Mamici si Gravidute de ITALIA (39)
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
bionda - da, se calculeaza nr. de sapt. dupa prima zi a ultimului cilcul menstrual. Chiar daca acesta e neregulat. Asa era si cazul meu ... aveam probleme cu ciclul, dar in momentul in care am ramas gravida am calculat sarcina dupa prima zi a ultimului Cm. Iar la ecografii imi iesea mai mare sarcina decat termenul prevazut ... si pana la urma am nascut cu o sapt. inainte de termenul prevazut. Deci, vezi ce varza era totul
. Cand o vrea D-zeu pana la urma, e ceva ce nu putem noi controla.
Iar pe-aici se spune ca la prima sarcina "i primi 10 giorni ti li regala la Madonna" ... adica nasti inante cu 10 zile ... la mine s-a potrivit, ca aveam termenul pe 20 nov. (dupa ciclu) si am nascut pe 10
... iar dupa ecografii aveam pe 16-17 nov.
o broscuta mica, mica ...
mamii spune:
ciao si de pe aici
Bionda..nu ash putea sa iti zic eu sincer cum se calculeaza caci eu eram in incurctura..Nu shtiam data ultimului cm dekt aproximativ...shtiam cam care ar fi ziua cu pricina..dar nici aia exact...Asa ca m-am luat dupa ecografii..si am asteptat sa nasc
Oricum in ultima luna de sarcina ai controale mai dese si monitoraje...chiar si zilnice.
abramburik felicitari pentru primii pashi
micio nu m-as fi gandit in veci ca micio vine de la 
Mai vroiam as zic cate ceva ..da am uiatat
aaa berarpiri super frumoasa printesica ta
Raluca tu deja porti caciula?!
Irina20 spune:
Aici e noua jucarica a lui Fabian![]()
Mie nu m-ia raspuns nimeni la intrebarea:ce mai facteti de mancare?![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
micio spune:
Felicitari pt primii pasi Silvia! Petro, si eu am primit regalo 10 zile de la Madonna
Mamii, chiar ma intrebam unde ai disparut... Cu micio, sta treaba asa: tot incercam sa-mi fac id pe DC si combinatiile cu oana erau ocupate, am scris micio ca vecina isi striga pisoiul ![]()
Raluca, vopseaua de pe faianta se curata cu apa, nu se intareste... CAnd picteaza cu rosu zici ca au avut loc crime in cabiana de dus! II place sa stea la pozat, incepe si rade, pe la gradi a invatat ca eu nu i-am mai facut demult poze.
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
micio spune:
Irina, draguta jucaria si frumos bebel! De mancare azi am facut un sos: am scos carmea din 3 carnati (ca e gata condimentata) am calit putina ceapa, pus bulion si gata sosul, am mancat cu mamaliguta ca-mi era pofta... Idei se gasesc pe site-uri culinare, chef de bucatarit nu prea am 
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
mamii spune:
micio...tare ideea si tare ash manca si eu cu nishte mamaligutza..hmm mi-ai facut o pofta..
irina ...ieri a facut soacramea o ciorba de vaca...si azi o sa fac eu nishte cartofi prajiti sau piure cu mushchi la gratar..
Berarpiri spune:
Revin si eu,mai odihnita,ca am tras un,,pui de
somn" cu Ambra de la 10-12.30.
Multumim pt. complimente!
neliacris- si noua ne place parul
lung,doar ca am fost nevoiti sa il taiem ,era slab
si rar.Acum nu il mai taiem.
raluca- atunci cand i-am facut poza
nu era vant,dar daca e vant si innorat,e frig fara
caciula.Eu incerc sa nu o infofolesc prea tare,e mai
bine pt. ea.Anais cum e?
abramburika-felicitari pt. primii
pasi!

Acum incepe distractia!![]()
irina-si eu sunt in lipsa de idei
cu gatitul.Am vazut jucaria...si la Ambra ii placea
f. mult palestrina,se juca pana adormea.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Abramburica
felicitari pt primii pasi si ai o fetita frumusica foc ca o papusa!
Mami ma indoiesc ca o sa am controale dese pt ca pana acum am facut doar doua eco,doca ma chemat la control cam la o luna si jumate si atunci nu prea m-a bagat in seama dar cred ca v-am povestit, ultima oara am fost in octombrie si mi-a zis sa nu mai vin ca totul e bn iar bebe creste si fara atatea controale
acum merg sa fac tampon vaginl si apoi pe doi decembrie la ultimul control sa duc analizele si ce mai trebuie
dar nu in cabinetul lui ci in spitalul in care o sa nasc.
Irina eu azi mi-am facut un pireut de cartofiori+ carnita de pui
maine am in program peste
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
bionda spune:
Katia pe unde esti?
Nu mai vrei sa vb cu noi
?!
Raluka voi cum ati ales numele? Am auzit de Anais cd am stat in Franta si m-i s-a parut super interesant numele
Giorgi rezolva treaba cu netul ca-ti duc dorul
Sarcina evolueaza bine?Sa ne dai vesti
!
Polia 
bebele meu
bionda spune:
De multe ori era sa o botez si pe Andreea in loc sa scriu Berapiri imi venea sa scriu Beragril da de unde si pana unde....
noroc ca imi verificam mesajele 
Bradutul cand il faceti?
Polia 
bebele meu