Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Irralli, bine ai venit printre noi! Sa ai un zmeurel sau o zmeurica sanatoasa tun si o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Buna burtici!!
Eu nu ma vad pe listuta de burtici. Ma puteti trece si pe mine?
Ana Maria ma numesc, UM: 5.10.2008; DN:3.03.1983; DPN: 12 iulie 2009
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Multumesc frumos! La fel iti doresc si tie.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow ati scris 2 pagini de cand am plecat de la servici
um am ajuns acasa am mancat o ciorba acra si de la 6 stau si trag de mine sa nu adorm , am o leneeeeeee nu pot sa fac nimic, nici in casa nici a servici... abia astept sa treaca trim 1 , vai ce as manca si eu niste cartofi copti cu unt si brnzica

irralli bine ai venit sarcina usoara si bb sanatos

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara fetelor,azi am avut o zi,ploua de dimineata continuu si toata ziua am cascat si am fost moarta de somn,abia asteptam sa ajung acasa sa pun capul pe perna,in fiecare seara nu pot sa stau mai mult de 22,30.

Diana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

fetelor, eu am intrat putin in panica sa zic asa...daca pana duminica am avut dureri de burta uneori mai intense si dureri de sani...de 2 zile nu prea mai simt nimic, sanii ma dor doar la atingere....maine facem 6 sapt abia astept sa ajung joi la echo, poate vedem si inimioara...
nu am greturi(rar dc nu-mi place o mancare anume imi vine asa greata), nu am pofte, chiar nu prea mananc...somn poate un pic mai mult decat inainte...
am uitat sa va spun sa ma treceti si pe mine va rog: DN 02.04.1979 ; UM 08.10.2008; DPN 15.07.2009

va pupic si sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Mi-ati facut o pofta de branzica,aici nu se gaseste deloc branza de vaci si chiar as manca putina cu mamaliguta si cu smantana,nici telemea nu se gaseste,mai mult din astea uscate si nu imi plac.

Diana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Bun venit Irrali si Ayda.. sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!

Fetelor, vroiam sa va intreb daca voi luati vitamine prenatale. Eu inca nu am inceput sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramycubebei spune:

de la 4 saptamani neaparat acid folic si vitamina E ulterior treci pe prenatal sau materna...
salutari la toata lumea...vorbarete si pofticioase...o sa avem niste zmeurici grasane(i) si pofticioase(osi)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Buna somnoroaselor nu s-a trezit nimeni inca? Astazi ce mancam tot cartofi cu branzica sau schimbam meniul?

Mergi la inceput