Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, am fost la eco si am vazut un 'zmeurel' in faza incipienta, mare lucru n-a vazut dr., deocamdata zice ca e prea mica sarcina, dar e acolo! mi-a zis sa revin peste o saptamana sau 10 zile si sa iau acid folic.
ayda, bine ai venit, felicitari si o sarcina usoara ca un fulg! Doamne ajuta sa fie bine si la tine (eu stiu ce inseamna sa obtii greu o sarcina, la prima am asteptat cativa ani, la a doua - 2 ani!).
Da , e normal sa ai dureri de burtica si de spate, eu la sarcina cu Marc am avut dureri pana in a 10 a saptamana, erau dureri ca la CM, si tin minte ca am luat atunci utrogestan.
fetelor, pe unde umblati?
Adriana, bafta la eco, sa vii cu vesti bune!

va pup!

Alina, 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna
am fost la dr azi, am vazut zmeurica, e bine unde trebuie, are 5,5 mm sarcina are 6s si 3 zile, am vazut si inimioara batea de zor...imi venea sa pup monitorul
cand a inceput sa faca ecografia ...mi-a zis ....cred ca sunt 2....am crezut ca lesin ...dar nu erau 2, al 2 lea e un fibrom uterin de 3,5/2,5 mm... offff ...mi-a zis ca asa poate fi si cauza sangerarilor...mi-a dat utrogestan 2 dimi si 2 seara, acid folic...si sa fac analize, la 12 saptamani eco, si bitest
sper sa fie totul bine
va pup

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 6+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor,

Pana acum m-am limitat sa va citesc doar, acum m-am hotarat sa va spun si povestea mea, poate pt ca apasa mult prea tare pe pieptul meu si simt nevoia sa ma eliberez.

De 2 ani incerc sa aduc pe lume o minune, in fiecare luna in prima zi a CM parca se rupea ceva in mine. Pana in septembrie am facut tratament de stimulare, analize, teste.....pt. ca in octombrie, cand nimeni nu se asptepta minunea s-a produs.
Totul a fost bine si frumos timp de 2 saptamani, dupa care niste scurgeri maronii, considerate de altfel normale m-au trimis din nou la ecograf....am aflat ca embrionul, chiar daca prezent este prea mic pt varsta lui si e lipit de sacul gestational, asta se intampla luni. Nu m-am multumit cu acest rezultat si miercuri am fost la alt ecograf, aici a venit vestea : nu-i bate inimioara, chiar daca la 7 saptamani ar trebui sa-i bata. Nu va puteti imagina ce durere imensa te incearca, totul se naruie in jurul tau, nu mai vrei sa vezi pe nimeni, sa vorbesti cu nimeni, vrei doari sa dispari.....
Nici macar nu sunt in stare sa ma programez pt intreruperea sarcinii, fizic sunt mai mult decat bine....si ma gandesc ca....nu stiu....nu vreau sa fac intrerupere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bia28

Buna fetelor,

Pana acum m-am limitat sa va citesc doar, acum m-am hotarat sa va spun si povestea mea, poate pt ca apasa mult prea tare pe pieptul meu si simt nevoia sa ma eliberez.

De 2 ani incerc sa aduc pe lume o minune, in fiecare luna in prima zi a CM parca se rupea ceva in mine. Pana in septembrie am facut tratament de stimulare, analize, teste.....pt. ca in octombrie, cand nimeni nu se asptepta minunea s-a produs.
Totul a fost bine si frumos timp de 2 saptamani, dupa care niste scurgeri maronii, considerate de altfel normale m-au trimis din nou la ecograf....am aflat ca embrionul, chiar daca prezent este prea mic pt varsta lui si e lipit de sacul gestational, asta se intampla luni. Nu m-am multumit cu acest rezultat si miercuri am fost la alt ecograf, aici a venit vestea : nu-i bate inimioara, chiar daca la 7 saptamani ar trebui sa-i bata. Nu va puteti imagina ce durere imensa te incearca, totul se naruie in jurul tau, nu mai vrei sa vezi pe nimeni, sa vorbesti cu nimeni, vrei doari sa dispari.....
Nici macar nu sunt in stare sa ma programez pt intreruperea sarcinii, fizic sunt mai mult decat bine....si ma gandesc ca....nu stiu....nu vreau sa fac intrerupere....

ce fel de eco ti-a facut? si eu am fost la 5 sapt...s-a vazut ceva mic mic, sarcina incipienta a zis dr.....apoi m-am dus la 7 sapt.....si mi-a facut eco abdominal, normal ca nu am vazut nimik...doar un mare negru....apoi m-am dus la alt medic, la 10 sapt si am vazut mormolocul si inimioara care batea frumos....repet, trebuie eco vaginala...si medicul sa fie f atent....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Eco abdominal mi-a facut dr. dar mi-a zis ca la 7 saptamani trebuia sa bata inimioara. Eu nu stiu ce sa mai cred....ca si varsta de la ultimul CM ar fi de 7 saptamani, dar varsta gestationala ar fi 5 saptamani.

Mi-e groaznic de greu sa cred ca mai exista o sansa....as vrea sa ma agat de ea. Cred ca cel mai bine ar fi sa fac un eco vaginal, cred ca abia atunci pot afla mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bia eu cred ca nu e cazul sa te sperii.la mine la 6 saptamani si 3 zile nu se vedea activitate cardiaca la eco transvaginala.am repetat eco dupa 3 zile si s-a vazut.azi am fost la dr sa-mi recomande analizele de sarcina si a zis sa-mi faca o ecografie pe burtica sa vedem ce face bebe.am inghetat cand mi-a spus ca nu se vede activitate cardiaca, am 7 saptamani si o zi.dezbracarea repede si eco transvaginala, aici s-a vazut inimioara, am rasuflat usurata.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, nici nu stiti ce zambet mi-ati adus pe fata, mi-ati redat speranta ca s-ar putea sa fie bine pana la urma. Nu-mi vine sa cred ca mai exista o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Bia ai spus ca ai ramas de data asta natural fara stimulare, sa inteleg ca nici monitorizare nu ai facut? Dc e asa stii cumva cu exactitate cand ai ovulat? Pt ca se poate sa fii ovulat cu intarziere si atunci bebe e mai mic si e normal. Mergi si fa o eco transvaginala, pt ca cu o eco pe burtica pana la 12-14 sapt nu se vede mare lucru.
Te pup si ai grija de tine si de bebe si sper din tot sufletul sa fie o sarcina viabila pe care sa o duci cu bine pana la termen.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am schimbat si eu semnatura

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

am ramas fara stimulare si nici nu am fost la monitorizari, banuiala mea este ca am ovulat in jur de 10,11 octombrie, daca e asa atunci ar trebui sa fiu in saptamana a 5-a cred. M-am hotarat oricum sa ma duc la un eco transvaginal luni si sa vad care e situatia, Doamne sper sa fie bine

Mergi la inceput