Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

oana - am facut cuibul de viespii ... sunt bestiale ... de bune!!!! Le-am facut simple, cu nuca si cacao, cu cocos ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele,ati luat-o razna cu gatitul astaAr fi fain daca s-ar si materializa ideile voastre aici pe forum,as lua de dimi ba un cuib,ba o gogoasa...sa am energie toata ziua!

Nelia,eu ,de cand s-a nascut Anais, ii tin o evidenta a meselor (ora,aliment,cantitate) + reactiile aferente,asa imi dau seama daca ceva ii afecteaza starea in rau de ex..Maniaca,ce mai

Unde e Gardaland-ul asta?!Pe langa Milano presupun...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abramburika sa-ti traiasca micuta bipeda

Raluk pai copiloi sant catolici si imi face chiar placere sa ies la noi in sat ca are si praslea cu cine topai...de fapt imi place orice numai in casa sa nu stau

Vad ca lui praslea i-au trecut mucisori,dupa un meci infocat...printesei ii curat de zor nasucul si sper sa nu se lasa cu febra

ma duc la nani ca maine am de prajit...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Neata si o !!!

Vaaaiiii ce chin sa adorm copilu'!!!! A dormit de la 20 la 21 si dupa aia tocmai la 0,30 a adormit iar. Era vesela, nu avea nimic ... doar chef de joaca . Asa-i cu mersul asta? E doar inceputul? Imi vreau fetita mea cea dulce si dormigliona inapooooiiii !!!!

oana - gata aluatul? Tzaica a fost buna ????

raluca - sa stii ca si eu am fost o perioada asa atenta cu mancarurile fetei, cantitati, ore, somnul ... da' nu neaparat ca sa-i fac eu vreun program ca la carte, ci ca sa am o evidenta, asa, pt. mine. E normal, cred.

www.gardaland.it/it/home.php" target="_blank">Gardaland nu e pe langa Milano ... mai aproape e de Brescia ... si noi facem vreo 1 si pana acolo ...dar merita! Am fost acum vreo 3-4 ani iarna, fara bb, normal , si a fost nemaipomenit. Imi imaginez cu Silvia cum va fi .... e Mos Craciun in carne si oase, spectacole de toate felurile, patinaj pe gheata ... fff frumos, recomand cu caldura, mai ales pt. pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! Mersi de cafea Abramburica mmmm...buna mai e!

De ieri m-am apucat sa spal si sa calc hainutele lui nu stiu ce mi-a venit dar vreau sa am totul pregatit

Azi se anunta a fi o zi frumoasa,se pare ca merg la o plimbarica sa mai casc gura prin magazine

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Raluka de acord cu tine zau ca nu m-as supara daca ar gati cineva pt mine Mie personal nu-mi displace sa fac mancare dar in perioada asta am lasat-o cam moale cu gatitul si nu ca nu ma simt bn pur si simplu mi-e lene

Am visat azi noapte o groaza de morti si pesti bn eu nu cred in vise dar cateodata ma mai intreb ce semnifica

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

E frumos si pe la noi ... soare ... ma pregatesc sa fac un giro nel mercato dupa ce se trezeste puturoasa mica!

bionda - cu placere!

Pana la urma stii ce e bb mic? V-ati gandit la nume? Spor la pregatit lucrusoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ce era cu Gardaland?eu nu vreau sa mai aud de parcuri de distractii!!!
am fost cred ca in iulie sau august la LunaPark!si in timp ce ma dadeam eu pt 1 data in viatza pe o barca care te urca si te arunca in apa sotul statea cu cris,inainte de a urca am scos banii din potofel,l-am bagat inapoi in geanta,in geanta mai erau cheile de la casa de la masina.a.si in portofel aveam tot si doar 2 euro,aveam parul de la botez a lui cris(nu ma intrebati ce cauta acolo)buletin ro plus italian,permis de conducere,tesere medicale teserine de tot felul,conad chicco bimbus...cand am dat sa iseim din parc ma intreba sotul ca daca cheile de la masina sunt la mine.am spus nu .sunt in geanta.dar geanta?
asa am ramas la draku in praznik fara a putea pleca cu masina ca nu mai aveam chei,cumnatul meu a sart taparela de la casa sa intre sa ne aduca dublura.
si inca in mom de fata sunt pe jos,fara carnet!!!
Ralu e normal la tine sa ii tii contul la cat mananca din cauza regurcitului,al meu nu are probleme ,daca ar avea as pune si eu in balantza ceea ce a mancat si ceea ce a vomitat si a mai ramas in stomac.

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ce era cu Gardaland?eu nu vreau sa mai aud de parcuri de distractii!!!
am fost cred ca in iulie sau august la LunaPark!si in timp ce ma dadeam eu pt 1 data in viatza pe o barca care te urca si te arunca in apa sotul statea cu cris,inainte de a urca am scos banii din potofel,l-am bagat inapoi in geanta,in geanta mai erau cheile de la casa de la masina.a.si in portofel aveam tot si doar 2 euro,aveam parul de la botez a lui cris(nu ma intrebati ce cauta acolo)buletin ro plus italian,permis de conducere,tesere medicale teserine de tot felul,conad chicco bimbus...cand am dat sa iseim din parc ma intreba sotul ca daca cheile de la masina sunt la mine.am spus nu .sunt in geanta.dar geanta?
asa am ramas la draku in praznik fara a putea pleca cu masina ca nu mai aveam chei,cumnatul meu a sart taparela de la casa sa intre sa ne aduca dublura.
si inca in mom de fata sunt pe jos,fara carnet!!!
Ralu e normal la tine sa ii tii contul la cat mananca din cauza regurcitului,al meu nu are probleme ,daca ar avea as pune si eu in balantza ceea ce a mancat si ceea ce a vomitat si a mai ramas in stomac.

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

puiutz de randunica 20008 Nelia corecteaza Nasoala intamplare...cred ca v-a fost tare greu

Abramburica in principiu cand prin independenta...esti mancata...mai ales ca nu are stabilitate mereu aluneca..cade..nu ridica picioru cand trebuie...tre sa fii cocoshata non stop. Dar trece si perioada asta si o sa fie numa bine

raluca e bine sa tii o evidenta...eu nu aveam rabdare din pacate asa ca memoram..nu era greu pentru ca el deja ar fi trebuit sa manance multe si..deabea gusta un formagino..asa ca...mi-a fost destul de ushor

bionda pai f bine ca ai aranjat si lucrurile lu bebe asa nu o sa stai dupa ce nashti sa le iei la spalat calcat ...etc..si o sa stai sa iti admiri copilu

Si eu aseara am avut un vis ciudat.Am visat ca m-au muscat 2 caini...dintr-o rana imi curgea sange iar din cealalta sange cu puroi...

Mergi la inceput