Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

alinaalex, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina, cunosc sentimentul si sunt alaturi de tine. Fi tare si mergi mai departe, cu siguranta va venii si bb2, trebuie doar sa iti doresti si sa speri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alinaalex IMI PARETARE RAU...offff...nici nu stiu ce sa zic...ai grija de tine si incredere in D-zeu si totul va fi bine

dusickax bine ai venit sarcina usoara si bb sanatos...despre secretiile colorate nu stoiu ce sa zic...zic si eu ca Rallu ...la noi e la moda....fuguta la dr si vezi ce zice, eu de cand am pus utrogestan parca e mai bine un pic...ieri nu am avut mai deloc azi iar am gasit cativa stropi maronii pe chilot...deja nu ma mai stresez ....ma rog doar ca bb sa fie bine

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dusickax spune:

Alinaalex imi pare tare rau de vestea aceasta.
iti doresc sanatate si nu iti pierde speranta.

va multumesc foarte mult pentru mesajele voastre. Abia astept marti sa merg la medic. Azi vad ca nu am mai avut acele secretii, dar maine cand incep serviciul sper sa nu reapara.

Mergi la inceput

dusickax si mie mi-e frica de ziua de maine cand ma duc la servici...o sa incerc sa nu ma agit prea tare...am obs ca daca stau linistita in pat e mult mai bine

fetelor ce e cu linistea asta pe aici? pe unde sunteti? sper ca sunteti bine

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Alina, sunt alaturi de tine! Sper sa revii repede printre noi cu bb 2. Si finuta mea a pierdut saptamana asta o sarcina. Era oprita din evolutie la varsta de 9 saptamani si a trebuit sa fie chiuretata. Era primul lor bb si ea e un pic ingrijorata ca are 34 de ani.
Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns: ultimul CM e pe data 5.10. 2008. Cate saptamani de sarcina am de la ultimul cm, 6 sapt sau 7 sapt? Eu socoteam ca am 6sapt si 1 zi, dar am citit pe net ca de cum intri in sapt 6, este de fapt sapt 7. Sper ca intelegeti ce am vrut sa intreb ca deja mi-e f somn si nu stiu daca mai sunt f coerenta la ora asta. Si am dormit aproape toata ziua!!!!
AAAA, si cum pot sa-mi pun si eu sa-mi apara cate sapt de sarcina am, la sfarsitul raspunsului?
Pup burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetelor ,am fost si eu saptamana asta la doctor,totul e ok,i-am auzit bataile inimii la zmeurel,toata lumea imi zice ca o sa fie baiat,dar eu tot sper in adancul sufletului ca o sa fie fetita,merci ca m-ati trecut in listuta,dar ati gresit anul nasterii,este 1979.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Pot sa va zic ca inainte sa merg la doctor aveam niste greturi de nu mai stiam de mine,dar i-am cerut doctorului niste pastile si de atunci e ok,ma simt mult mai bine.Va doresc la toate o sarcina usoara ca a mea,va pup.

Diana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramycubebei spune:

alina imi pare rau pentru pierderea suferita, sunt alaturi de tine sa dea Dumnezeu sa treci peste cat mai repede si sa auzim in scurt timp ca ai reusit din nou.
adriana , mersi pentru urari..........si tie sarcina cat mai usoara si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

ana303maria azi ai facut 6 saptamani , uite aici un calculator http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza , de maine mergi spre 7 saptamani

Dienuta79 ce medicamente miraculoase ti-a dat , vreau si euuuuuu

mie tot nu mi-au trecut greturile, e mai rau, dar cu toate astea am mancat we asta, am obs ca daca imi face cineva papa pot sa mananc ...asa mai in sila ...dar macar mananc ceva...au inceput sa-mi placa acrituriele, as manca numai ciorba acsa si kiwi cat mai verzi

am fugit la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor, sunt o mamica de iulie august 2008. Cu intarziere, vroiam sa va urez sarcini usoare, la termen si bb sanatosi si mancaciosi!

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput