Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 6
anielas spune:
andreea c-m-am conformat..si eu ma gandisem la ideea asta..dar am tot amanat
camilucaci- bine ai venit
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anne-marry spune:
buna fetelor
noi astazi am iesit din spital. nu o sa ma intorc inca la servici, ca mi-a dat concediu pana pe 27 noiembrie. dar daca ma simt bine, o sa ma intorc mai devreme. cateva zile o sa va pot scrie, pt ca sunt la mama acasa, si ea are net.
duminica noaptea ne-am pomenit cu sangerare...care a trecut, apoi cand m-am trezit dimineata ...la fel. un sange rosu deschis, unoeri mai inchis, cam apos...nu atat de mult cat sa junga pe tampon, dar destul cat sa umple suprafata hartiei igienice cand ma stergeam....m-am speriat, am fugit la spital, la maternitate, am sunat doctora. m-au internat, si m-au bagat pe tratament injectabil - no spa, scobutil, plegomazil sau cum io zice si etamsilat, la 8 ore, si cate 2 pastile de utrogestan, dim , pranz si seara. am facut analize..totul pare ok, si o echo...bebe e in burtica, imi iesea de 5 saptamani (de fapt 4 si 3 zile de la ovulatie)si se vedea un sac ovular cu diametrul de 11 mm, si uterul cu tonicitate normala....adica cica ar fi fost ok. si mi-a zis sa revin peste 10 zile...si mi-am facut programare miercuri la ora 17.30 pt o noua echo, sa vedem daca se dezvolta cum tb...pt ca nu se vedea inimioara batand, dar ei ziceau ca este cica normal,,,,ca in aceste 10 zile tb sa se vada...nu stiu ce sa zic., oricum....eu simptome am..ma dor sanii rau, mai ales noaptea, am ameteli si cate umpik de greata.....si am o pofta de te miri ce,.,.si o foaaaaaameeeeeeeeeeee...valeleu. sper sa fie totul bine. altfel, nu stiu dac as rezista psihic sa o iau de la capat.
va pup acum. eu tb sa plec la o sedinta. si revin.
si...bun venit noilor fete. citesc ce s-a scris mai pe seara. va pup.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
7 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anielas spune:
anne marry- ma bucur ca sunteti bine...m-am tot gandit la voi
. Tu la ce medic mergi? Eu pe Ina am nascut-o la Valcea si pe bobitza mica tot acolo am de gand sa o nasc...poate vom fi colege de salon![]()
Inutza (23 oct 2004) si
6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ayda_m spune:
anne-mary, ma bucur ca sunteti bine
eu am obtinut sarcina prin fertilizare in vitro si embrionii s-au fecundat in 22 oct. bebe are 3 sapt si de la UM sunt 5 sapt. oare se vede ceva la echo dc ma voi duce luni?
va pupic pe toate si multumesc mult!

adrianafedorca spune:
anne-marry ma bucur ca suteti bine, Doamne ajuta sa fie bine in continuare
eu m-am simtit tare bine acasa astazi...n-am facut nimic, chiar m-am odihnit, mai stau si maine si tot we sper sa-mi revin pana luni, sper sa se opreasca si sangerarea pana luni de la utrogestan
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
6+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anielas anne marry- ma bucur ca sunteti bine...m-am tot gandit la voi . Tu la ce medic mergi? Eu pe Ina am nascut-o la Valcea si pe bobitza mica tot acolo am de gand sa o nasc...poate vom fi colege de salonAnia & Inutza (23 oct 2004) si 6+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat ![]() |
anielas, eu sunt acum la dr. radulescu mihaela. este fata dr. ristescu ghe. pana acum, am fost la el, insa s-a pensionat si desi mai merge la cabinet, nu mai are acces in spital. si cum eu sunt a cu "probleme" in sarcina .... aveam nevoie de un medic care sa ma stie cap coada cu sarcina si sa popata fi langa mine in spital. asa ca acum...dupa ce am tot gandit si taiat nume de medici, am hotarat fara doar si poate sa merg la dr, radulescu mihaela. a mostenit din blandetea tatalui ei, si este...tnara..si totusi, are experienta.
ce sa zic...mai departe nici nu vreau sa ma gandesc. simt ca innebunesc cu fiecare clipa care trece., nu fac altcev decat sa-mi fie frica si sa stranut, nu imi vine nici sa merg....nimic...am ajuns sa ma uit cu groaza la hartia igienica...si asta, pt ca nu cred ca as mai avea puterea psihica de a o lua de la capat...dak -ar intampla ceva....eu am incredere acum ca va fi bine...ce pot sa spun? ma rog la unul dzeu si la maica domnului sa fie totul bine.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
7 +NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca anne-marry ma bucur ca suteti bine, Doamne ajuta sa fie bine in continuare eu m-am simtit tare bine acasa astazi...n-am facut nimic, chiar m-am odihnit, mai stau si maine si tot we sper sa-mi revin pana luni, sper sa se opreasca si sangerarea pana luni de la utrogestan Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
adriana ...ce s-a intamplat? sangerezi si tu? ce s-a intamplat? of.... de ce nu poate fi totul simplu? sa ramen gravidutze, sa fie totul ok, si sa ajungem al termen sa nastem un bebe sanatos....
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
7 +NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
eu stau si ma gandesc...cand am facut echo, aveam cam....6 sapt si 5 zile de la UM ...si dr mi-a zis la echo (un echo din spital, nu prea performant..cei drept ...ma incurajez si eu cu gandul asta ...) ca este un sac ovular sau cum i-o fi zis, de 11 mm si ca mai nus ce...si ca uterul este de tonicitate normala...sau sacul e de tonicitate normala (maine merg sa imi iau actele inclusiv externarea de la spital si poate imi scrie acolo de echo si va zic exact ce si cum a scris...) si se mira de ce m-a internat...si i-am zis de iminenta de acort. si ... a zis sa revin la echo peste 10 zile sa vedem cum evolueaza. si acea a 10-a zi, este miercuri..si am facut programare la ora 17.30. dar eu cand am vorbit cu dr...am intrebat-o daca nu ar fi tb sa se vada activitate cardiaca. si ea mi-a zis ca se vede cam la 6 sapt de la ......fecundarea ovulului... in fine,.,..ma gandesc si ca o fi ovulatia mai tarzie...eu am ovulat in ziua 17a....ce parere aveti. simptome am in continuare: oboseala, urinare deasa...usoare....ffffffff usoare greturi.....ameteli destul de urate, sanii ma dor, mai ales noaptea, oboseala cu carca.....ce ziceti? o fi ok? ca uite asa o sa ma chinui pana miercuri la echo.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
7 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Nix spune:
Dragelor,
am gasit un site care mie imi pare foarte util.. privind sarcina si nu numai. Il gasiti aici
www.americanpregnancy.org
Sper sa va fie de folos.
Va tin pumnii fetelor, sa aveti sarcini usoare, motivele care acum va fac sa va temeti sa nu se adevereasca, si sa avem toate bebei sanatosi si frumosi!
Eu deocamdata ma simt bine, in afara de sani, care sunt uneori foarte durerosi (mai ales cand ma intorc noaptea in somn), in rest nu am nimic. Nici pofte cine stie ce, nici greturi, nici altele.
Sper ca si bebe e ok, teoretic am doar 5 sapt si 3 zile, deci mai astept pana saptamana viitoare sa ma duc la dr. sa fac o eco sa vedem daca putem vedea ceva interesant pe radar! 
Va pup pe toate, va citesc post-urile, chiar daca nu apuc sa raspund tuturor, si va tin pumnii sa fiti bine, sanatoase si fara peripetii!
adrianafedorca spune:
anne si eu am sangerari, la mine petele sunt maro maro...dar la eco transvaginala mi-a descoperit si un fibrom .
mi-a dat utrogestan 2 dimi 2 seara si atat, daca e ceva mai grav sa-l sun... sper sa fim bine, ne rugam la Doamne Doamne si va fi bine
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
6+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler