Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

anne-mary, ma bucur ca sunteti ok acum, nu te mai stresa ! valabil si pt. Bia , nici la mine nu s-a vazut activitate cardiaca, la eco abdominala, dr. mi-a zis ca prea mica inca sarcina, si tin minte ca si prima sarcina a fost la fel. Atunci am facut prima eco la 7 sapt. de la UM si nu s-a vazut decat sacul embrionar, apoi am repetat eco (abdominala) la 8 sapt. si atunci s-a vazut clar cum batea inimioara.
Eu n-am simptome deloc, nici macar sanii nu-s mariti sau durerosi...
sper sa fie bine...ooof, asa emotiii am pana sapt. viitoare!

Alina, 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eh fetele...nu puteam sa va las singure .
Eu nu sangerez dar nici mult nu mai am.
POate e vina mea pt. ca azi am exagerat cu drumurile si cu munca: am plecat la 8:30 de acasa si (in afara de o pauza de o ora si ceva la pranz) m-am intors acum.
De pe la 6 dupa-amiaza se pateaza si hartia mea igienica.
Nu e sange...nu e nici macar maro...dar nici secretia alba ca inainte nu mai e.
A devenit crem-maronie si m-am speriat.
Dureri n-am si nici altceva dar deja mor de frica.
Am luat un no-spa, bag utrogestanul si maine pana la pranz nu ma misc din pat...sper sa treaca.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

hai ca eu dau trezirea azi. dar pe la 8.00 tb sa fiu la spital sa imi aiu documentele cand vine doctora.
alina rallu ....of...de ce tb sa fie asa de greu. vreau sa va zic ca eu de dim am fost la toaleta, si imi face impresia ca in loc sa fac pipi.....curgea un suvoi de ....sange...fereasca dumnezeu...va dati seama ca m-am oprit si m-am uitat ca arsa in toaleta...si colac peste pupaza, era si o bucatica de hartie igienica de culoare rosiatica (ea era de fapt roz inchis si in contact cu apa de acolo parea rosie) si m-am panicat....domne, zici ca sunt tampita.....tb sa imi impun sa ma potolesc, k vorba doctoritei mele....daca chiar e sa fie...este...dar sa nu provoc singura, facandu-mi ganduri negre.
va pupicesc si sa beti ...ceaiul

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 7 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

acum am terminat si eu de citit capitolul asta...VA MULTUMESC PENTRU CA V-ATI GANDIT LA NOI SI V-ATI RUGAT PENTRU PUIUTUL MEU. mai mai sa-mi dea lacrimile de meotii...sunteti prietene adevarate. si va multumesc din tot sufletul

bia si eu am avut ovulatia in 10 octombrie (a 17-a zi de CM) si la fel..am fost la echo in 6 sapt si 5 zile si la fel mi-a zis...nu ca nu se vede act cardiaca....doar ca este un sac ovular cu diametrul de 11 mm si ca sa revin peste 10 zile sa vedem ce si cum .... deci, eu zic ca....tb sa speram....

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 7 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu nu mai pot de somnm-am culcat pana in ora 10 aseara si cand a sunat ceasul la 7 plangeam de somn.tre sa ma trezesc si sa citesc si eu sa vad ce mai fac mamicile de zmeurici

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Fetele, am sunat-o pe doctorita asa ca acum plec la Giulesti ca sa ma vada.
Altfel nu ma linistesc.
Va spun care a fost rezultatul.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Adriana iti scrisesem ieri un mesaj, dar l-am pierdut si nu am mai avut timp sa-ti raspund. Prima mea sarcina a fost perfecta, fara sangerari, greturi sau alte neplaceri. Chiar m-am simtit excelent si parca as retrai acele 9 luni la infinit. Nasterea a fost normala, dar de data asta nu mai sunt asa hotarata. Am destul timp la dispozitie sa oscilez intre cele doua posibilitati. Acum parca sunt mai stresata, dar vad ca nu sunt singura obsedata de studierea hartiei igienice .
Anne-marry ma bucur ca sunteti mai bine si iti tin pumnii sa fie bine si in continuare.

Andreea 5 si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

M-am intors.
Am vazut un embrion normal, cu inimioara care bate. O minune.
In acelasi timp am primit vestea ca sigur au fost 2, ca al doilea nu pare sa se fi dezvoltat la fel ca primul si ca s-ar putea ca din cauza lui sa se fi schimbat culoarea secretiilor pentru ca are tendinta sa se elimine.
M-am intors cu o geanta de medicamente, mi s-a marit doza de utrogestan dar am primit incurajari ca va fi bine daca incerc si eu sa ma mai potolesc.

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

rallu felicitari pentru inimioara!sper ca acum te-ai linistitcat utrogestan iei tu?ca eu iau 6 pe zi, 2 la 8 ore si mi se pare mult, vroiam sa vorbesc cu dr-ul sa vad daca il putem reduce.
anne-marry nu mai cumpara hartie colorata.eu nu cumpar decat hartie igenica alba.de fapt sotul a vazut un reportaj la TV despre colorantii care se baga in hartie si de atunci nu ma mai lasa sa iau decat hartie alba.
alinaalex, dar dr tau nu are si eco transvaginal?ca la mine nici al 7 saptamani nu s-a vazut pe burtica, doar intravaginal.
anielas, anne-marry poate ne vedem la vara in Valcea cu bebeii, ca sotul meu este din Valcea si venim des acolo.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Inainte luam utrogestan 3/zi (1/dimineata, 2 /seara).
Acum o sa iau 4/zi (deci se mareste doza de dimineata).
In plus s-a adaugat No-spa obligatoriu (pana acum era optional daca ma durea ceva) 3/zi, vit E forte 1/zi, ac folic 1/zi si Uscosin 2 supozitoare/zi.
Asta pana pe 5 decembrie cand mergem iar la control si om vedea daca ne mai scoate din medicatie.

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput