Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

e fetelor,e bine orice mancati,fie ele muraturi,branza(ce fel de branza ca nu aveti voie feta sau de astea mai moi)cartofi prajiti(am mancat si eu dar decat cei de la mc imi si ajungeau in stomac).eu chiar nu stiu ce am mancat pana la 4 luni...acum sincer vorbind nu stiu cum am trecut peste a fost cea mai buna cura de slabire ca deja ma ingrasasem(eu de obicei am 52 atunci am avut 58 cand am ramas gravida)iar la 3 luni am avut 51 kg.dar mancati sanatos si putin sa nu ajungeti ca mine la 9 luni:1,62 si 73 de kg toate puse aproape incepand cu luna 5.
eu stateam doar in pat.cred ca muream de foame daca era sa nu lucre barbatu-meu.si cu toata forta ce mi-o faceam singura,beam un pahar cu apa si acela statea in stomac putin timp.deci voi sunteti norocoase.eu nu as fi mancata nimic,dar stiam ca o sa am un baiat caci soacra-mea vroia fata cu tot dinadinsul,,,si sak!dd ia dat baiat!

azi implinim 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

crissa acum avem ciorba de miel, ca asa a poftit sotul, dar facuta de o matusa, in general as manca orice ciorba , cat mai acra, acum, inainte nu-mi placeau ...mai ales de miel...n-am pus miel in gura in viata mea....acum parca am innebunit mi se pare cea mai buna ciorba...
iar cu cartofii prajiti...asa manca non stop, dar din aia mai moi facuti asa mai mult la aburi si cu branzica rasa ..vai....o bunatate...numai ca eu nu pot sa-i gatesc ca mi se face rau, daca i-ar face cineva si eu doar sa-i pap..., inainte de sarcina nu eram mare fan cartofi prajiti mai mult piure
cu ametelile chiar nu stiu ce sa-ti zic...sa-i spui dr poate iti mai face ceva analize, iti mai da ceva vitamine

apropo de analize voi le-ati facut? unde? si cam cat v-au costat?
eu mainema duc la dr de fam sa-mi dea trimitere pt cantacuzino, parca le-as face tot acolo chiar daca majoritatea se platesc

despre intepaturi...azi la servici m-a tot intepat in stanga...cand am ajuns acas m-a luat pe dreapta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana maine fac si eu o ciorbica acra acra.la miel am poftit si eu vineri, am fost la restaurant si am comandat cotlete de miel, dar mi le-a adus cam nefacute si nu am mancat
eu maine merg sa fac analizele la Medicover.am vorbit cu dr-ul in seara asta si i-am spus de ameteli si m-a chemat maine dimineata la spital sa vedem ce-i de facut.tu ce analize faci?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

la voi se cunoaste burtica?la mine nu se vede nimic si d'abia astept sa am burtica.am inceput sa nu mai suport cureaua la blugi, dar de intrat intru in ei la fel ca inainte.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Adrianafedorca nu stiu daca se gasesc si in tara pastilele astea,se numesc CARIBAN si sunt foarte multumita de ele.Si eu toata ziua as manca numai acrituri,mananc mere din alea verzi acre si ciorba ,in rest nici un fel de mancare nu merge.Poate imi modificati si mie anul nasterii,este 1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

de la 4 sunt treaza dar la ora 8 asera deja visam,
crissa eu am ramas cu burtica de la prima sarcina asa ca am deja burtica, vad ca au inceput s ama incapa iar blugii...de cand cu greturile am slabit , sper sa ma incapa macar pana la 11-12 saptamani

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Neata fetelor! Si eu la fel ca voi cu acriturile :) Eu pana sa raman insarcinata nu mancam mere deloc dar acum in ultima vreme as manca toata ziua, dar sa fie cat mai verzi si cat mai acre...a si inca ceva ...legume..toata ziua as manca mere si legume. AM facut duminica o supica de legume, ceva gen cum se mananca dupa operatie :) doar legume fierte...mmmm....asa de buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

aaa si legat de somn..sotul meu se mira saracul unde pot baga atata somn...cum ajung acasa de la serviciu, bag un somn repede, ma trezesc pese vreo 2 ore, mai mananc ceva, repede un dus si fuguta repede la somn :)cel putin vreo 12 ore de somn in fiecare zi :))sa fie zmeurelul odihnit ca e si el mic acum si obosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

adriana ce ciorbica faci tu?mie mi s-a pus pata pe cartofi prajiti.zici ca sunt cea mai delicioasa mancare.stiu ca nu sunt foarte sanatosi, dar mor daca nu mananc.am mancat o farfurie plina si iar imi e gandul al ei.
fetelor eu ametesc de nu ma tin pe picioare.zici ca am baut 3 beri, nu stiu ce sa fac.nu am curaj sa ies pe strada asa.

Bulina mea

Eu la prima sarcina am patit asa cu ametelile, nu puteam sa imi tin capul cand ma apucau si ma apucau din senin...nu am avut curaj sa ma urc la volan primele 3 luni, ulterior am condus pana in luna a 9-a.
Acum stau si analizez si vazand ce au mai zis si fetele mi-am dat seama ca la prima sarcina am avut ameteli din cauza utrogestanului, desi nu l-am luat pe gura ci numai vaginal, dar acum nu am ameteli si nu iau utrogestan. Tu iei cumva utrogestan?

Si apropo de mancaruri si sarcina. Inainte de prima sarcina nu puteam sa vad in fata ochilor ciorba de burta, dc manca cineva langa mine trebuia sa plec de la masa, nu mai vorbesc de atunci cand se gatea ca trebuia sa plec de acasa. La prima sarcina prin luna a 3-a am fost la nasi si am mancat ciorba facuta de nasa si mi-a placut (desi mai incercasem si altadata ciorba facuta de ea si am plecat de la masa) si de atunci si dupa sarcina mananc ciorba de burta de rup. Si eu la fel in sarcina(si la prima si acum) sunt turbata dupa ciorba si sa fie cat mai acra, dar acra acra... ce ti-e si cu femeile astea gravide .

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dusickax spune:

Sal!

Ah ce as mai manca si eu niste ciorba acra, din pacate azi mi-am luat la mine numai varzuca. Acasa am niste supa, ma gandeam eu ieri sa o iau la servici sa ii pun niste bors, dar apoi cine stie ce mai iese.
Problema este ca dimineata nu pot manca nik, abia am baut un suc de portocale. Mi-e o greata, cred ca imi dauneaza serviciul. mi-e lehamite de el.
Si mai fac si 3 -4 ore dus intors.

Mergi la inceput