Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 15
alfa_anca spune:
gina dormi cat poti ca e tare bine. La Elena am dormit de am rupt si sa vezi si fii-mea ce doaaaarme....de la 2 luni dormea 6-7 ore legate noaptea iar la 3 luni dormea intre 8-11 ore legate. Asa ca e tare bine sa dormi in sarcina sa se invata si zmeurica la fel.
Eu sunt tare ingretosata fetele de cateva zile. Sunt toata ziua cu greata in gat si dc mananc si dc nu mananc, dimineata si seara vomit de zici ca imi arunc stomacul in wc iar in rest stau sa vomit toata ziua. Mi-e foame rau dar dupa ce mananc ma ia greata imediat, mai imi trece cu cate o portocala ceva acru, dar ma tine putin starea de bine si o iau de la capat...parca nu era asa la rpima sarcina sau poate am uitat eu deja....
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
dusickax spune:
si pe mine ma apuca un somn dupa ce mananc la pranz, si tot timpul imi zic, cand ajung acasa fac dus si direct in pat ma bag, insa bineinteles ca nu se intampla asa.
Rallu spune:
La mine nu se vede burtica dar, din pacate, deja ma strang hainele.
Topurile mi-au ramas mici din cauza sanilor mariti vizibil iar partea de jos din cauza ca mi s-a ingrosat un pic talia.
Am pus 1 kg deja deoarece eu nu vomit.
Totusi, banuiesc ca e mai mult retentia de apa din cauza saraturilor, muraturilor, etc...in plus beau tone de apa pt. ca mi se face mereu sete.
Aaaa....la burta ma deranjeaza pantalonii din material tare (gen blugi care nu sunt deloc elastici...deja nu-i mai suport).
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
dusickax spune:
Eu sunt slaba pot sa pun pe mine cat vreau. Din pacate acum am slabit 1 kg, nu stiu din ce cauza, pentru ca desi mi-e greata mananc fortat. Cel mai mult sanii sa-mi creasca, de asta duc lipsa. hahahha
.
pooh spune:
Ce pofta mi-ati facut de cartofi prajiti cu branzica!Asa ca ghiciti,ce am papat la pranz![]()
![]()
Si mie mi-e somn,fetelor,non-stop
....Daca am ceva program fff. important dupa masa,imi fac o cafeluta mica,caci altfel chiar nu rezist....Am si tensiunea foarte mica.Si eu am ramas cu burtica/burtoi din prima sarcina,si seara parca-parca incepe sa-mi prinda contur burta,adica grasimea![]()
.Eu am pus pe mine 1.5 kg,din care 1 kg sanii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
6+
gina_sarbu spune:
Hi hi fetelor ce obosite suntem toate.
Eu pana sa raman insarcinata nu stateam 2 secunde degeaba la munca, bine am si un serviciu mai solicitant si toata ziua aveam ceva de facut, ma agitam...
Vreau sa va zic ca saptamana asta nu am facut nimik, vin stau la birou si ma cam uit pe pereti :) bine ca mai intru si mai citesc aici ca altfel o luam pe campii dar chiar nu ma pot concentra deloc...asa imi vine sa imi iau un concediu medical
mcrissa spune:
pooh si eu azi iara am mancat cartofi prajiti cu branza.cred ca maine o sa fac cartofi copti, ca sa nu mai mananc atat de multa prajeala.mi-am luat si eu tensiunea aseara ca ma simteam lesinata rau si aveam 9 cu 5.cred ca-i cam mica.nu stiu ce as putea sa o mai cresc putin
alfa-anca si eu iau utrogestan, 6 pe zi, de obicei intravaginal, dar de 3 zile l-am tot baut pentru ca am facut analizele de jos si nu am avut voie sa bag intravaginal cu 3 zile inainte.
dusickax mi-ai facut pofta cu varza, clar fac o varza azi
nici mie nu-mi prieste serviciul deloc.e un chin s arezist la birou, as dormi tot timpul.
gina si sotul meu la fel ca al tau, se mira unde pot sa bag atata somn

rallu si eu am pus aproape un kg.pana acum ma plangeam ca eu nu pun deloc, dar azi m-am cantarit si se duce acul spre 55 si aveam 54.
azi dupa ce mi-a recoltat de jos am sangerat.cu toate ca mi s-a spus ca e posibil sa sangerez, m-am speriat tare cand am vazut pete rosii
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
dusickax spune:
Ma gandeam ca eu sunt slaba, dar vad ca si rallu are aceeasi greutate. Eu dau petrecere cand iau 1-2 kg. Asa ma chinui de cand ma stiu, iar de mancat, mananc orice (mai putin in perioada asta).
Burtica cu bebe de 6+
pooh spune:
Mcrissa,incearca sa nu te ambalezi prea tare,daca a spus dr ca s-ar putea sa sangerezi.....Eu am facut cartofii in cuptor,pe hartie e copt....cu un pic de ulei doar,au iesit deliciosi si fara miros de prajeala in casa.......
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
7+
Irralli spune:
Buna fetele, sunt si eu o burtica fericita de 6 saptamani :)
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista DN: 24.09.1983, UM:09.10.2008 si DNP: 16.07.2009.
Ma inscriu si eu pe lista gravidutzelor "norocoase", adica fara greturi si varsaturi, pofte nu am avut pana ieri cand a trebuit sa-mi fac cartofi prajiti cu branzica.. vad ca e la moda treaba cu cartofii :))
In rest sper sa fie totul bine si sa nu avem problem sa ducem sarcina pana la capat.
Va pup pe toate.