Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Fetelor, mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti ... asa de tare ma doare.
De la durerea de cap parca se invarte casa cu mine, imi vine si sa vomit, etc.
Offf...cica in maxim juma de ora trebuie sa plec la serviciu si eu nu reusesc sa ma adun si sa ma asamblez intr-o forma functionala.
Naspa senzatie.
Eu iau vitamine de cand am aflat ca sunt insarcinata, adica de la 3 saptamani si vreo 3 zile.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irralli bine ai venit la odisee!sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
aseara venea un miros de sarmale din vecini de am zis ca innebunesc de pofta.as face si eu, dar nu am facut niciodata si nu stiu cum se fac
dienuta trimitem noi pe mail niste branzica de vaci.eu as manca orice branza acum si cam orice cu branza(placinta, macaroane, cartofi, mamaliga...)
ayda tin pumnii pentru eco.nu te mai stresa ca bebe e bine in burtica.
Eu iau acid folic.Despre vitamina E am auzit multi doctori care nu sunt de acord cu ea, ca ar putea avea efecte teratogene.
gina greu rau cu trezitul asta.eu ma trezesc in fiecare dimineata la 6 sa iau utrogestanul, apoi stau cu ochii in tavan 10-20 minute si cand suna ceasul la 7 imi vine sa plang de somn.
rallu incearca sa bei multa apa.am auzit ca ar ameliora durerea de cap.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 7+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mi-a iesit sideremia crescuta.aveti idee ce inseamna asta?limita maxima este 145 si mie mi-a iesit 154

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dusickax spune:

sal!,

eu sunt un pic trista azi, am fost la medic, si mi-a facut eco intravaginal, desi a calculat dr. acolo ca as fi in saptamana 6 si 3 zile se vedea decat un puncticel negru. m-a programat Luni iar la eco sa vedem, daca a mai evoluat sau nu.

Burtica cu bebe de 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_sarbu spune:

Mcrissa, din ce am citit eu pe net am vazut ca insemana concentratie mare de fier in sange. Acestea sunt analizele pe care le-ai facut date de medicul de familie sau de ginecolog?

Mergi la inceput

sunt analize recomandate de ginecolog.dr-ul de familie nu mi-a da nicio analiza de facut.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna mamici de zmeurici.Eu nu am mai dat nici un semn.Azi am fost la eco si am vazut zmeurica care e ok si care are si inimioara.Sunt atat de bucuroasa!!!!Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Si noi am venit azi de la dr numai un zambet. Avem 6 sapt si 4 zile si ne bate inimioara. Revenim la control peste 2 saptamani si intre timp luam centrum materna si utrogestan.
Azi noapte nici nu am putut sa dorm, imi era foame, ba greata, ba mergeam la toaleta. M-am zvarcolit in pat iar la 5 deja m-am dat jos si mi-am inceput activitatile.

Mergi la inceput

pony,ana303maria felicitari pentru inimioaresunt mai multe fete care nu au scris de mult.sper ca sunt toate bine!
ana303maria si eu am nopti cand nu dorm noaptea, ma uit pe pereti, ba merg la baie, ba mi-e sete...
rallu se pare ca m-a pocnit si pe mine durerea de cap si o greata combinata cu o ameteala

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Buna seara fetelor,
eu azi am stat prost cu activitatea pe forum pt ca am fost la un training, si nu am avut access la net.

@Nixeu iau de vreo 2 luni Elevit la recomandarea doctorului

@Rallu sa stii ca si eu am avut duminica o dorere de cap de am crezut ca mor, am si vomitat de vreo 3 ori... a fost groaznic, ce bine ca a trecut, sper ca la tine sa nu fie asa de rau.

6+

Mergi la inceput