Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 12
Rallu spune:
Hai sa-mi mai bag si eu nasul pe aici.
Alina, imi pare rau de ce s-a intamplat. Data viitoare va fi totul bine, trebuie sa speri in continuare.
La mine secretiile au disparut.
De fapt e impropriu spus ca au disparut.
De fapt le aveam si inainte dar erau albe. De joi seara au devenit bejulii-maronii deschis, au continuat vineri, mai putin sambata si azi le am din nou albe-albe.
Sper sa le pastrez asa pt. ca m-am cam saturat de emotii.
In rest nu ma simt nici bine nici rau: am o permanenta stare de greata (nu mult dar suficient cat sa-mi strice cheful), sunt obosita si totusi nu dorm bine si parca sunt maraita non-stop.
Adriana si eu le am cu ciorba, spre uimirea tuturor pentru ca inainte nu prea ma atingeam. Mananc cate o oala la 2 zile dar numai de legume.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
florin-a spune:
pentru astfel de mesaje te rog sa folosesti mica publicitate. multumesc pentru intelegere.
Roxana
dusickax spune:
Salut!
Dimineata si eu am un nod in gat, nu as manca nimik, insa ma fortez sa beau niste lapte si ceva mancare, as manca in schimb saraturi, seminte, saratele, covrigei sarati, branza, etc.
Seara e okay atunci cand ajung acasa de la servici mananc, si nu imi mai este asa greata. Mai nasol ca ajungand pe la 19.00 - 20.00 acasa mananc tarziu si ma culc plina.
Pupici la viitoare mamici!![]()
adrianafedorca spune:
neataaa
eu sunt la servici...
a fost asa de bine acasa 4 zile...
va astept cu vesti bune
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
dusickax spune:
si eu sunt la servici si ma cam plictisesc. Dar e bine ca am timp sa lecturez.
Am reusit si eu intr-un sfarsit sa imi updatez profilul la data nasterii, ca era nascuta in 2008. hahahaha![]()
Rallu spune:
Neata,
Hai sa va dau eu o veste buna: am inceput sa dooorm!
Dorm tot agitata dar macar daca ma trezesc ma pot culca la loc, nu mai raman pironita cu ochii in tavan.
Ieri am dormit la pranz, m-am culcat devreme si uite ca azi m-au sculat altii pe mine, n-am mai dat eu desteptarea la toata casa.
Sa dea Dumnezeu sa ramana asa pentru ca deja eram foarte obosita.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
mcrissa spune:
Buna dimineata mamici de zmeurici!
alina
nu am cuvinte.in asemenea momente nu stiu ce sa spun, dar trebuie sa fii optimista ca va fi bine.a fost un accident care nu se va mai repeta.
adriana te cred ca-i tare rau la munca.eu as vrea sa trec la program de 6 ore, dar incerc sa rezist pana dupa ecografia de morfologie fetala de trimestrul unu , pe care o voi face in ultima saptamana din decembrie, iar din ianuarie sa trec la 6 ore, ca nu mai pot, zici ca trag la jug, asa de obosita ma simt.
bun venit noilor gravidute , sarcini usoare si la termen, bebelusi sanatosi!
danangie
multumim!
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
rallu e tare bine sa mai si dormi.eu am nopti si nopti, uneori dorm(mereu agitata ce-i drept), alteori ma duc noaptea la TV ca nu am nicio sansa sa adorm.nopatea trecuta am visat ca nascusem si eram cu bebe acasa si asa il pupam si strangeam in brate.a fost atat de real visul ca acum nu mai am rabdare sa vina ziua in care sa ajungem acasa toti.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
gina_sarbu spune:
Buna dimneata! Fetelor am inteles ca pana se formeza placenta, avem "sacul galben" sau cam asa ceva...si ca sunt ceva dureri in partea dreapta. Problema e ca la mine de cateva zile e o durere intepatoare in dreapta ( seamana cu durerea de apendice- bine ca m-am operat ca altfel credeam ca e de la el). Faza e ca i-am zis medicului si a zis ca e ceva normal..dar nu stiu...voua vi se intampla la fel?