Mamici si Gravidute de ITALIA (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!

Oana,sunt gata cuiburile?

Bionda,si mie mi-era drag sa-i spal lucrusoarele fetei...

Nelia,evidenta as fi tinut-o oricum,e si recomandat cand incepi diversificarea.Oricum treaba cu refluxul a inceput dupa 2 luni si de vomitat,slava Domnului,nu vomita.
Nasoala intamplare in parcul de distractii..

Georgiana,cand mai vii?Cum mai merge sarcina?

Mamii,si eu visez ciudat de cateva nopti..azi-noapte,abia ne mutasem in casa noua si coabitam cu fantomeCaini care te musca..hm,prieteni care te ranesc?!Tine-ne la curent!

Petro,a inceput sa se distreze fata

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am venit din piata ... tot soare si frumos!
Mi-am luat o punga de castane coapte (caldarroste) ... mmmm ... va plac castanele?

nelia - asta pt. ca ai avut tu o experienta negativa sau pt. ca nu cunosti exact conceptul de parc de distractii ... nu e muasi sa te dai in tiribombe si invartitori. Sunt si spectacole de urmarit si altele .. mai ales iarna, cand majoritatea invartitorilor sunt inchise. Daca te uita pe pagina data de mine despre Gardaland ai fi vazut despre ce e vorba.

mami - da, s-a cam dus cu leneveala acum ... tre' sa stau numai de fundul ei. Asta e ... dar e si frumos! Alex ce nazbatii mai face?

oana - treci la apel si zi-ne ce-i cu cuiburile alea? Au iesit bune?

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Am adus www.flickr.com/photos/13596266@N06/3042802315/" target="_blank">cuiburile, cine da cafeaua?
Pentru prima incercare au iesit multumitor, arata a cuib de barza nu de viespe , au crescut mult sau a fost tava mea prea mica, le-am facut cu nuci si cacao. Este o reteta destul de usoara.

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

oana - bravoooooooooo !!!!!!! Hai ca nu arata asa rau ... ai fost promovata la statutul de gospodareasa priceputa !!!!!!!!!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Daca e vorba de mancat,sunt prezenta si eu!
Arata f. bine,Oana!Deci azi ai fost
harnicuta...Nu cumva le-ai facut pt. puiutul tau?!
Avand in vedere ca azi implineste inca o lunita...
!Peste 2 luni va face 3 anisori...ce baiat
mare aveti!Sa va traiasca!

abramburika-asa era si sufletelul
nostru cand a inceput sa umble,pentru ca sunt foarte
curioase sa descopere cat mai multe.Ce frumos ca vreti
sa mergeti la Gardaland!

bionda-macar asa iti mai ocupi timpul
si e mult mai bine ca le pregatesti de acum.Bagajul pt.
spital e gata?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Berarpiri, multumim! Nu le-amm facut special pt el, ca nu mai tin cont de data. Imi dau de lucru sa nu o iau razna cu statul asta in casa. Experimentez, ca se apropie ziua sotului si sarbatorile si trebuie sa duca ceva romanesc la serviciu. Anul trecut le-a dus de craciun piftie, credeam ca s-au linistit si ca nu-i incanta mancarea romaneasca

Eduard a crescut, de cand a inceput sa vorbeasca s-a mai linistit cu crizele, ne intelegem mai bine, ne amuza cu tot felul de expresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,deci talentele ascunse pot fi descoperite si dupa 30 de aniBravo,draguta!La mai mare!

Petro,mie-mi plac castanele...

Azi mare reusita,a dormit Anais o ora..cu mine,e drept,in conditii de noapte (adica cu obloanele inchise),dar ce mai conteaza!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor ma imbolnaviti

In ultima perioada am o pofta de dulciuri ieshita din comun.Arata exagerat de bine cuibu asta de viespi Cred k am sa fac si eu luni Eu am cumparat ceva de genu asta de a ikea cu scrtzishoara parca...si sunt super super bune dar as vrea sa fac si eu... imi ploua in gra la propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

MMMMMM.....Oana ce bine arata cuiburile tale cred ca merg pana in market sa-mi iau macar un cozonac nu sunt pofticioasa dar mi-e dor sa mananc ceva de casa(la dulciuri ma refer)

Eu am terminat inca o repriza de calcat mai am niste hainute si pt maiine as termina repede dar ma doare spatele groaznic si calc cate putin in fiecare zi maine scap ufff ce bine ca tare am obosit

Tot maine imi aranjez bagajul de spital si...gata am sa dorm linistita stiid ca am totul pus la punct ptiu sa nu ma deochi ca tare harnica mai sunt zilele astea

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput