste-ne.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Neatza 

nou
micio spune:

Cami, felicitari, sa va traisca! LAsa-ne data nasterii sa trecem pe lista, te asteptam cu poze!
Bionda, saptamanile se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii.
Eduard-19.01.'06