Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Multumesc fetelor,am pus si am facut o ciorbita din pulpa de curca si un piure cu salcitia

Si aici e si vechea jucarica in care acum numai sta decat daca ii dau sa manance

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

irina foare frumoase jucariile.Si eu la alex am avut balansoar deala cum e in prima poza dar nu l.a folosit nciodata..e nou noutz in cutie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hallloooooo
da comica mai esti Bionda
hai ca eu am scapat de botezat
eu eram cu biondo per forza

Oana-daca tot vine vorba de micio sa-ti zic si eu ceva,unde merg la lucru tipa are o foto cu nepotica ei si are fetita o barbetica unde scrie il mio micio de cite ori sterg praful si o vad ma gindesc la tine
am vazut pozicile cu marele pictor,e un scump
ce mai zice nou?
a mea a invatat sa sufle nasucul la citi mucuti avem si face ciao ciao cu minuta
cind aude muzica danseaza si lasa sederino in jos
e o scumpa
duminica m-a exterminat de rauta ce a fost,nu-i intram in voie cu nimic nici eu nici adi

Raluca
-cadou de craciun eu ii fac Giuliei bunicii sotul meu e un bunut dragut scump tot la un loc avem cadou craciunul in ro anul acesta toata casa
asta da surpriza mai alea pt mama si tata
chestia e ca nu am fost din iarna 2000-2001 si tare imi era dorrrrrrr

Berarpiri-e tare scumpa Ambra,a crescut tare mult
eu ii pun caciula ca e destul de rece deja

Abramburika
-felicitari pt primii pasi,e super emotia
hai ca incepe distractia de acm si la tine

Mamii-
te astet la un gratar

Irina-e tare dulce Fabi
ce bine sta in jucaria noua
de mincare ce mai facem??? greutttt.... cu atitea idei
ieri am avut spanac ziua lui popey in seara asta fac pasta con sugo ragł sau amatriceana cu bistecha si salata si poate cartofi prajiti
iar la giulia vad eu ce-i combin ceva pe linga pasta

o seara placuta

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mdaaaaaaaa pai mai ioana la gratar vin oricand numa cheama-ma
La mancat chiar ma pricep

Intradevar emotia primilor pashi e....ce mai ...emotionanta iar mai apoi epuizanta in functie de copil.

Vroiam sa va zic ca la noi in ro in unele zone a nins in caz de nu shtiati.

Ca sa va zic de noi...Alex creshte..alearga..uneori e cuminte uneori e inca exagerat de energic si nu ii fac fata.Zice tata (de dimineata) shtie sa faca shht cu degetu..sa faca puuu (adica pute) la pantofi/adidasi/papuci/picioare ,mama zice tare si raspicat in principiu cand are nevoie apa,hummm (la che buono) ...apoi face ca vaca/cainele/pisca/iepurele...hmmm sa il mai laud? Mananca singur si se murdareste din ce in ce mai putin..dar are si momente in care mananca doar daca inmoaie in paharu cu apa mancarea.As putea sa vb o zi intreaga despre cum ne desfashuram...MOR de dragul lui cand noaptea vine si ma ia in brate de dupa gat si sta nas in nas cu mine..imi vine sa lesin de fericire.

siii ca sa va zic un secret da sa nu ii ziceti lu katiapam.Duminica am mancat la ea gratar....Giulia era racita si ragushita si nu prea ii intra nimeni in voie..dar e o dulceata de fetita .Asa ca acu pot sa ma laud ca ..Alex a fost tare cuminte (ptiu sa nu il deoache mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro,felicitari pt primii pasi!Poate asa devine un pic mai independenta de mami

Da,Mamii,incredibil,dar adevaratNu caciula,dar basti.Pe Anais n-o las fara,e rece.

Bionda,de acolo vine numele,sotul meu e francez

Irina,vad ca esti harnica tare

Katia,ma bucur pt voi,sa aveti un Craciun ca in povesti!

Andreea,Anais e in acelasi stadiu,mai facem vineri o eco..pt linistea mea

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Nelia,ma refeream la orele lui de masa,ce anume mananca dimi,la pranz,seara si mai stiu eu cand,chiar daca sunt mai multe variante..

Oana,hai mai,sa punem si noi de un gratarPrea ma enerveaza gagicile astea...

Bionda,daca ti se pare ca ceva nu-i ok,du-te la control suplimentar.Si nu mai baga in seama toate alea,ca nu face bine la ten

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Raluca,in mes trecut am vryt sa scriu ca nu e un mangerone si mi-a iesit ca e.
deci el nu prea papa.am sostituit amandoua mesele de ceva luni.al meu ped mi-a spus la 5 luni sa incep papele iar la 6 sa ii sostituiesc si cea dea doua.el a avut intre timp problema cu nemencatul,si a cam lungit-o.nu manca nimic sa nu mai spun ca linguritza nici nu isi baga gura in ea.acum la 12 sau in jurul orei papa mancare,papa pronta cumparat cde diferite gusturi iar seara incerc sa ii dau a 2 papa dar nu prea vrea mult.maxim 100 gr apoi iaurt,sau fructe sau cu fructe sau fructe cu branzica.maine am sa ii iau si eu ficatel sa ii fac cu un pic de mamaliga...nu prea pot sa iti spun exact un orar sau cantitate caci el mananca numai ce vrea si cat vrea.apoi completez eu masa cu ceva sa aibe ceva in stomac.inainte de culcarica la 3 ii dau ceai apoi cand se trezeste ori papa 2 ori lapte ori mai stiu eu ce...nu stau sa calculez tot ce fac pt el incerc sa ii dau din toate categoriile.proteine,fructe,minerale,pestele nasello cu patate,cand ma maraie ii dau un piscot,jumate il mananca ,jumate da la pui...sera daca a mancat bine la 6 a 2 papa ii dau lapte gol.daca nu ii pun cereale nestle.noaptea ii dau pe la 4 ceai, la 6 laptic cu biscuiti.de aici ti-am spus.in pape mai bag eu asa dupa cium am inspiratie,brocoli,alta data ardei,spanak incalzit doar 1 data....
deci e bine?
si cum am spus copilulu meu minune a invatat mersul de-a busilea .doar ca e cu spatele.se impinge in maini si il gasesc bagat pe jumate sub pat sau patut.

-asta cum mai o pot schimba?am luat olitza,ne familiarizam cu ea

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Nelia, felicitari pt plimbaret, e bine si cu spatele

Katia, ce draguta sa te gandesti tu la mine . Nu poti pune filmulet cu pitica?

Raluca, chiar trebuie sa ne intalnim ca fetele astea prea ne oftica , va astept oricand la gratar, semineul e pregatit ...am cunoscut o romanca ce are macelarie si prepara carne de mici, i-am probat si sunt tare buni

Mamii, anuntasera ninsoare si la noi pe duminica dar vad ca au modificat prognoza...abia astept sa ninga!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pe fuga ...

Multumim fetelor pt. urari ... da, e o emotie de nedescris asta cu primii pasi. Realizez ca e o etapa importanta in viata ei si a noastra ... am fata mare, ce mai!

Pt. fetele in pana de idei culinare, am mai recomandat eu www.e-retete.ro ... eu de-acolo ma inspir. Sunt explicate bine, cu imagini si usor de facut retetele. Azi am facut o mancarica de ceapa cu aripioare de pui (nu de-acolo) ... mmmmm !!!!!! Iar ieri am avut manaliguta cu peste prajit si mujdei de usturoi ... mancaruri lejere dupa cum se vede ... Noi suntem fan mamaliguta, in special cu branzica, deci mancam des ... si Silvia vad ca ne-a mostenit, ii place la nebunie!

Vazut poze cu bb jucausi, jucarii frumoase ... la toti!

Ce fain, sarbatorile in Ro ... si mai fain ca e zapada!!! Peste vreo 2 ani, sa mai creasca Silviuta un pic, vom merge si noi iarna acasa ... tare mi-ar placea sa-i vad mutrita cand va da de zapada, de om de zapada etc. Au alt farmec sarbatorile in Ro ... Anul asta insa vom sta pe langa casa, mergem si/sau primim vizite ... Aaaa si musai pe 24, de ajun, la Gardaland, e o atmosfera de basm ...

Gata, pe maine! Notte!!!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Petro, m-au terminat retele de pe site-ul respectiv. Uite ce vreau sa incerc maine: http://www.e-retete.ro/retete/cuib-de-viespi , ce tupeu am prins , nu-i buna starea asta de casalinga.... deci nu ma asteptati la povesti ca sunt cu mainile in aluat

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput