Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

gina sper sa nu te superi pe mine ca iti raspund eu desi nu mai sunt in situatia voastra dar ...da!si eu aveam dureri intepatoare in partea dreapta si ma rugam la DD sa inceteze caci vreau sa nasc intai si dupa aceea sa fac operatie de apendicita.eram nestiutoare pe vremea aia.si se mai spunea ca cine are intepaturi pe stanga face baiat
eu asa am avut si ..da.. am un baiat frumos fok.
mama a avut 3 fete.si avea intepaturi doar pe stanga...acum nu stiu ce sa mai cred.sper ca a doua oara sa am si eu pe dreapta.pup la toate pe burtica

azi implinim 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

a doua oara sa am pe stanga sper.asta am vrut sa spun.
si imi pare rau sa aud ca zmeurica mica sa dus,nu mai stiu la ce fata dar e pacat.sper sa treca totul si sa i-a ceva med de pastrare.eu nu stiam toate astea inainte si am avut noroc sa nu mi se intample una ca asta..

azi implinim 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

gina sper sa nu te superi pe mine ca iti raspund eu desi nu mai sunt in situatia voastra dar ...da!si eu aveam dureri intepatoare in partea dreapta si ma rugam la DD sa inceteze caci vreau sa nasc intai si dupa aceea sa fac operatie de apendicita.eram nestiutoare pe vremea aia.si se mai spunea ca cine are intepaturi pe stanga face baiat
eu asa am avut si ..da.. am un baiat frumos fok.
mama a avut 3 fete.si avea intepaturi doar pe stanga...acum nu stiu ce sa mai cred.sper ca a doua oara sa am si eu pe dreapta.pup la toate pe burtica

azi implinim 8 lunitze

mersi Nelia..deci sa astept un zmeurel ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dusickax spune:

Aoleu, mi-e somn de imi vine sa ma intind pe birou. Norocul meu ca sunt singura si nu ma vede nimeni cum lenevesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mie nu mi-e somn, mi-e foame intruna...abia astept s ama duc acasa sa pap o acreala de ciorba

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana ce ciorbica faci tu?mie mi s-a pus pata pe cartofi prajiti.zici ca sunt cea mai delicioasa mancare.stiu ca nu sunt foarte sanatosi, dar mor daca nu mananc.am mancat o farfurie plina si iar imi e gandul al ei.
fetelor eu ametesc de nu ma tin pe picioare.zici ca am baut 3 beri, nu stiu ce sa fac.nu am curaj sa ies pe strada asa.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt. sustinere
eu am trecut oarecum peste pierdere, desi ma mai umfla plansul pe ascuns, am fost azi la servici, acasa am o mie de lucruri de facut, nu-mi arde sa stau in pat, noroc ca il am pe Marc...sunt optimista si sunt sigura ca intr-o buna zi o sa va dau vestea cea buna din nou (voi o sa fiti cu sarcini mai avansate). Mare minune a fost ca am ramas gravi, chiar daca am pierdut sarcina, dar trebuie sa am speranta ca se va mai intampla din nou!
va puuuup
si sa auzim numai de bine!
pupici la toti zmeureii!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Alinaalex imi pare sincer rau pentru tine si iti tin pumnii ca data viitoare sa nu mai ai nici un fel de problema si sa iti ti bebele cat mai curand in brate.
Interesanta chestia cu durerea pe stanga sau pe dreapta. Nu m-as supara deloc ca durerea mea de pe dreapta sa imi aduca o fetita. Nu tin minte sa ma fi durut burta intr-un loc anume prima data. In schimb pot sa le spun celor care mananca acru sau sarat ca asa am mancat si eu si a iesit Raducu . Am avut cateva zile in care mancam numai muraturi cu branza sarata.
Felicitari noilor . Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Andreea 6+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andreea eu am pofta numai de saraturi, cartofi prajiti cu branza sarata, masline, muraturi si ma cam inteapa in partea stanga.eu am visat ca voi avea o fetita, dar poate va fi baietel.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Buna burtici! Si eu azi am avut o durere in partea dreapta destul de tare, iar colegele mele m-au speriat ca nu e bine sa ma doara asa de tare si de mult. Toate m-au sfatuit sa iau un nospa si sa-i spui dr cand merg miercuri. Dupa ce am luat nospa a fost mult mai bine. Am inteles ca nu e bine sa stai cu durerile aste, chiar dc nu sunt f puternice, nu fac bine lui bb.Asa ca tinem pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput