Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza

Multumesc Bionda,tu ce faci cu burtica cum mai e,apropo cate saptamani ai aucm 35-36?????

fetelori ce mai gatiti ca eu tare mam mai saturat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neata!Azi sunt matinala,si dau eu .

Am dormit putin si sunt ,ii ies
maselutele,asa ca iar ne asteapta nopti
nedormite.In rest totul bine,am profitat de
timp frumos si am mai iesit cu strengarita la plimbare.

O zi buna!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Irina -scriam in acelasi timp.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Si eu am dormit cam rau, asa ca iau doua portii de cafea, s-a trezit Eduard toata noaptea, cred ca i-a fost frig.

Cami, auguri pt prima lunita a lui Sebastian!

Berarpiri, scumpa Ambra !

Bionda, chiar asa sunt "nicio" ?? Io's mai!

Roxali, sanatate piticilor!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/" target="_blank">Poze ca sa nu raman restanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ciao fete!
iete si eu pe aici dar nu apuc sa scriu prea mult ca mereu am ceva de facut...
frumoasa ambra dar de ce nu ii lasi parul lung...sau creste greu.eu la al meu daca nu il tundeam de 3 ori avea parul pana la urechi si mereu am zis ca daca as avea o fetitza simbolic ar avea par lung si rochitza roz.eu asa vad fetitzele.am vazut ca rozalie este si o scumpete la fel...asteptam parutul sa il prindem in coditze cand pleaca la azil!!!
bionda...eu cand am avut eminentza de nastere prematura la 34 de sapt spuneam ca sunt in sapt 36.si ei asa calculeaza.eu spuneam ca am 36 si ei 34.eu 36 dupa ultimul ciclu dar tu ai ovulat cu 2 sapt dupa...sau se intampla si cu 2 sapt inainte si asa se nasc la 38 de sapt.eu am tot asteptat si degeaba.de aia se asteapta pana la 42 de sapt ca normal ai avea 40 si ai fii la termen.eu stiu ca baietii sunt mai lenesi si ies mai tarziu ca fiumeo care l-am indus un pic de am crezut ca mor,iar fetele mai repede.
ps:multu pt retetele cu gogosele...
pup

azi implinim 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!Slaba miscare pe aici..

Andreea,frumoasa strengarita..nu-i e frig fara caciula?

Oana,vad ca mai nou sta la pozat micul print!S-a dus vopseaua de pe faianta?

Nelia,ce mai mananca Cris?

O zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna ziua si de la mine! Mai draga Oana mie mi-a intrat in cap "nicio" si sunt slabe sanse sa uit deci iti sunt datoare de Pasti .

Asa,deci cu saptamanile m-am convins apropo voi cum vi le-ati calculat?

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

raluka sincer nu pre am ce sa iti spun pentru ca e un mangerone...
manaca tot cate putin si din toate.in afara de peste.
vad ca biond nu vrea sa imi spuna si mie daca e de acord cu cele spuse referitor la saptamani.e k.
in rest al meu merge de-a busile cu spatele.acum a dat cu capul de o jucarie tare si plans de s-a facut mov.a 2 oara deocamdata.cred ca mai are de dat pana se invatza

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Nelia hai sa-ti povestesc nu stiu ce sa-ti raspund pt ca sunt un pic nedumerita adica la primul control doca mi-a calculat dupa UCM,la al doilea tot dupa (alt doc)la al treilea cu o sapt in minus bn aproape acum stie(scuze de expresie) La odiseea de nov-dec vad ca unele isi trec saptamanile dupa UCM iar altele cu doua sapt dupa deci.... Si acum iti zic datele mele UCM 18-03-2008 iar DPN 23-12-2008 acum zimi si mie eu in cate saptamani sunt de fapt 36 sau 34

Chiar ma gandeam zilele astea ca in caz ca trec de DPN ce trebuie sa fac mai astept sau trebuie sa merg la spital sa fac un control sa ma asigur?

Asa si sa va mai zic o chestie ca poate are vreo importanta noi ne-am protejat tot timpul si am incetat s-o facem(asta pt ca am vrut sa raman)exact dupa UCM iar la mine menstruatie tine vreo trei-patru zile si am avut imediat contact sexual deci...si inca ceva eu nu il am deloc regulat am citit pe undeva ca data nasterii dep si de toate chestiile astea.Am intrat putin in amanunt dar asa ai sa intelegi mai bn cum sta treaba cu sarcina mea

Hai ca v-am plictisit sa nu ma injurati please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!!!!

Friiiiiiigggg ... vine iarna !!! Am scos un pic nasucul afara azi, da' e frig tare!

Asa .... sa ne laudam un pic: am prins curaj si am facut primii pasi singurica, am lasat canapeaua ... aseara pe la 23,00 aveam program de mers ... iar tati a pacalit-o cu telecomanda ca sa se desprinda de canapea si sa mearga singurica. Era asa de vesela!!!!!!!!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput