Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

anne-marry cred ca de la sarcina te dor, n-am mai auzit de la utrogestan, eu am luat in prima sarcina pana la 4 luni si nu m-au durut deloc, ufff abia astept sa scapam de primul trimestru, sa vina al 2 lea care e super, fara dureri... fara greturi ...poate cu pofte
gata sarmalele? m-ai innebunit cu gatitul...eu de 2 saptamani abia daca-am intrat in bucatarie...n-o mai suport mi se pare ca s-au adunat toate mirosurile urate acolo...sotul meu nici nu mai stie ce e aia mancare gatita, mi-e mila de el dar ce sa-i fac...dar si cand mi-or trece greturile....nici ca mai ies din bucatarie

am reusit sa pap si eu ceva azi...am gasit o conserva de ton in frigider am pus lamaie multa pe ea si am halit-o in 3 secundece a fost asa buna dar acum mi-e asa de rauuuuu
la burtici si zmeurici eu am fugit in pat poate gasesc un film bun pe la tv daca nu

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

PUP TOATE BURTICILE SI ZMEURICILE si doresc sa ma alatur si eu voua. DN: 3.03.1983, UM: 5.10.2008, DPN: 12.07.2009. Numele meu este Ana Maria si bb este alintat Mazarica!!! De 2 sapt am alflat ca mazarica este in burtica si radiez de fericire. Sper ca totul sa fie bine, sa trecem cu bine de per critice si sa dac sarcina pana la termen.
Fiind noua pe aici, nu stiu sa scriu mesaje. Poate ma ajutati voi cu niste detalii (nu am gasit nici un buton pt a scrie un mesaj, nu l-am vazut, probabil ca sunt f obosita, as dormi toata ziua si toata noaptea). Am fost si la gineco si mi s-a confirmat sarcina, uterul este marit, deci sarcina ar avea in jur de 3 sapt. Mergem insa miercuri la eco (sper sa nu fie prea devreme si sa ma intristez). Pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ana303maria bine ai venit cu mazarica-zmeurica printre noi. cand vrei sa raspunzi la un mesaj, dai click pe RASPUNDE MESAJ. atata tot....

adraianafedorca sunt gata sarmalele ...si gata...de tot...papate mai era putin si lesianm dac nu mancam...am halit vreo doua fierbinti ...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 7 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
ana303maria bine ai venit la zmeurici sarcina usoar si bb sanatos

azi m-am trezit la 6 fara ceva...asa fac de cateva zile, in jur de 6 ma trezesc si gata somnul...de sangerari tot n-am scapat...inca se mai vad firisoare de sange pe hartie...tot maro....
trebuie sa ma apuc de curatenie pt ca azi vine o matusa la mine si sta 2 zile, e jale in casa, mi-e si frica sa pun aspiratorul dar trebuie pt ca nu mai suport eu ...am si de calcat o garmada dar n-am chef...voi cum va descurcati cu calcatul, curatenia acum?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

buna dimineata. adrianafedorca, si eu la fel patesc. de pierdut sange...nu mai pierd, dar din cand in cand..mai vad cate un firisor de sange, sau mucus galbui ... pp ca o fi normal...nu stiu..k mi-e frica si sa stranut, sa nu patesc ceva.
acum ies cu mama si teodor in oras sa iau ceva lejer de imbrcat si incaltat, si lui teo o jucarie, si revenim.

hai sa va zic faza: eram ieri in supermarket cu teodor si sotul, la cumparaturi. si teodor incepe: mami ia-mi si mie un suc tedy,da tot el zice: dar mami, imi iei si un puzzel? iar eu zis : iti ia mama, ca doar cati copii am? la care teodor zice: DOI COPII....tac-su il intreaba? care doi? iar el zice: eu si fratioara mea........m-am T O P I T mai...sa vedeti ce constient este ca nu va fi singurul copil din casa .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

buna dimineata. adrianafedorca, si eu la fel patesc. de pierdut sange...nu mai pierd, dar din cand in cand..mai vad cate un firisor de sange, sau mucus galbui ... pp ca o fi normal...nu stiu..k mi-e frica si sa stranut, sa nu patesc ceva.
acum ies cu mama si teodor in oras sa iau ceva lejer de imbrcat si incaltat, si lui teo o jucarie, si revenim.

hai sa va zic faza: eram ieri in supermarket cu teodor si sotul, la cumparaturi. si teodor incepe: mami ia-mi si mie un suc tedy,da tot el zice: dar mami, imi iei si un puzzel? iar eu zis : iti ia mama, ca doar cati copii am? la care teodor zice: DOI COPII....tac-su il intreaba? care doi? iar el zice: eu si fratioara mea........m-am T O P I T mai...sa vedeti ce constient este ca nu va fi singurul copil din casa .....

ce dragut

sa va spun ce face Cezar al meu de cand a aflat ca mami are bb in burtica...se juca odata frumos in sufragerie ...eu la calculator ...la un moment dat vine la mine imi ridica bluza si ma pupa pe burtica...am ramas masca...mi-a zis ca l-a pupat asa ca-l iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele...
Sa va spun eu cum ma descurc cu...curatenia.
Noi ne-am apucat prin septembrie sa renovam casa in totalitate...deci inainte sa se intample minunea.
Din octombrie deja stam la parintii mei ca sa poata mesterul sa se desfasoare.
De o saptamana e gata si trebuie facuta curatenie, mutata putina mobila pe care o avem, etc.
Ei bine munca se presteaza cam asa: mama mea, mama soacra si barbata-miu freaca de le ies ochii din cap, tata (care are o problema de sanatate) face de mancare pt. toata trupa iar mie mi s-a acordat rolul de CTC ... adica ma plimb de colo colo si spun ce nu-mi place .
Initial i-am fortat sa ma primesca si pe mine al munca dar, dupa ce am ametit si m-am dezechilibrat in timp ce spalam frigiderul, acum nimeni nu mai vrea sa auda de asa ceva.
Deci...m-am scos
Sper din tot sufletul ca saptamana viitoare sa ma pot muta inapoi la mine pt. ca, desi imi place la mama, e tare rau cu hainele in pungi ca tiganii.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aaa...am uitat sa va zic ca s-au mai diminuat secretiile alea bejulii acum, dupa ce am inceput sa inghit o tona de pastile.
Nu e inca ca inainte dar sper sa ne revenim.
In rest ma simt bine doar ca acum port cu mine o permanenta stare de greata.
Nu rau cat sa vomit dar suficient cat sa ma indispuna.
Si as manca numai mancare, nici nu-mi vine sa ma apropii de dulciuri (desi nu-mi fac rau sau ceva), ceea ce e ciudat pt. ca eu eram topita dupa ciocolata.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

adriana ce dulce...sunt niste dulci , nu alta....
rallu...buna faza. asa si ai mei, nu ma lasa sa fac mai nimik. dar azi ma duc la mine acasa k sunt la mama de cand am iesit din spital. abea astept. mi-e dor de casa mea ....va pup, in caz ca nu reusesc sa mai intru ...pana voi merge la servici. daca e ceva...dau mesaj mcrissei. va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Bine v-am gasit mamicilor de zmeurici. Si eu voi avea un zmeurel sau zmeurica. Datele mele sunt:
DN 12.05.1983; UM 27.09.2008; DPN 04.07.2009.
Eu am reusit ieri si am mers la o ecografie abdominala, s-a vazut zmeurelul, este viu, este ok si au reusit chiar sa detecteze bataile inimii. Pe langa zmeurel, mai au descoperit si un fibrom de vreo 2 cm. Citeam aici ca mai are cineva problema aceasta care pe mine ma cam ingrijoreaza dar sper sa fie bine. Va pup pe toate si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramycubebei spune:

si eu nouta printre voi. interesante discutiile si educative.incurajarile voastre sunt minunate. cat despre utrogestan : prima sarcina a venit la 4 luni dupa o sarcina oprita din evolutie, am luat acest medicament pana in al doilea trimestru, iar acum il iau deja fara sa ma fi consultat cu medicul, deoarece acest bebel vine dupa un an de incercari si parca nu vreau sa risc ( nu stiu daca e bine sau nu ) .....cate ceva despre mine : DN 01.08.1980 UM 03.10.2008 DPN 12.07.2009, deci cred ca ma incadrez la "mamici de zmeurici". pupici, sarcini usoare si bebei sanatosi,norocosi, destepti, cuminti si frumosi.

Mergi la inceput