Mamici si Gravidute de ITALIA (39)
Raspunsuri - Pagina 9
Berarpiri spune:
bionda e f. bine ca va fi cineva cu tine
dupa nastere.Eu nu stiu ce faceam fara mama...cred ca mancam
,,rabdari prajite".![]()
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Toata lumea la nanic...
Chiar daca am stat acasa tot nu am intrat pe forum...ba la posta,curatenie, o barfa cu mama...
Daca tot vb de munca nici eu nu ma dau in laturi de la nici o munca...de ex in fabrica pana sa nasc al 2 leabb eram si femeie de serviciu...acum chiar ca am intrat si noi in criza fin nu prea mai avem de lucru
.
Sarbatorile vroiam sa le facem la munte ,unde am fost asta vara, darrrrrr ptr ca vom nasi in Ro la vara vom sta acasa si doar de Rev vom face la rest cu prieteni
Si la noi a plouat astazi,dar imi pare rau ca nu am duso afara pe printesa ca tare maraita a fost...s-a cam invatat afara![]()
Vb de gravidosenie...cu primul nu am patimit mult cat eram gravida,dar am nascut greuuuuuuuu si cu ventuza tras
...cu printesa invers
...chiar imi aduc aminte ca nu aveam chef de nimic si nu-mi gaseam defel pozitia ideala
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluk31 Salutare,fetele! Na,ca mi s-a intamplat si mie..a cazut Anais cu capul pe gresie Pana acum,insa,pare ok..Andreea,am iesit,ca asa mai doarme si ea..m-am plimbat o ora prin ploaie,dar macar s-a mai odihnit un pic.In ultimul timp,e chiar nasol,nu mai reuseste sa doarma in pat in timpul zilei,mai prinde cate o juma de ora in tranzat sau afara,in carucior..Incerc s-o duc la un osteopat la masaje,in Franta e o practica curenta si chiar da rezultate. In rest,ce sa va mai zic,mi-e mintea plina de ganduri,nu stiu cum sa mai fac sa fie bine si vad ca mai apar si altele pe langa..Uneori am senzatia c-o s-o iau razna. Kay,sper din tot sufletul sa reusiti sa faceti operatia! ![]() Raluca de Anais Iasminawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
Raluk esti o mamica de nota 10 ...stiu ca e greu cand pierzi si nopti si ziua e si agitata...la fel am patito cu primu cu smonul adrmea seara tarziu si ziua ca ploua,ningea sau soare 40 grade afara ca altfel nu dormea
...la 2 ani facea innot cu gandul ca va adormi mai repede searaCand va incepe se mearga sigur va obosi mai mult
Imi pare rau ca a cazut...daca te linisteste pot sa-ti spun ca si a mea de doua ori nasol...chiar si pe scari noroc ca s-a oprit pe a doua treapta...dupa toate sperieturile am devenit fff atenta si sant mai speriata in casa decat afara
poze
Roxali spune:
Care nu aveti idei d mancaruri...eu mai bine nu le pun in practica...dar la o musaca tot mas risca
noapte buna si o zi buna maine fetelor
poze
slimatei spune:
neata la toata 
v-ati gandit voi de unde beti azi
-ua?![]()
nu am cum sa intru pe net..acum am intrat tot pe compuetere din sat
..inca nu am reusit sa-mi cumpar un comp(dupa cum stiti al meu e terminat,l-a brusciat un fulger..mama lui...) ..cred ca pana la urma tre' sa fac finanziamento..ca vad ca nu ne mai ajungem deloc
imi pare rau ca nu reusesc snici sa va citesc dar nu pot sa stau pe comp altora..aseara am incercat sa intru pe mesenger si mi s-a sters toate mesajele offline..
aveam o graaaaamada....mie asa o ciuda..macar daca reuseam sa vad cui i-a fost dor de mine..
caci mie mi-e asa de dor de voi
poate reusesc sa intru azi pe mes...
va pup promit ca intr-o zi ma voi intoarce in fortza..![]()
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei neata la toata ![]() v-ati gandit voi de unde beti azi -ua? |
neata si de la noi
wow lume noua
cine da cafeaua
cind iti faci calcu si intri mai des?
cum sinteti?????? brocutza?????
eu azi am ramas acasa aseara a avut febra piti si e putin racita are mucuti,ii curge nasul si tuseste putin

in rest toate bune,azi lenevim :)) acum nu are febra deloc se joaca frumos e cuminte citeodata smiorcaici
oricum nu ma pling
Roxali-cam peste tot e nasol cu serviciul,se gaseste destul de greu.....
a dopo,merg sa ma mai invirt prin casa:)
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
mamii spune:
neatza si de aici
Stefi nasol fara calc.Dar multam de cafea.Ce face broscuta?:D
Raluca nu te impacienta cu cazutul..de acum incolo..o sa tot cada trebuie sa te ''obishnuieshti'' ca sa zic asa..
Super ca faceti en france...il joyeux noel..![]()
bionda spune:
Hopa si eu
! Fetele aici se da ceva la asistente?(ma ref ca in ro prosoape si altele)bacsis se da?
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Irina20 spune:
Bionda eu nam dat nimic la nimeni.
Azi ingerasul
meu face 6 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
mamii spune:
bionda nici e nu am dat nimic...nimic nimic nimic...am avut cu mine doar bagajul de spital si hainel bebelushului ![]()