Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
Petro-nu m-a exprimat cu jena deci nu as avea de ce sa ma jenez,de era asa inventam ceva....nu?
cite si mai cite fac asta,din tot cercul de prieteni aici toate fetele asta fac
pina la urma ceva iasa dar nu vreau sa stau acasa,m-am saturat un an si ceva de stat pe tusa
sper sa gasesti ceva bun
Raluca-imi pare rau de cazatura,din pacate se intimpla
Irina-e sigur dintisor,asa se vede o liniuta alba
in curind o sa iasa

raportam si nou 8 dintisori 4 maselci si 4 canini

Nelia-reteta cred ca e simpla nu stiu cantitatile dar face o prietena f bune
faina,zahar,putin sare,apa calduta si drojdie faci un aluat ca pt paine nu moale,drojdia o inmoi in apa calda si apoi faci aluatul si il lasi la dospit acoperit la cald,apoi intinzi pe masa cite o coala si le tai cu paharul apoi le mai lasi putin o sa vezi ca cresc din nou putin apoi le pui in ulei fierbinte si asa ies pufoase
sper ca te ajuta reteta dar nu stiu cantitatile
de gatit inca nu stiu..... ce fac

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Sunt receptiva la ce ma sfatuiti si de aceea ma bag la nani
Andreea stai linistita ca nu mi-ai facut poftama bagam si eu in seama

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ce imi puteti spune descpre decalotare,ca la Fabian de fiecare data am grija sa ma ocup de el dar pana acum nici o schimbare.La voi cum e?

Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!

Aici e chiar vijelie azi,nu stiu daca vom putea iesi..

Referitor la mancare,pt noi nu ma stresezDar pt Anais am sa introduc de maine a doua pappa.

Ce faceti de sarbatori?Noi am reusit sa reunim familiile si vom petrece primul ei Craciun cu totii,en France.

O zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Irina, noi nu decalotam, pediatrul ne-a spus sa nu umblam la cucutz, il spal cu apa fara sa fortez preputul. Pana acum nu a facut nicio infectie. Ti-a spus dr ca trebuie decalotat?

Nelia, www.e-retete.ro/retete/gogosi-iliuta" target="_blank">reteta asta mi se pare interesanta, n-am incercat-o ca am oroare de prajeli, dar as manca cate o gogoasa cand si cand. Daca nu ai foarte cald in casa sa cresca bine aluatul, da drumul la cuptor la 30 de grade si pune-l acolo la crescut (eu asa procedez)

Katia, ce bine ca ai ocupatie, si eu as lucra orice ..dar e criza in satucul asta

Raluca, noi pe acasa de sarbatori, al meu sot lucreaza.

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

abramburika,mamii
- eu stiam ca schema pt. dinti
zice de la cate luni incep anumiti dintisori sa iasa,
nu ca tre' sa iasa neaparat in perioada aia.In schimb
cu greutatea e altceva,te ajuta sa vezi daca creste
bine copilul;vreau sa zic ca dintii tot ies pana la
urma,nu inseamna ca un bb e inainte (ii pot iesi
toti odata).Pe cand,daca greutatea difera mult,
inseamna ce ceva nu e in regula...

raluca si aici e la fel vremea .
De Craciun suntem aici,nici o sansa sa mergem in tara.
Sper sa vina sora mea la noi ,imi doresc f. mult.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

berapriri.. faza cu dintii nu e chiar asa ca ''ies ei pana la urma'' caci exista copii la care le lipsesc dinti sau daca nu ies pan la o anumita varsta se fac nishte investigatii(nu shtiu as iti zic exact ce si cum)Si cu greutaea este la fel.Este ca o indrumare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Bineinteles ca nu este o regula si fiecare copil are ritmul lui ... la dinti ma refer, dar, orientativ, asa cum este si cu greutatea, s-a studiat si constatat ca la varsta X tre' sa aiba X dinti. La fel si cu greutatea ... la varsta X tre' sa aiba X kg, statistic vorbind. Cica pana la 3 ani tre sa apara toata dentitia provizorie. Deci, ori ca apare de la 2 ani in sus si ies precum pop-cornul, unul dupa altii, ori ca apar de la 1 an in intervale mai mari, e ok. In fine, asa cum spunea mami, daca dr. considera ca e motiv de ingrijorare daca nu apar pana la o anumita varsta, se fac investigatii. Cam asa am inteles eu lucrurile cu dintii astia din citite pe ici pe colo. Oricum, mie asa mi-a spus dr. ca are prea multi la varsta asta, dar nu e de preocupat, fiecare bb are ritmul lui. Ce vina avem noi, doar nu i-am plantat eu acolo, asa e copilul .

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Eu sper ca de sarbatori sa fim deja in trei in rest unde o sa fim si ce o sa facem nu conteaza vai de abia astept sa facem bradulDaca nu ar fi bebele mai mult ca sigur am fi mers cateva zile la munte.S-ar putea ca dupa ce nasc sa vina mama si cumnata mea pt vreo doua saptamani deci singuri nu o sa fim

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput