Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

uuuf, ma primiti si pe mine in clubul obsedatelor de studierea hartiei igienice? ca deja mi-e si frica sa ma duc la wc! nu stiu ce bai am! desi la mine e in regula pana acum...
anne, chiar nu stiu de ce trebuie sa fie asa de greu...poate ca ne dorim prea mult zmeuricile!
mcrissa, dr. meu are si eco transvaginal, dar a preferat sa-mi faca abdominal, si daca tot a vazut o sarcina in faza incipienta si asa, a zis ca n-are rost sa-mi faca si transvaginal, nu stiu de ce. a preferat sa ma cheme iar peste 10 zile. vaaai, nu stiu cum rezist pana atunci!
acum sunt in concediu, pana luni, lucrez la un spital, noi avem ecograf pe sectie si cred ca n-o sa rezist tentatiei de a face un eco pana ma duc la dr.! is obsedata!
rallu, felicitari pt. inimioara, macar te-ai mai linistit si tu!

Alina, 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rallu tu la ce dr mergi la giulesti?

eu sunt un pic mai bine azi, parca n-am mai sangerat decat fff putin, poate incepe utrogestanul sa-si faca efectul, dar poate si pt ca am stat linistita acasa mai mult prin pat

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

La dr. Ranga merg.

E un fel de-a spune m-am linistit.

Da'...sunt incantata ca am vazut o inimioara batand.

Sunt mai putin incantata pt. ca mi s-a spus ca sigur sunt 2 dar al doilea va disparea.

Si nu-s deloc incantata de secretiile astea bej-maronii pe care le simt ca o secure deasupra capului.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

rallu poate o sa ramana si fratiorul acolo unde trebuie,
trebuie sa gandim pozitiv altfel o luam razna...eu merg la dr mihailescu, tot la giulesti, sper sa raman la el pana la final pt ca mi-a spus ca nici el nu prea mai urmareste sarcini sper s-o urmareasca pe a mea totusi

mcrissa de acum voi cumpara numai hartie alba...bine ca ne-ai zis

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

eu acum am venit de la spital ...de fapt NOI k tb sa gandesc pozitiv si sa vorbesc la plural, nu? m-a luat ia la spital o ameteala de am stat 15 min in pat la orizonala, k se invarteau toate cele cu mine. am reusit sa iau ce tb...concediu medical alea alea...si acum, ma apuc de facut sarmale.

mcrisa te asteptam la valcea......

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 7 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

anne-marry cum iei tu utrogestanul?ca daca il iei pe gura de la el ametesti asa de rau.eu incerc sa il pun numai intravaginal ca daca il beau incepe si am ia cu ameteala cam dupa 30 de minute, o ora si ma tine vreo 2 ore de zici ca sunt beata.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mcrissa astazi l-am luat pe gura ...dar in rest il iau intravaginal, cate 2 de 3 ori pe zi. si ametita sunt si cand il iau intravaginal .... ce sa zic...nu stiu.

Mergi la inceput

nu este nimeni pe aici?

Mergi la inceput

sanii m-ar putea putea durea de la utrogestan? in reactii adverse in proespect zicea doar de sangerari intermenstruale si ameteli si oboseala daca este luat pe gura....ca daca nu ma pot durea de la astia...inseamna ca ma dor d ela sarcina, nu? ce ziceti?

Mergi la inceput

anne-marry cred ca de la sarcina te dor, n-am mai auzit de la utrogestan, eu am luat in prima sarcina pana la 4 luni si nu m-au durut deloc, ufff abia astept sa scapam de primul trimestru, sa vina al 2 lea care e super, fara dureri... fara greturi ...poate cu pofte
gata sarmalele? m-ai innebunit cu gatitul...eu de 2 saptamani abia daca-am intrat in bucatarie...n-o mai suport mi se pare ca s-au adunat toate mirosurile urate acolo...sotul meu nici nu mai stie ce e aia mancare gatita, mi-e mila de el dar ce sa-i fac...dar si cand mi-or trece greturile....nici ca mai ies din bucatarie

am reusit sa pap si eu ceva azi...am gasit o conserva de ton in frigider am pus lamaie multa pe ea si am halit-o in 3 secundece a fost asa buna dar acum mi-e asa de rauuuuu
la burtici si zmeurici eu am fugit in pat poate gasesc un film bun pe la tv daca nu

Mergi la inceput