Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor (Iralli, Rallu si Ramycubebei).

Eu eram confuza pentru ca in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, medicul generalist mi-a zis sa incep sa iau acid folic si vitamine (elevit).
Cand am fost la ginecolog, ea mi-a spus sa iau acid folic, iar deocamdata sa nu iau vitamine, daca am o dieta ok.

Eu am abia 6 sapt. si 2 zile, asa ca mai astept pana pe luni-marti saptamana viitoare (sa se implineasca 7) ca sa ma duc si eu la eco, sa vedem inimioara.

Voi ati gasit o solutie pentru sani durerosi? la un moment dat auzisem ca te poti da cu diclofenac, acum nu mai sunt sigura daca e ok in sarcina.. pe mine ma dor ffff tare
si as cam face ceva sa mai atenuez din durere.
Din fericire insa, asta e singura mea plangere pana acum.

Aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Eu mi-am cumpart un sutien de gravidutze de la triumpf, care e super ok, il port prin casa ca pt lucru e cam sexy , adica se cam vede tot...

iar crema, eu ma dau cu crema de gravidutze babylove de la dm, nu atenueaza durerile, dar cica ajuta sa nu faci vergeturi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dusickax nu fi trista sunt sigura ca bb e bine, poate e doar mai mic si de aia nu se vede inimioara, sigur se va vedea data viitoare

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irralli

Eu mi-am cumpart un sutien de gravidutze de la triumpf, care e super ok, il port prin casa ca pt lucru e cam sexy , adica se cam vede tot...

iar crema, eu ma dau cu crema de gravidutze babylove de la dm, nu atenueaza durerile, dar cica ajuta sa nu faci vergeturi

6+

Super, merci de sfat. Si eu caut sutien pentru gravidute, pana acum m-am descurcat cu ale mele, dar va fi nevoie soon.
Nu vreau crema pentru vergeturi acum.. vreau pentru dureri. O sa ma "ocup" si de vergeturi dupa! ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara,

Ce sa spun, dimineata a fost groaznica...nu reuseam sa pun un picior inaintea celuilalt fara sa ma impiedic sau sa mi se inmoaie genunchii.
Aveam impresia ca pusese cineva un magnet puternic pe jos si ca ma trage si pe mine o data cu tot ce e in jurul meu.
Nici acum nu ma simt stralucit dar totusi, de pe la pranz, am reusit sa incep sa functionez in parametrii aproape normali.
Am si o veste mai rea: mie iar mi s-au bejulit secretiile.
Nu ma mai ambalez pt. ca e departe de a fi maron-maron sau sange si nici cantitativ nu s-a schimbat nimic (adica e secretia zilnica normala doar ca ceva mai inchisa la culoare).
Iau din nou No-spa si supozitoare Scobutil (intrerupsesem tratamentul cand am vazut ca era ok) si sper sa fie totul bine.
NOi mergem la cobtrol pe 5 decembrie sa vedem ce mai face zmeurica asa ca ar face bine sa nu-mi dea batai de cap pana atunci.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara fetelor,cam obositoare si ziua de azi,ma lupt cu somnul zi de zi,abia astept sa treaca si starea asta de somnolenta.
Macrissa multumesc pentru intentia ta, cu branzica pe mail

Diana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Va invit la un pahar cu laptic, ceai, o cafeluta mica
rallu nu iti mai face griji de secretiile bejulii ca nu sunt o problema in primul trimestru.important e sa ai simptomele de sarcina.daca ele sunt prezente atunci bebe e bine.ai grija sa nu faci efort, sa stai cat mai cumintica.
dienuta si la mine e greu rau cu somnul asta.incerc sa ma cuclc seara cat mai devreme, dar dimineata tot imi vine sa plang de somn.
irralli o sa caut si eu un sutien de gravidute, ca uneori ma dor sanii atat de tare, mai ales cand scot sutienul.Voi aveti mereu sanii la fel de umflati si durerosi?ca la mine variaza, uneori sunt foarte tari, alteori mai putin tari, apoi iara se umfla rau, iar ma dor, iar nu ma mai dor...

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Mamici de zmeurici buna dimineata!
Mcrissa multumesc frumos.
Am o intrebare la voi: Cand v-ati dus la eco v-a masurat si colul?Cam cati cm trebuie sa aiba?La mine e o mica problema in sensul ca am colul cam scurt, iar dopul nu s-a format complet.Sper ca mai e timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pony mie nu mi-a masurat nimic.s-a asigurat ca e in uter, are activitate cardiaca si atat.in seara asta merg la eco unde o sa masoare tot ce e pe acolo.am emotii
aniela, anne-marry ce faceti?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata burtici!
Eu tot cu greata in gat ca si voi. Ce as mai sta si eu in pat, dar din pacate sunt la serviciu.
Pony eu nu am fost inca la doctor, dar imi aduc aminte de la prima sarcina ca am facut eco intravaginal la 7 saptamani si mi-a masurat si colul care era de 30mm.
Sanii ma dor mult mai putin decat la prima sarcina, dar nici atunci nu a durat mai mult de 2-3 saptamani.
Cat despre vergeturi...nu vreau sa va dezamagesc, dar va spun din proprie experienta ca nu prea ajuta cu nimic cremele. Stiind de la mama ca era plina de vergeturi, m-am dat ca disperata cu cele mai scumpe creme si tot degeaba.

Andreea 6+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput