Mamici si Gravidute de ITALIA (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Berarpiri spune:
'Neata!
stefania ma bucur ca ai dat un semn
de viata!
bionda aici nu se da nimic.Nasul nostru
a dat flori la asistente,si s-au uitat ciudat la el,de
abia au vrut sa accepte.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
La multi ani Fabian de Irina pt cele 6 lunisoare!!!
Al meu face azi 8.si stam si noi in 4 zampe .multa sanatate la puiutzi

mami de cristian 14 martie 2008
Irina20 spune:
Multumim,si multi inainte si puisorului tau![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
Bionda citeste aici, iti va fi de folos,http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=1173
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
nu mai intra ca nu da tot linkul,daca vrei intra pe adresa mea de yahoo sati dau sa citesti ceva legat de travalui
nou
abramburika spune:
Ciaooooo!!!!
La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!!! 
A iesit soareleeeeeee ... urraaaaa !!!!!
o broscuta mica, mica ...
Berarpiri spune:
La multi ani Fabian!La cat mai
multe lunisoare,sa cresti mare,sanatos si frumos!
Ne-am intors si noi din oras.Am avut noroc ca nu
a plouat,acum iar se innoreaza.
[red][bionda/red] msi si de calcat,sau ai terminat
ieri?Nu vii si la mine sa imi dai o mana de ajutor?![]()
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
abramburika spune:
Revin si eu cu intarziere sa raspund la cine dorea reteta de gogosi ... Eu ma inspir cu drag de pe www.e-retete.ro/" target="_blank">e-retete, unde am gasit muuulte mancaruri apetisante. Nu stiu daca au reteta de gogosi, dar daca scrieti fetelor (admin) Ioana sau Angela, va vor rezolva cu siguranta ... sunt ff receptive si dragute.
EDIT: m-am uitat pe site-ul resp. si am gasit si reteta de www.e-retete.ro/retete/gogosi" target="_blank">gogosi. Spor la treaba si pofta buna
!!! Eu am in plan sa execut niste clatite ...
o broscuta mica, mica ...
Raluk31 spune:

La multe lunite,Fabian si Cris!
Stefi,chiar ma intrebam daca ati ramas prin Ro![]()
Roxali,multumesc,dar eu nu ma simt asa..uneori nu ma mai tin nervii,ma gandesc ca m-as duce in vacanta sau as face altceva![]()
Weekend placut,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
Iara sunt in tura de noapte
Am avut si un cosmar din care m-am trezit cam sperioasa
am dat imediat drumul la tv si mi-am ciulit urechile mai ceva ca un iepure
Azi imi vine sotul
ce bine,ce bine,
ca asa de tare m-am plictisit singurica
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/