Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

eu sunt in culmea disperarii, de ieri dupa-masa am inceput sa am sangerari, in cantit. mica, la inceput maro deschis, apoi maro mai inchis, acuma de dimineata rosu... aseara am dat fuga la farmacie si mi-am luat utrogestan. Ieri am avut numai frisoane, muream de frig cu geaca pe mine! eu sunt de vina, in loc sa stau acasa sa ma relaxez, nu l-am dus nici pe Marc la cresa si ne-am plimbat, jucat, circulat prin oras...ooooffff
l-am sunat de dimineata pe dr., ca ieri n-am reusit sa dau de el, a zis acel;asi lucru, sa iau utrogestam 2 dim. si 2 seara intravaginal si repaos la pat. azi e sambata, nu e la cabinet, am vrut sa ma duc la urgente, dar dr. zice ca n-are rost, ca n-au aia ce sa-mi faca, decat sa-mi dea tratament! si ca daca se agraveaza situatia , sa-l sun si sa vin totusi la spital. ce ma fac???
de aseara nu m-am mai miscat din pat, abia acuma am coborat sa mananc si eu macar o supa, ca eram lesinata de foame deja...ma doare si burtica, dar nu asa tare.
pe Marc l-am trimis la maica-mea, tati nu-i acasa. Maica-mea nici nu stie saraca de sarcina, eu n-am spus la nimeni, decat la o prietena apropiata, mi-a fost frica sa spun ,parca presimteam ca se va intampla ceva rau...

Alina, 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Alina...incearca sa te linistesti.
Am mai citit si se pare ca pe la 6-7 saptamani multe gravidute au aceasta problema si majoritatea o depasesc cu succes.
Ia tratamentul pe care ti l-a dat doctorul si odihneste-te.
Daca devine mai rau fuguta la spital.

Multa sanatate si fi calma ca o sa fie bine

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramycubebei spune:

sal gina! cred ca suntem cele mai proaspete membre. sarcina usoara si cu siguranta fibromul "nehranit" 9 luni va fi istorie. pupici. ramy

maria-beatrice (26.10.2004) si bb 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ramy gina bine ati venit sarcina usoara si bb sanatosi

mie mi-au gasit un fibrom de 3 cm

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dusickax spune:

Salut!
Nici nu stiu cu ce sa incep, e prima data cand scriu pe un forum.
Marti pe 11.11.08 am facut un test e sarcina si mi-a iesit pozitiv. Am aproape toate simptomele, ma duc des la baie, greturi dimineata, sani durerosi, etc... Sunt foarte happy de faptul ca testul a iesit pozitiv, insa pana Marti cand merg prima oara la medic, ma macina o problema. De vre-o 2 zile am o secretie de culoare maronie, nu foarte abundenda. Am uitat sa mentionez ca UM am avut-o pe 2 Octombrie, iar dupa calculele mele as avea cam 5 saptamani de sarcina. Am citit ca ar fi ceva normal pentru ca in primele 4-5 saptamani fetusul incearca sa se fixeze de peretii uterului, si este normala o usoara sangerare. Sunt la prima sarcina am 25 de ani si sunt cam speriata. Poate imi dati un sfat, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele.

desi am promis ca stau cuminte se pare ca nu ma tin de cuvant.
Acum plec la Ikea sa-mi iau ceva pt. un dulap, lustre, prize si intrerupatoare de la un alt magazin, etc.
Ce sa fac daca am o casa goala, proaspat renovata. Daca nu muncesc s-o curat, macar cumparaturile sa le fac.
Ieri mi-am luat un dulapior de baie, cu chiuveta incastrata in blat de granit. De abia astept sa-l montam.

Dusickax, bine ai venit.
Dupa cum vezi scurgerile colorate sunt la moda printre noi .
Pot sa fie motiv de ingrijorare sau nu...asta numai doctorul te lamureste asa ca...fuguta la ginecolog.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

[quote]citat din mesajul lui adrianafedorca

ramy gina bine ati venit sarcina usoara si bb sanatosi

mie mi-au gasit un fibrom de 3 cm

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Adriana tie ti-a zis medicul ceva despre acest fibrom? Am tot citit si se pare ca nu ar afecta sarcina. Vreun tratament ceva pe care sa-l iei? Te pup. Apropo, fetelor pe la ce medici mergeti si ce maternitati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Neata fetele.

desi am promis ca stau cuminte se pare ca nu ma tin de cuvant.
Acum plec la Ikea sa-mi iau ceva pt. un dulap, lustre, prize si intrerupatoare de la un alt magazin, etc.
Ce sa fac daca am o casa goala, proaspat renovata. Daca nu muncesc s-o curat, macar cumparaturile sa le fac.
Ieri mi-am luat un dulapior de baie, cu chiuveta incastrata in blat de granit. De abia astept sa-l montam.

Dusickax, bine ai venit.
Dupa cum vezi scurgerile colorate sunt la moda printre noi .
Pot sa fie motiv de ingrijorare sau nu...asta numai doctorul te lamureste asa ca...fuguta la ginecolog.

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Fetelor, cum vad ca toate spuneti ceva de scurcegeri incep sa ma ingrijorez ca nu am si eu Va pup si sa dea dumnezeu ca toti bebei sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, o sa va rog sa ma stergeti de pe lista...
din pacate, zmeurelul meu s-a dus...
ieri la amiaza am inceput sa sangerez tot mai tare, imediat am fugit la urgente, norocul meu, daca se poate spune asa, a fost ca de garda era un fost coleg de-al meu, mi-a facut consult si eco transvaginala, deja nu se mai vedea nimic in uter, diagnosticul a fost crunt: avort incomplet...m-a internat de urgenta, am facut analize si m-a chiuretat, sa nu ramana resturi...si mi-au dat intravenos antibiotic. Am ramas peste noapte la spital, iar dimineata am venit acasa, cu branula pe mana, sa continui tratamentul acasa.
Fizic sunt bine, psihic...n-am avut puterea nici sa plang, nu stiu de ce mi s-a intamplat una ca asta, era o sarcina foarte dorita si mult asteptata...acuma nu-mi ramane decat sa merg inainte si sa sper ca intr-o buna zi o sa vina si bb2...
nu vreau sa va intristez cu povestea mea, sa aveti grija de voi si de zmeureii din burtica, sa aveti cele mai usoare sarcini si nasteri la fel!
va pup pe toate!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat...poate nu a fost sa fie acum..important este sa mergi mai departe si sa te gandesti ca asa a vrut dumnezeu si poate e mai ca s-a intamplat acum decat daca sarcina avansa mai mult si doamne fereste se intampla ceva rau.Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput