Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Bia, eu la prima sarcina am facut eco intravaginala la 7 saptamani. Nici nu s-a pus problema de eco abdominala asa devreme. Eu zic sa nu te sperii si sa mergi cat mai repede sa faci alta eco.

Felicitari fetelor care si-au vazut zmeuricile.
Eu nu sunt pe lista .
La cate saptamani se face triplul test?

Andreea 5 si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bia, nu dispera, e inca micut si e posibil sa nu se vada activitatea cardiaca.
In plus, la fel ca si maturii, fiecare are ritmul lui de crestere. Nu e batut in cuie ca la x zile trebuie sa se vada exact la fel la toata lumea.
Mai citeste pe forum...au mai fost fete care au vazut inimioara fix la ultima ecografie inainte de chiuretaj.

Fetelor eu sunt cu stomacul in pioneze.
Nu dau la boboci dar nici bine nu-mi e.
Azi-dimineata, din greseala, cineva mi-a oferit cafea cu sare in loc de zahar.
Am luat o gura zdravana si de atunci imi vine intr-una sa vomit si parca am stomacul in gat.
Desi m-am fortat sa mananc altceva poate trece gustul, parca nimic nu ma mai tenteaza.

In alta ordine de idei mi-am cumparat maieuri luuungi. Le iau pe sub haine, bagate in pantaloni si parca e mai bine un pic la spate.

Adriana...vad ca e la moda sa zica doctorul "cred ca sunt doi"

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna
apar si eu prin zona...am stat toata ziua in pat , mi-am luat 2 zile de CO sunt asa de obosita simteam nevoiea sa stau acasa sa nu fac nimic, sunt un pic speriata cu fibromul ala...sper sa fie bine
cu greturile stau bine..in fiecare zi mai nasol, am ajuns sa mananc doar un mar sau doar o mandarina toata ziua si apa...nu mai suport nimic, azi insa am descoperit ca-mi place paine prajita cu unt...asa ca toata ziua o sa stau sa prajesc paine

bia sper din tot sufletul ca bb sa fie bine, sa ai credinta in Doamne Doamne , sunt sigura ca va fi bine, abia astept s avii cu vesti bune

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

andreea c -gata..nu mai fi suparici ca te-am trecut pe listuta

ayda m -bine ai venit pentre noi

bia-sper din tot sufletul ca zmeurica ta sa fie..ne alaturi de tine.

Rallu-si eu m-am burdusit tare..pe langa maieuri si pulover mi-am mai luat si o vesta grosutza la serviciu...si parca tot imi e frig...cred ca sunt defecta

Eu ieri m-am simtit ff rau...stare de greatza, voma, oboseala...si se pare ca nici azi nu imi e mai bine...cred ca bobitza mea are personalitate..nu gluma.

Va invit la un ceai cald cu lamaie...poate ne simtim mai bine dupa.

Pupici

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

andreea c eu la 12 sapatamni o sa fac eco pt masurarea pliului nucal si Bitest, daca astea nu ies bine atunci fac si triplu test pe la 16 saptamani , dar sper sa nu fie nevoie de asa ceva, Doamne ajuta

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Anielas merci ! O sugestie...cand ne mai inmultim ar fi bine sa aranjam lista cronologic in functie de DPN. Vom putea urmari mai usor cand vor navali zmeuricii.
Adriana multumesc. Eu am descoperit in timpul primei sarcini, la 16 saptamani ca am un fibrom de 2.7cm, pana la 23 de saptamani crescuse deja la 3.2cm. Mi s-a explicat ca e posibil sa mai creasca pana la finalul sarcinii, dar se poate resorbi odata cu nasterea. Bineinteles ca nu am mai fost la eco dupa nastere ca sa vad in ce stare este, dar sper sa fie bine. Banuiesc ca ai fost la un ecograf destul de performant pentru ca eu am descoperit fibromul abia cand am fost la Iosup la 3D,4D si am mai facut eco 2D si inainte si dupa si nu s-a vazut. Ce ti-a zis medicul?

Andreea 5 si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

andreea m-ai mai linistit un pic, daca zici ca si tu ai avut si bb a fost bine, sangerari ai avut? ai nascut natural sau cezariana?
mie mi-a zis sa stau linistita ca nu e asa grav , dar cine poate sta ....a mai zis ca pna pe la 9 -10 saptamani exista riscul de avort spontan , sper sa nu se intample , cat despre ecograf, credca era destul de performant...habar nua am , am fost la o clinica mica Intro med , la dr Mihailescu , aia de la 12 si 16 saptaamni a zis ca mi-o face la Sanaor ca au super aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetelor,

Eu azi am 5 sapt si o zi :), aveti idee dc fac luni echo transvaginal se va vedea ceva? nu mai am rabdare pana joi pe 20 nov ...tot imi vine sa repet bhcg sa vad ca e bine bebe, ca imi creste valoarea...probabil sunt asa din cauza ca am obtinut f greu sarcina dupa ani de tratamente si imi doresc enorm sa stiu ca e totul bine sa pot fi mai linistita.

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

5 saptamani de cand?
Daca e de la UM...se poate vedea dar exista posibilitatea sa nu se vada (daca ai ovulat mai tarziu).
Daca e de la ovulatie, se vede sigur, poate chiar si inimioara.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Buna fetelor!

Va doresc la toate sarcina usoara si bb sanatosi.
Tocmai am amflat ca voi fi si eu o viitoare mamica de iulie - august 2009. Nu pot sa ma bucur inca prea tare, ca eu am mai pierdut o sarcina anul asta la 9 saptamani, asa ca ...
Datele mele sunt: DN: 31.03.1975, UM: 14.10.2008, DPN: 21.07.2009.
Sper ca de data asta va fi OK.

Mergi la inceput